Prinssi Charles käynnisti juuri oman videopalvelunsa edistääkseen henkilökulttiaan ”planeetan pelastajasta”.

Brittihovin kuninkaalliset jäsenet ovat ottamassa yhä poliittisempaa roolia ja erkanemassa siten monarkian vuosistaisesta perinteestä olla sekaantumasta poliittisia kiistoja herättäviin kysymyksiin. Kaliforniassa nykyisin asustava Prinssi Harry ja Meghan Markle julkaisivat äsken videon missä he tukivat epäsuorasti Joe Bideniä ja kehottivat äänestämään ”vihapuhetta” ja ”rasismia” vastaan. Punavihreää ”woke’ismia” eli vasemmiston uusherännäisyyttä edistävä kuningaspari on tehnyt myös ison sopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa jonkinlaisen dokumentti- tai realitysarjan tuottamiseksi. Samaan aikaan vähempää huomiota on herättänyt Walesin Prinssin käynnistämä oma videopalvelu www.re-tv.org. Samalla viikolla kun Charles puhui videolinkin välityksellä YK:ssa ja vaati ”sotilaallisia toimia” ilmastonmuutoksen päihittämiseksi, hän ilmoitti Twitter -tilillään ”käynnistävän @WeAreRETV:n, uuden globaalin sisältöalustan SMI:n mukaansatempaaville filmeille ja artikkeleille, näyttäen ratkaisuja ympäri maailman kiihdyttääkseen siirtymää paljon kestävämpään tulevaisuuteen.”

Verkkosivuilla vieraileva voi huomata nopeasti, että sen videot ovat todella hyvin toteutettuja (melkein yhtä hyvin kuin omat videoni😉) ja niiden sanoma helposti sisäistettävä. Samalla jokainen voi panna merkille, että tässä verkkosivussa on kyse enemmän Walesin Prinssistä kuin ilmastonmuutoksesta. Prinssi Charles on toki tuon videopalvelun päätoimittaja, mutta eihän YouTubenkaan videot koske yksinomaan Susan Wojcickia, palvelun toimitusjohtajaa. Kyseessä ei siis ole mikään YouTuben tapainen demokraattinen ja vapaamuotoinen sisältöpalvelu, vaan propagandakanava, jonka tarkoitus on edistää Prinssin omaa poliittista ja aatteellista sanomaa. Videot ja artikkelit koostuvat lähinnä Prinssin omista puheista ja luennoista. Verkkosivusto sisältää mm. Charlesin luennon vuodelta 1970 missä hän sanoi:

Monissa paikoissa ihmisten määrä kasvaa nopeammin kuin paikallisen ympäristön resurssit voivat selvitä siitä, pahentaen siten ympäristösuojelun ongelmia. On kaksi päällimmäistä koulukuntaa tässä: Yksi on se, ettei mitään tarvitse tehdä väestönkasvulle, koska Luonto tulee reagoimaan siihen tuottamalla erityisen vihamielisen ruton tai viruksen; ja toinen on se, että jotain täytyy tehdä ihmisen taholta liikaväestön ehkäisemiseksi.

Verkkosivun ”about” (sivustosta) välilehdessä kerrotaan seuraavaa:

Tammikuussa 2020 Hänen Kuninkaallinen Korkeutensa Walesin Prinssi käynnisti Sustainable Markets Initiative -hankkeen Davosissa kumppanuudessa Maailman talousfoorumin kanssa, vain hieman ennen kuin löysimme itsemme globaaliin kiirellisyyden keskeltä. Viimeiset kuusi kuukautta ovat olleet suuren kärsimyksen ja epävarmuuden aikaa, mutta COVID-19 on näyttänyt meille kuinka nopeasti voimme liikkua, kun on korkeampi, yhteinen päämäärä ja kollektiivinen tunne kiireellisyydestä. Tämä kokemus saa meidät hyvään asemaan, kun lähestymme Suurta Nollausta (The Great Reset). Meillä on ainutkertainen mahdollisuus rakentaa kestävä globaali talous, joka hyödyttää meitä kaikkia: ihmisiä ja planeetta.

The Sustainable Markets Initiative on kohdistettu saamaan maailman liikejohtajat mukaan auttamaan kiihdyttämään kehitystämme  kohti kestävää taloutta. Mutta tämä ei ole tarpeeksi. On välttämätöntä, että meillä on myös ruohojuuritason populaari tuki takanamme. Tämä on se missä RE:TV astuu mukaan. RE:TV tulee näyttämään inspiroivia tarinoita innovaatioista ja kekseliäisyydestä kaikkialta maailmasta, joka tulee auttamaan kehämäisen biotalouden luomisessa. Filmit ja artikkelit, jotka ovat koottu päätoimittajamme Hänen Kuninkaallisen Korkeuden Walesin Prinssin toimesta, tullaan lisäämään viikottain mahdollistaen katsojien tarkastella innoittavaa sisältöä ja globaaleja ratkaisuja. 2020 on ollut vuosi, jota kukaan meistä ei unohda. Meillä on nyt tilaisuus tehdä se yhdeksi, jota katsomme taaksepäin uuden, paljon kestävämmän aikakauden alkuna.Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Prinssi Charles käynnisti juuri oman videopalvelunsa edistääkseen henkilökulttiaan ”planeetan pelastajasta”.

  1. Kiitos samuel ajan ilta on pimeä..Jeesus on tullut etsimään meitä jokaista ainolaatuista ihmistä siksi joh 3:16 sanoo ettei yksikään..on vain 1 ihminen älä katso mitä muut tekee sinun kuulijani pitää sanoa Jeesus pelasta minut ja hän tekee sen antaa voiman ja synnit on sovitettu jo..miksi vilkuilisit muihin..riennä nyt samuelkin on harvoja jotka täällä vielä kirjoittelee pian ei voi työtäkään tehdä on pelastuksen päivä nyt huominen ei voi kukaan varmaa enää sanoa..vähäinen veljesi henry

    Tykkää

    1. Kiitos rohkaisun sanoista, Henry. Sinä oletkin ollut jo aika pitkään blogini seuraaja. Hyvä, että kirjoitukseni yhä kiinnostavat. Näin se on, että ei kannata vilkuilla ympärilleen, vaan keskittyä vain omaan kutsumustyöhönsä ja olla siinä uskollinen, pilkkaajien pilkasta välittämättä. Mielenkiintoista seurata miten käy ensiyönä USA:n presidentinvaaleissa.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s