Uusi suomeksi tekstitetty videoni: Manaajan varoitus pian ilmestyvästä Antikristuksesta ja hänen globaalista ilmastovallankumouksestaan!

Eräs lukija lähetti minulle videon manaaja (riivaajien ulosajajan) Malachi Martinin haastattelusta vuodelta 1996. Innostuin tekemään siitä tuollaisen 20-minuuttisen videon. Joku sanoi minulla olevan lahjoja tällaisten videoiden tekemiseen. No ehkä niitäkin, mutta pääasiassa tällaisten editoiminen on todella kovaa työtä, sillä kaikki täytyy opetella ja tehdä alusta loppuun aivan itse. Tuollaisen 20-minuuttisen videon tekoon kuluu yli 100 työtuntia. Suomenkielisen tekstityksen siihen lisää noin kuudessa tunnissa. Olen panostanut viimeaikoina tällaisiin ammattimaiselta näyttäviin videoihin, koska niillä on mahdollista saavuttaa paljon suurempia yleisömääriä kuin suhteellisin pieniksi jäävillä blogiteksteilläni. Joskus tosin turhauttaa, kun katsojat jäävät muutamaan sataan, vaikka käytät videoiden tekoon näin paljon aikaa. Uutta aikaisempiin nähden tässä on nyt kertoja. Ihmeellistä kyllä, mutta tuo naisääni on täysin synteettinen tekoälyn luoma puheääni. Parantelin sitä vain hieman lisäämällä lauseiden yhteyteen muutamia taukoja, jotta lausunta kuulostaisi luonnollisemmalta.

Advertisement

One thought on “Uusi suomeksi tekstitetty videoni: Manaajan varoitus pian ilmestyvästä Antikristuksesta ja hänen globaalista ilmastovallankumouksestaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s