Prinssi Charles onnittelee Joe Bidenia varastetuista vaaleista, mutta Jumala käyttää tyynymiestä tuhoamaan globalistien toiveunet.

Kun Davosin globalistit onnistuivat saamaan petoksella Suuren nollauksen marxistista agendaa ajavan nukkehallitsijansa Valkoiseen Taloon, he voivat naureskella nyt rauhassa petetylle kansalle. Time -lehti kirjoitti uusimmassa numerossaan: ”Tästä syystä osanottajat haluavat kertoa vuoden 2020 vaalien salaisen historian, vaikka se saattaa kuulostaa vainoharhaiselta kuumehoureelta, voimakkaiden tahojen hyvin rahoitetulta salaliitolta, käsittäen teollisuuden aloja ja ideologioita, jotka tekivät yhteistyötä kulissien takana vaikuttaakseen käsityksiin, muuttaakseen sääntöjä ja lakeja, ohjatakseen mediaa  uutisoinnissaan ja hallitakseen informaation tulvaa.” Vaikka artikkelin seuraava lause vakuuttaa, ”He eivät peukaloineet vaaleja vaan lujittivat sitä”, monille tämä näyttää siltä kuin Time -lehti vahvistaisi silmää iskien niiden miljoonien amerikkalaisten uskon, että heidän äänensä varastettiin voimakkaan salaliiton seurauksena. Sama lehti kirjoitti Davosin Suuren nollauksen agendaa käsitelleessä marraskuisessa julkaisussaan kuinka vaalien lopputulos oli päätetty jo ennalta. Lehti sisälsi seuraavan globalistien haaveileman toiveunen siitä miltä maailman tulisi näyttää vuonna 2023:

”USA alkoi muuttaa sen lähestymistään marraskuun 3. päivän jälkeen, kun Joe Biden voitti Donald Trumpin presidentinvaaleissa ja demokraatit pitivät enemmistön kongressin molemmissa huoneissa. Hänen virkaanvihkimisensä jälkeen tammikuussa 2021, presidentti Biden toimi nopeasti rakentaakseen uudelleen rappeutuneet suhteet Amerikan ja Euroopan välillä asettaen foorumin kollektiivisen tiedustelun jakamiseen, joka voisi antaa tietoa älykkäämmästä hallintomuodosta. Euroopan hallitukset olivat innokkaita oppimaan USA:n hallituksen käyttämistä sijoitusstrategioista – kuten noista, joita puolustusvoimien tutkimusorganisaatio DARPA johtaa – jouduttamaan korkeanriskin teknologioiden tutkimusta ja kehittelyä. Ja USA oli innokas oppimaan Euroopalta kuinka luoda kestäviä kaupunkeja ja elvyttää kansalaisosallistuminen.” Tämä kirjoitettiin siis jo ennen marraskuun 3. päivän vaaleja. Nyt Time -lehti kerskailee kuinka tuossa marraskuisessa artikkelissa ennustettu lopputulos oli mahdollinen ”voimakkaiden tahojen hyvin rahoitetun salaliiton” myötä. Eikä ole syytä unohtaa kuinka vasemmistolainen pörssikeinottelija George Soros – joka on kerskaillut julkisesti hänen sekaantumisellaan Itä-Euroopan maiden vaaleihin ja ns. värivallankumouksiin – sanoi Davosissa jo vuonna 2018:

Pidän Trumpin hallintoa vaarana maailmalle, mutta se tulee häviämään vuoteen 2020 mennessä.

Sitten jotkut vielä ihmettelevät miksi foliohattujen salaliittoteoriat vetävät niin monia yhä puoleensa. Esimerkiksi sellaiset täysin järjettömät ja tuulesta temmatut ajatukset, että maailman rikkaille ja valtaapitäville alaikäisiä lapsia kaupitellut parittaja Jeffrey Epstein ei olisi tappanut itseään maksimaallisen turvallisuuden vankilassaan. He käyttävät todisteena jopa Epsteinin veljen palkkaamaa ruumiinavausta, jonka lopputulos viittasi seksirikollisen kuolleen kuristamalla. Tämähän on täysin naurettava johtopäätös. Kenellä olisi ollut muka motiivi Epsteinin tappoon? On yhä niitäkin, jotka uskovat Prinsessa Dianan tulleen murhatuksi lavastetussa auto-onnettomuudessa, kuten hän itse uskoi itsellensä tapahtuvan ja väitti hänen miehensä suunnittelevan tätä. Miten jotkut voivatkin uskoa näin järjenvastaisiin ajatuksiin? Kaikkien salaliittoteorioiden äiti on kuitenkin väite siitä, että Yhdysvaltain vuoden 2020 presidentinvaalit varastettiin presidentti Trumpilta postiääniä laskeneiden korruptoituneiden vaalivirkailijoiden ja ulkomaisten toimijoiden kuten Kiinan hakkereiden taholta, joilla oli pääsy USA:n sähköisiin vaalikoneisiin.

Näin naurettavaa ajatusta ei ole vielä kuunaan kuultu. Miljoonia dollareita veronmaksajille maksanut Muellerin tutkinta osoitti Venäjän sekaantuneen vuoden 2016 vaaleihin estääkseen Hillary Clintonin valinnan presidentiksi vaikkei se löytänyt todisteita Donald Trumpin kampanjan yhteishenkilöiden vehkeilystä venäläisten viranomaisten kanssa. Olisi kuitenkin täysin järjetöntä kuvitella, että tämä voisi toimia jotenkin toisinkin päin, että USA:n vihollisvallat olisivat sekaantuneet vuoden 2020 vaaleihin estääkseen presidentti Trumpin uudelleenvalinnan. Olen nyt hieman sarkastisella tuulella, mutta ymmärtänet pointin. Olen kertonut aiemmin blogissani kuinka Britannian NSA:na tunnettu GCHQ pani alulle Trumpin kampanjan yhteyshenkilöiden vakoilun. Vasemmistolainen The Guardian lehti paljasti tämän jo huhtikuussa 2017:

Britannian vakoilujärjestöt näyttelivät keskeistä osaa heidän virkaveljiensä hälyttämisessä Washingtonissa kontakteista Donald Trumpin kampanjatiimin ja Venäjän tiedusteluhenkilöiden välillä. The Guardianille on kerrottu, että myöhään 2015 GCHQ tuli ensimmäisenä tietoiseksi epäillystä “vuorovaikutuksesta” Trumpiin yhteydessä olleiden jäsenten ja tunnettujen tai epäiltyjen Venäjän agenttien välillä, Yhdistyneen Kuningaskunnan tiedustelua lähellä oleva lähde sanoi. Tämä tiedustelu välitettiin USA:han osana rutiininomaista informaationvaihtoa, he lisäsivät. Yli seuraavan kuuden kuukauden ajan, kesään 2016 asti, useat läntiset tiedustelut jakoivat lisää informaatiota kontakteista Trumpin sisäpiirin ja venäläisten välillä, lähteet sanoivat.

Näillä tekaistuilla Venäjä-yhteyksillä oikeutettiin Muellerin tutkinta, jota presidentti Trump kutsui usein noitavainoksi ja jolla demokraatit pyrkivät kampeamaan hänet virastaan. Myös valheellisen ja panettelevan Steelen ”asiakirjan” luoja Christopher Steele oli Hänen Majesteettinsa Salaisen Palvelun MI6:n vakooja (ks. Prinssi Charles tapaa USA:n presidentti Donald Trumpin kesäkuussa. Samalla presidentille alkaa selvitä Hänen Majesteettinsa hallituksen keskeinen rooli kansainvälisessä salaliitossa hänen uudelleenvalintansa sabotoimiseksi.) Wikileaksin julkisuuteen vuotaneiden John Podestan sähköpostiviestin mukaan yksi Hillary Clintonin presidenttikampanjan salaisista avustajista ja rahoittajista oli Lady Lynn de Rothschild, Sir Evelyn de Rothschildin aviovaimo. Sir Evelyn on Englannin Kuningattaren taloudellinen neuvonantaja ja Prinssi Philipin nuoruuden ystävä. Lady Lynn de Rothschild järjesti vuonna 2014 myös kapitalismin vastaisen kansainvälisen  Inclusive Capitalism -konferenssin, jonka pääpuhujiin kuului Prinssi Charles ja Bill Clinton. Jeffrey Epstein, joka salakuvasi rikkaiden ja vaikutusvaltaisten asiakkaidensa sänkypuuhia alaikäisten teinityttöjen kanssa kriistämismielessä, oli samaan aikaan Rothschildin pariskunnan, Clintonien ja Englannin kuninkaallisten hyvä ystävä.

Dominion äänestyskoneen ohjelmiston takana oleva SmartMatic -yhtiön toimitusjohtaja on brittiläinen lordi Mark Malloch-Brown. Hän on Kuningattaren Privy Council:lin jäsen (Privy Council on kuningatarta valtionsuhteissa ja politiikassa neuvova vaikutusvaltainen toimielin, joka tunnetaan suomeksi myös salaisen neuvoston nimellä) ja hänet on aateloitu Kaikkein erinomaisimpaan Pyhän Mikaelin ja Yrjön ritarikuntaan Kuningattaren itsensä taholta. Sidney Powell on syyttänyt häntä julkisesti osallisuudesta vuoden 2020 vaalien varastamiseen Donald Trumpilta. Britannian kuningasperheen jäsenet eivät ole pyrkineet liiemmin peittelemään heidän inhoaan Donald Trumpia kohtaan. Brittilehti Independent raportoi joulukuussa 2016 kuinka ”Prinssi Charles julkaisi verhotun varoituksen Donald Trumpista ja ’1930 -luvun pimeiden päivien’ paluusta.” Viimevuonna Kaliforniaan muuttanut Prinssi Harry ja Meghan Markle julkaisivat syyskuussa videon missä he epäsuorasti kehottivat amerikkalaisia äänestämään Joe Bidenia (vaikka protokollan mukaan Britannian kuningasperheen jäsenillä ei ole lupaa puhua poliittisista mielipiteistään julkisesti).

Viimeisimpien raporttien mukaan Prinssi Harry ja Joe Biden ovat olleet ystävyksiä jo useita vuosia ja kuninkaallinen pariskunta suunnittelee vierailua Bidenin Valkoisessa Talossa. Myös Harryn 72 -vuotias isäukko James Hew… tarkoitan Charles, jakaa poikansa kanssa tämän saman lämpimän tunteen Joe Bidenia kohtaan. Express kertoi 4. helmikuuta:

Viimeviikolla, Walesin Prinssi lähetti herra Bidenille kirjeen missä hän onnitteli tätä hänen virkaanastujaisistaan ja puhui taistelusta ilmastonmuutosta vastaan. Uusi USA:n presidentti liittyi uudelleen Pariisin ilmastosopimukseen, kansainväliseen sopimukseen, joka pyrkii selättämään ympäristöongelmat. Hän teki näin tuntien sisällä valan vannomisesta seremoniassa sen jälkeen kun Presidentti Donald Trump vetäytyi sopimuksesta väittäen, ettei sitä luotu ympäristön suojelua varten vaan Amerikan talouden ”tappamiseksi”. Kuninkaallinen lähde kertoi Mirror -lehdelle, että Prinssi Charles oli “rohkaistu” herra Bidenin päätöksestä liittya uudelleen sopimukseen ja sanoi olevan ”täynnä ihailua” USA:n presidenttiä kohtaan. He sanoivat: “Prinssi oli valtavan rohkaistunut siitä, että yksi uuden presidentin ensimmäisiä toimia oli palauttaa Yhdysvallat Pariisin ilmastosopimukseen.”

Johtopäätös

Voimme siis nähdä, että Joe Bidenin asettaminen Valkoiseen Taloon oli selvästi globalistien etujen ja tavoitteiden mukaista ja heidän nimenomainen päämääränsä. Jos Joe Biden tulee jäämään Valkoiseen Taloon, niin silloin vihan ja Antikristuksen aika on astetta lähempänä. On kuitenkin eri asia, että onko tämä Jumalan suunnitelma. Olen väittänyt blogissani jo kuukausien ajan, että Jumalan suunnitelma oli antaa Trumpille toinen kausi ja käynnistää sen myötä globaali herätys. Uskon, että tämän toteutuminen on edelleen täysin mahdollista, kuten viimeisin videoni Profetia kahdesta presidentistä. Olivatko profeetat väärässä? jo hyvin osoittaa. Monissa profetioissa puhuttiin nimittäin Trumpin voittavan Amerikan toisessa vallankumouksessa ja massiivisen vaalivilpin paljastavassa prosessissa, joka kestäisi ainakin kevääseen asti. Näissä profetioissa ennustettiin myös Trumpin toinen virkarikossyyte, ainutlaatuinen tapahtuma USA:n poliittisessa historiassa. Donald Trumpin on raportoitu jo perustaneen Entisen Presidentin Viraston ja yksi hänen lakimiestensä puolustuksesta tulevassa virkarikosyyteoikeudessa on nostaa esiin todisteet siitä, että vaalit varastettiin häneltä.

Koko virkarikosoikeuden tavoitteena on lähinnä entisen presidentin ja hänen tukijoidensa julkinen nöyryytys ja yritys estää hänen pääsynsä vuoden 2024 vaalien ehdokkaaksi. Demokraatit saattavat kuitenkin katua sitä vielä myöhemmin mikäli se pakottaa median ja sosiaalisen median vaientamat todisteet Joe Bidenin vilpillisestä voitosta julkisuuteen ja korkeimman oikeuden käsittelyyn. Entinen narkkari, uskoon tullut ”tyynymies” Mike Lindell, joka tunnetaan tyynyjä myyvän menestyneen My Pillow -yrityksen perustajana, julkaisi eilen kaksituntisen dokumentin nimeltä Absolute Proof, joka esittää kiistämättömät rikosoikeudelliset todisteet siitä, että Kiina ja muutama muu USA:n vihollisvaltio sekaantui vaaleihin sähköisesti ja varasti Trumpilta miljoonia ääniä. Tämä ei siis sisällä niitä satojatuhansia laittomia postiääniä kuolleilta, alaikäisiltä, toisen osavaltion asukkailta, ym., jotka jo itsessään riittäisivät kääntämään vaalituloksen ylösalaisin.

Mutta kyberturvallisuuden asiantuntijat selittävät Lindellin dokumentissa kuinka he pystyivät jäljittämään kaikkien niiden tietokoneiden IP-osoitteen, josta ääniä hakkeroitiin ja varastettiin miljoonittain Trumpilta ja siirrettiin Bidenille. Useimpien näiden IP-osoitteiden alkuperä on Kiinassa. Näiden lukemien perusteella voidaan laskea, että Trump sai lähemmäs 80 miljoonaa ääntä ja Biden vain 68. Tyynymies saattaa siis tuhota globalistien haaveunet ja tuoda nukkuvalle maailmalle herätyksen, jota niin kipeästi tarvitsemme. Lindellin järisyttävän dokumentin voi katsoa alla olevasta linkistä.

https://michaeljlindell.com/

Advertisement

7 vastausta artikkeliin “Prinssi Charles onnittelee Joe Bidenia varastetuista vaaleista, mutta Jumala käyttää tyynymiestä tuhoamaan globalistien toiveunet.

 1. Seb Gorka peräänkuuluttaa toimittajia tutkimaan hurjaa huhua, mitä Gorka pitää uskottavana: Biden haluaa valjastaa CIAn ja NSAn vakoilemaan ”kotoperäistä terrorismia”, lue: konservatiivisia Trumpin kannattajia. Gorka pitää lähdetään luotettavana, ja Gorka usein alleviivaa sitä että hän ei usko salaliittoteorioihin vaan murskaa niitä. Jokatapauksessa, jos niin pitkälle mennään, että USAn tiedustelupalveut alkavat jahtaamaan väärinajattelevia kansalaisiaan, ollaan syvissä vesissä.

  Tykkää

 2. Mitä ajattelet Raamatun sana Jaak.5:1_5 osuuko lähiaikoihin.Olen seurannut Jukka Deividsonin puheita ja tää sana voi olla vahvistamassa sanan toteutumista.Siunauksia ja kaikkea hyvää Herrassa

  Tykkää

  1. Jukka Daviddsonilla on hyviä analyysia USAn tilanteesta. Itsekin kuunnellut miestä hieman. Uskoisin, että Jaakko. 5:1-5 koske2 hyvinkin meidän aikamme raharikasta eliittiä. Ei sitä pidä soveltaa suoraan ehkä kaikkiin rikkaisiin, koska en usko että rikkaus itsessään olisi syntiä.

   Tykkää

  1. Juu, intoudun joskus hieman sarkastiseks. Se on mulle ominainen huumorinlajini. Se on tapani panna halvalla niitä, jotka pilkkaavat maalaisjärkeen turvautuvia ihmisiä. Joskus jokin asia voi mennä ihmisille paremmin perille sarkasmin keinoin.

   Tykkää

 3. Hieno kirjoitus, vaikka tosiaankin tuo sarkasmi hieman sotki, etenkin niitä, joille taustat eivät ole tuttuja.
  Emme saa pelätä puhua totuutta edes salaliittoteoreetikoksi tai foliohatuiksi leimaamisen pelosta. Ilmestyskirjan ilmoittamat tapahtumat ja kehityskin voitaisiin tulkita höpö höpö salaliitoksi, sillä tällaista ei muka voi tapahtua ajattelevien koulutettujen nykyihmisten parissa, annetaan valta suosiolla pedolle, jyrätään ja sensuroidaan toisinajattelijat ja palvotaan ihmistä, antikristusta, saatana ihmismuodossa jumalana, sillä eihän kukaan usko, että tuota kohti kuljemme ja se on jo oven edessä, eihän, heh. No, kyllä vaalipetoksen ja sensuurin läpimeno vapauden ihmemaassa, Amerikassa, pitäisi avata silmiä, mutta ei kaikkien, koska se rakkaus totuuteen puuttuu. Kaikki muu tuntuu kelpaavan, mutta ei totuus. Usko ihmisen kykyyn ja vilpittömään mieleen taitaa olla rajaton, kun Jumalan Hengen ja Sanan ei anneta todistaa synnistä, vanhurskaudesta ja tuomiosta, maailman tilasta, täällä vaikuttavista pahoista voimista ja tulevasta Jumalan tuomiosta. Näin ihminen eksyy yhä syvemmälle pimeyteen ja menettää Jumalan valmistaman pelastuksen. Se meidän suurin ongelma kun on ihmisen korruptio, joka meitä jokaista on kohdannut siitä lähtien kun ensimmäinen ihminen hylkäsi Jumalan. Ilmestyskirjan aika siis lähestyy, odotan kuitenkin Jumalan vielä antavan lupaamansa restauraation (historian jakson) Amerikalle ja koko maailmalle, jolloin evankeliumi julistetaan kirkkaasti, niin, että tää ihmiset saavat valinnan mahdollisuuden, ennenkuin valitsevat sen, joka ei anna mahdollisuutta kenellekään valita toisin, vaan surmaa kaikki kiinni saamansa vastustajat. Me emme anna valtaa pedolle, me emme kumarra häntä, me pidämme esillä totuutta emmekä anna minkään hengen tai sanan tai muunkaan pelästyttää tai vietellä itseämme. Kylläpä tuo 2. Tessalonikalaiskirje 2 onkin ajankohtainen.
  ”1 Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
  2 ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
  3 Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
  4 tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.
  Odotan siis sitä, mitä monet, monet profeetat ovat ilmoittaneet, sitä, että nuo petoksen tekijät joutuvat perääntymään ja tuo Jumalan ilmoittama nykyajan Cyrus, Trump saa toteuttaa Jumalan hänelle määräämän tehtävän tässä maailmanajassa. Me emme katso henkilöön, vaan lupauksen antajaan. Tässä vielä yksi VOIMALLINEN profeetallinen linkki: ”Israel Prophecy – Trump Is President & Justice Coming Events From God – 20212” https://www.youtube.com/watch?v=wKN8nnljPPM

  Tykkää

  1. Sarkasmini tarkoitus on juuri pilkata noita mukaviisaita, koulutettuja ihmisiä, jotka leimaavat helposti foliohatuiksi ihmiset, jotka tuovat valtavirrasta poikkeavaa tai valtamedian tiedotuksesta poikkeavaa tietoa julkisuuteen. Kyllä salaliittoteorioillakin edistetään paljon potaskaa, mutta järkevä ja tasapainoinen ihminen tutustuu jokaiseen ns. salaliittoteoriaksi leimattuun asiaan asiakohtaisesti ja arvioi siihen liittyvät väitteet ja perusteet objektiivisesti.

   Jotkut ovat kritisoineet minua siitä, että edistän uskon sanan liikkeen, dominion teologian, yms. opettajien profetioita. Esim. Tim Cohen tyrmäsi suoraan Trump-profetiat tällä väitteellä. On totta, että esim YouTubessa seuraamani The Victory Channel on kiistellyn uskonsanan liikkeen johtajan Kenneth Copelandin kanava. Olin etenkin nuorempana hyvin kriittinen uskon sanan liikkeelle, Dominion-teologialle yms.

   En ole kuitenkaan niin kiinnostunut näitä profetioita esiintuoneiden henkilöiden teologisesta taustasta ellei heidän profetiansa ole sitten täysin ristiriidassa Jumalan Sanan kanssa. Eräs nimeltamainitsematon nainen, joka on esiintynyt myös The Victory Channelin vieraana väitti kerran, että Jumala näytti hänelle tulevaisuuden yli 100 vuoden päähän eikä ahdistuksen aikaa ollut vielä tullut. Naisella oli muitakin villejä väitteitä jotka ei pitänyt yhtä Jumalan Sanan kanssa.

   Profetioita on tullut kuitenkin ympäri maailmaa ihan tavallisilta kristityiltä. Monissa niissä puhutaan lähinnä siitä, että Trump on pelkkä Jumalan instrumentti viimeisen herätyksen laukaisemiseksi ennen ahdistuksen ja Antikristuksen aikaa. Trumpin tehtävä ei siis ole pelastaa maailmaa globalisteilta (kuten esim. Q-liikkeessä uskotaan) tai tuhota uutta maailmanjärjestystä.

   Raamatun profetiat maailmanhallituksesta ja globaalista pedonmerkki yhteiskunnasta on tulossa toteen pääsee Trump sitten toiselle kaudelle tai ei. Mutta yhdyn monien profeettojen sanomaan siinäkin, että jos Trump on eräänlainen viimeinen Linnake globalistien paholaismaisia suunnitelmia vastaan, niin on parempi taistella oikeuden ja totuuden puolesta sen sijaan että vain odottaisimme passiivisena ahdistuksen ajan tai tempauksen tuloa. Siksi itse arvostan Mike Lindellin kaltaisia henkilöitä, jotka panevat koko yrityksensä tulevaisuuden vaakalaudalle taistellessaan sen puolesta mikä on oikein. Kun ihmisiä aletaan viemään teurastettaviksi kuin lampaita, niin ainakin Lindellin kaltaiset henkilöt voivat sanoa tehneen kaikkensa sen estämiseksi.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s