Uusi videoni: Profetia kahdesta presidentistä. Olivatko profeetat väärässä?

Tämä reilu puolituntinen video käy läpi USA:n vaalien tapahtumia marraskuun 3. vaalipäivästä Bidenin virkaanastujaispäivään ja osoittaa profetioiden Trumpin toisesta kaudesta toteutuneen tähän asti täsmälleen siten kuin näissä profetioissa annettiin alunperin ymmärtää.

3 vastausta artikkeliin “Uusi videoni: Profetia kahdesta presidentistä. Olivatko profeetat väärässä?

 1. Vau, vau ja kiitos! Omistitpa uskomattoman hienon ja rohkaisevan videon isoveljellesi Mikaelille! Kiitos videosta meidän kaikkien puolesta, Herra siunua edelleen siunatkoon ja lohduttakoon!

  ”Joosef on nuori hedelmäpuu, nuori hedelmäpuu lähteen reunalla; sen oksat ulottuvat yli muurin.
  Jousimiehet hätyyttävät häntä, ampuvat ja ahdistavat häntä.
  Mutta hänen jousensa pysyy lujana, ja hänen käsivartensa ovat notkeat Jaakobin Väkevän avulla, kaitsijan, Israelin kallion,
  isäsi Jumalan, avulla, joka sinua auttakoon, Kaikkivaltiaan avulla, joka sinua siunatkoon, antakoon siunauksia taivaasta ylhäältä, siunauksia syvyydestä alhaalta, siunauksia nisistä ja kohdusta.”

  Tykkää

 2. Ai kun loistavaa työtä! Luoja on suonut sinulle valtavat lahjat toteuttaa monia asioita kielellisesti, hengellisesti ja käytännöllisesti. Luulen myös että veljesi hymyilee sinulle kun huomaa, miten jaksat jatkaa elämää normaalisti kaikesta huolimatta sydän avoinna, jakaen iloa, tietoa ja viisautta meille maanpäällä oleville. Luulen myös että hän on valonhenkenä lähelläsi usein (jonka olet ehkä tuntenutkin?) antamassa sinulle entistä enemmän voimaa ja hyvää energiaa sekä suurta uskoan Jeesuksen Kristukseen, Hänen tulemiseen ja tulevaisuuteen. Tulee pian aika jolloin sinua ja meitä Kaikkivaltiaaseen Jumalaan uskovia Valonsotureita tarvitaan, kun monet ihmiset eivät enää tiedä missä maailmassa me oikein elämme. Tämä on jatkuvaa työtä jokaisen Meidän kohdalla että ihmiset Heräisivät todellisuuteen ja Herran Valtakuntaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s