Kim Clementin näky kahdesta presidentistä!

Eräs lukija kommentoi äskeistä kirjoitustani Trumpin pian alkavasta toisesta virkakaudesta näin: ”Hei. Onpa hienoa lukea blogiasi ja ajatuksiasi siitä, ettet anna periksi missään tilanteessa ja pidät uskosi. Jumalahan pyytää meitä uskomaan Häneen. Ihmeiden aika ei ole ohi niin kauan kuin me jaksetaan rukoilla ja olla nöyriä Jumalan palvelijoita. Minäkin pidän uskostani kiinni aina ja uskallan myöntää tyhmyyteni ja nöyrryn jos olen ollut väärässä jossain asiassa. Olenkin kannustanut ihmisiä pitämään päänsä ilman ylpistymistä ja häpeää, jos sydän niin neuvoo tekemään. Sillä jos käytät päätäsi tai silmiäsi todistaaksesi asioita, olet alttiina pimeyden voimille kaikissa sen käyttämistä mahdollisuuksista. Ihmisen ego(viisaus yms.) on yksi pahimmista saatanan työkaluista joka ei anna ihmisen alentua ja nöyrtyä. Mutta jos hiljennyt kuuntelemaan sydäntäsi ja sieluasi olet yhteydessä luultavimmin parhaiten Jumalaan ja totuuteen. Olen monet kerrat nuoruudessani jättänyt kuuntelematta sydämmen ääntä ja olen joutunut katuen sitten nöyrtymään ja pyytämään anteeksi Jumalalta koska en kuunnellut.”

Olen luvannut jo lukijoilleni, että tulisin pyytämään anteeksi ja tutkimaan itseäni ja sisintäni jos Joe Biden tulee astumaan virkaansa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Presidentti Trump julkaisi eilen jäähyväispuheensa ja Joe Bidenin on määrä vannoa virkavalansa tänään 20. tammikuuta. En ole julistanut kuitenkaan blogissani mitään päivämääriä siitä milloin presidentti Trumpin tulisi astua toiselle virkakaudelleen. Olen tehnyt Facebookissa pari ennenaikaista kuulutusta siitä milloin tuulen olisi pitänyt kääntyä Trumpin eduksi (perustuen pariin profetiaan, johon olen  törmännyt YouTubessa). 20. tammikuuta on USA:n perinteinen virkaanastujaispäivä uudelle presidentille, mutta olen sanonut jo aikaisemmin, että odotan ainakin kevääseen asti tapahtumien etenemistä ennen kuin pyydän väärien profetioiden levittämistä anteeksi. Wanda Alger sanoi viimetorstaina julkaistussa videossaan, että nyt Jumala odottaa kristityiltä ”hullua uskoa” pitääkseen yhä kiinni Jumalan profeettojen lupauksista. Kristityt sanovat uskovansa siihen, että Jumala loi taivaan ja maan kuudessa päivässä, että Hän halkaisi punaisen meren kahtia, että Hän syntyi ihmiseksi maanpäälle Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa ja herätti Hänet kuolleista kolmantena päivänä. Uskomme tähän kaikkeen, mutta sitten meillä on vaikeuksia uskoa, että Jumala voisi syöstä seniilin vanhuksen USA:n presidentin virasta ja palauttaa vaalien laillisen voittajan virkaansa. Sanomme uskovamme kuolleiden ylösnousemukseen, mutta ajatus presidentti Trumpin ”ylösnousemuksesta” on mukamas sitten täysin absurdi.

Jumalan lupauksiin uskominen ei edellytä meiltä sokeaa uskoa johonkin. Ennen kuin Jumala halkaisi punaisen meren kahtia, Hän oli jo tehnyt lukuisia ihmeitä israelilaisten edessä osoituksena Hänen vallastaan ja voimastaan. Samoin Jeesus Kristus todisti herrautensa jo eläessään parantamalla sairaita ja herättämällä Lasaruksen kuolleista. Jeesus moitti usein opetuslapsiaan näiden epäuskon tähden. Johannes 12:37 sanoo fariseuksista: ”Ja vaikka hän oli tehnyt niin monta tunnustekoa heidän nähtensä, eivät he uskoneet häneen.” Sama koskee profeettojen lupauksia. Vaikka Jumala on tuonut toteen jo kymmeniä profetioita Raamatusta (näistä lukuisia esimerkkejä kirjassani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu?), niin monet ihmiset eivät edelleenkään usko Raamatun olevan inspiroitua Jumalan Sanaa. Kuten profeetta Jesaja sanoi: ”Mene ja sano tälle kansalle: ’Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.” (Jes. 6:9)

Nykyajassa vaikuttavia profeettoja ja profetioita ei tulisi asettaa yhtä arvovaltaiseen asemaan Raamatun innoitetun ja erehtymättömän Sanan kanssa. Raamattu kuitenkin sanoo: ”Henkeä älkää sammuttako, profetoimista älkää halveksuko, mutta koetelkaa kaikki, pitäkää se, mikä hyvää on” (1. Tess. 5:19-21). Trumpin jatkokaudesta on tullut jo niin paljon erilaisia profetioita, unia ja näkyjä lähinnä kristityiltä, ja kristityt ovat myös rukoilleet Trumpin voiton puolesta ympäri maailmaa, että minusta olisi hyvin outoa jos nämä kaikki samankaltaiset näyt olisivat jonkinlaista Saatanan eksytystä. On nimittäin selvää, että jos lukuisat profetiat Trumpin toisesta kaudesta eivät tule toteen, niin sen jälkeen yksikään jumalaton tai kristitty ei tule uskomaan enää yhteenkään profetiaan tai näkyyn, joita annataan meidän Herramme nimessä. Niin sanotut ”profeetat” voivat ilmoittautua saman tien KELA:aan työttömäksi työnhakijaksi. Uskoni Trumpin toiseen kauteen ei ole ollut koskaan mitään sokeaa uskoa enkä ole perustanut sitä koskaan jonkin yhden ”suuren gurun” ennustuksiin, vaan lukuisiin toisiaan täydentäviin näkyihin.

Alkuunsa minut vakuutti eniten edesmenneen Kim Clementin profetiat, koska ne olivat jo osoittaneet arvovaltansa ennustamalla Trumpin ensimmäisen virkakauden ja sen lukuisia tapahtumia useita vuosia ennen niiden toteutumista. Clementin profetiassa vuodelta 2008 sanottiin myös, että Jumala panisi tuon rukoilevan presidentin – jonka hän mainitsi nimeltä – ”ruoriinne kahdelle virkakaudelle”. Julkaisin Clementin ennustuksesta itse tekemäni videon heinäkuussa 2020. Joulukuussa julkaisin Clementin profetiaa täydentävän videon nimeltä Kraken ja Amerikan toinen vallankumous jossa paljastettiin demokraattien vaalivilppi ja maanpetos, jossa oli mukana myös USA:n vihollisvaltoja aina kommunistista Kiinaa myöten. Yhdysvaltain Capitolilla esiintyneen mellakan jälkeen, ystäväni Jorma Ensio Nieminen kommentoi, että minulla ei olisi ”mitään anteeksipyydeltävää, koska sinä et ole esittänyt omia profetioitasi Jumalan sanana. Sinä olet järkevänä tyyppinä ainoastaan ennustanut asioita loogisen ajattelun mukaan, kuten minäkin.”

Kuten Jorma sanoi, tulevien tapahtumien arviointi perustuu minulla pääosin loogiseen ajatteluun, joka ei juurru kuitenkaan ihmisviisauteen, vaan Raamatun arvovallan kunnioittamiseen tämän maailman median ns. ”asiantuntijoiden” ylitse. Jos teen jossain asiassa väärän ennustuksen, niin sitten aloitan itsetutkiskelun nöyryydessä ja pyydän Jumalaa antamaan ymmärrystä ja viisautta missä kohdin aiemmat perusteluni ja johtopäätökseni ovat menneet pieleen. Näin tapahtui esimerkiksi vuoden 2016 jälkeen, kun olin ennustanut Vatikaanin tuhoa tuolle vuodelle Raamatun profetioista johdetun deduktiivisen päättelyn kautta. Kirjassani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu? perustelin sitten miksi tuo aikaisempi laskelmani ei tullut toteen ja annoin uuden vuosiluvun 2023, joka on tuota aikaisempaa raamatullisesti perustellumpi ja historiallisesti tarkkanäköisempi laskenta. Vain historia näyttää toteutuuko tuokaan laskelma.

Jos Joe Biden olisi voittanut vaalit reilulla ja selvällä pelillä vaalipäivänä 3. marraskuuta ja presidentti Trump olisi tunnustanut saman tien tappionsa, niin sitten olisin todennut, että profetiat Trumpin toisesta kaudesta olivat yksinkertaisesti vääriä. Mutta tähän asti tapahtumat ovat edenneet juuri siten kuin nämä profeetat ovat ennustaneetkin tai kuten itse olen ennakoinut blogissani. Todisteita demokraattien vaalivilpistä ja Donald Trumpin voitosta on kertynyt jo kasapäin sitten marraskuun vaalien. Näitä todisteita ei otettu edes käsittelyyn USA:n korkeimmassa oikeudessa vaan ne hylättiin muiden lakiteknisten perusteiden valossa. Kerroin 15. marraskuuuta julkaistussa artikkelissani kuinka media tulisi sivuuttamaan ensin Trumpin ja hänen lakitiiminsä perusteet vaalipetoksesta ja syyttäisi presidenttiä vain huonoksi häviäjäksi. Mutta kun todisteita tästä alkaisi tulla lisää ja Trump alkaisi voittaa oikeustaisteluita, valtamedia käynnistäisi uuden narratiivin siitä kuinka Trump aikoo varastaa vaalit ja kuinka Trump käyttäytyy kuin diktaattori ja vallananastaja.

Tämä alun perin Oikean Median julkaisema skenaario ennusti myös, että ”Antifa, BLM ja muu vasemmiston low-IQ-rintama valuu koloistaan kaduille ja alkaa polttamaan kaupunkien keskustoja jälleen. Tällä kertaa kansalliskaarti tulee ja pistää maskeissaan riehuvat mellakoijat muutamassa vartissa nippuun ja kaikki mellakat lopetataan kovalla voimalla. Nyt ei ole toimintakyvyttömäksi kesällä osoittautunut Esper enää tiellä, vaan asiansa osaava Miller komennossa.” Skenaario ei osunut ihan kohdilleen, koska oikeuslaitokset sivuuttivat Rudy Giulianin, Jenna Ellisin, Sidey Powellin, Lin Woodin, ym. todisteet valtavasta vaalipetoksesta. Se osui kuitenkin oikeaan sen suhteen, että media ja demokraatit ovat syyttäneet Trumpia kapinan ja kansannousun lietsomisesta 6. päivän tapahtumien jälkeen Capitolilla ja leimanneet sen jopa Donald Trumpin yritykseksi kaapata valta demokraattisesta valitulta presidentiltä asettuakseen USA:n diktaattoriksi. Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger kutsui Trumpia ”epäonnistuneeksi johtajaksi, joka tulee tulee jäämään historiaan surkeimpana presidenttinä koskaan” ja vertasi tapahtumia Capitolilla vuoden 1938 kristalliyön tapahtumiin Natsi-Saksassa.

Skenaario oli oikeassa myös siinä, että kansalliskaarti tulisi apuun turvaamaan lain ja järjestyksen säilymisen. USA:n pääkaupungissa Washingtonissa on tällä hetkellä 25 000 raskaasti aseistettua kansalliskaartin jäsentä, viisi kertaa enemmän kuin Irakissa ja Afganistanissa on yhteensä maan armeijan sotilaita. Trumpin kannattajien keskuudessa on liikkunut paljon spekulointia siitä, että maahan olisi julistettu salaisesti kapinalaki tai sotatilalaki ja nämä sotilaat ovat valmiina panemaan vasemmiston mellakoijat kuriin, kun Trump julistaa jatkavan presidenttinä Joe Bidenin sijasta. Julkaisin Facebookissa seuraavan yhteenvedon videosta ja kanavalta, jonka YouTube on jo poistanut alustaltaan (ks. Vasemmisto panikoi: Youtube ilmoittaa sensuroivansa kaiken vaalipetoksesta):

Tästä et kuule Maikkarin tai Ylen uutisista. Tämä mies väittää lähteidensä USAn tiedustelussa ja armeijassa vahvistavan että Trump suunnittelee vuoden 1807 kapinalain tai jopa sotatilalain julistamista maahan, estääkseen demokraattien Kiinan ym. USAn vihollisvaltojen kanssa suorittaman maanpetoksen Bidenin kruunaamiseksi valtaan. Jos Trump ei ryhdy näihin radikaaleihin toimiin, hän syyllistyy itse virkavalansa rikkomiseen. Miehen mukaan Trumpin suunnitelmien takana on jo 40 kenraalia ja lisäksi Trump on muodostanut kansainvälistä liittoumaa (mukana mm. Venäjä, Turkki ja Israel), koska Pelosi ja demokraatit tulisivat kutsumaan YK:n avuksi ja julistamaan Trumpin laittomaksi vallananastajaksi. Aika dramaattista jos miehen puheet tulevat toteen. Siitähän syntyisi jonkin sortin kansainvälinen selkkaus. Tumpilla myös B-suunnitelma missä Texas eroaisi liittovaltiosta. Ympäri Yhdysvaltoja on jo tällä hetkellä kymmeniätuhansia sotilaita, puolet enemmän kuin Irakissa ja Afganistanissa, tankkeja ja muuta sotilaskalustoa. Moni amerikkalainen ihmetellyt mitä on oikein meneillään.

Kuten kerroin jo täällä, Kevin Zadai ennusti Sid Rothin lähetyksessä 5. marraskuuta, että demokraatit yrittäisivät panna Trumpin viralta jo toiseen kertaan. Demokraatit kongressissa käynnistivät toisen virkarikossyytteen viikko sitten 13. tammikuuta ja Trump on tällä hetkellä maan historian ainoa presidentti, jota on syytetty kahteen kertaan virkavalansa rikkomisesta. Kuinka Kevin Zadai saattoi arvata tämän ellei hänen näkynsä ollut todella Jumalalta? Samassa ohjelmassa Zadai sanoo, että Trump voittaisi vaalit prosessin kautta ja että tuo prosessi saattaisi kestää aina kevääseen asti. Hän lisää, ”sillä ei ole merkitystä, koska Jumalalla on keinonsa tässä pyörremyrskyssä.” Toinen Trumpin toista kautta ennustanut mies, Hank Kunneman, profetoi 1. joulukuuta seuraavaa:

Katsokaa tarkasti. On tulossa suuri petos eikä vain yhtä petosta vaan monta petosta, koska käteni on ojentumassa tätä kansaa kohden suuressa armossa ja voimassa. Mutta suuri pelko lankeaa tämän kansan ylle tulevina päivinä. Siksi armon Henki sanoo, Henki joka välittää voimaa, ja Henki joka tuo suuren pelon ja tuomion, älkää kiinnittäkö huomiota uutisiin, otsikoihin, edes niihin jotka sanovat meidän voittaneen. Älkää kiinnittäkö huomiota valitsijamiesten kalentereihin, sertifikaatiopäiviin tai edes virkaanastujaispäivään. Sillä Minä en kiinnitä huomiota ihmisten kalentereihin. Minä valitsen Minun tapahtumani ja Minun toimeni ja te tulette näkemään sen. Ja se tulee tapahtumaan Minun täydellisellä aikataulullani.

Jos Trump vahvistetaan vaalien lailliseksi voittajaksi vasta keväällä 2021, niin tämä saattaisi tapahtua vaikka juutalaisten uskonnollisen kalenterin uuden vuoden aikaan 1. Nisán -kuuta (tänävuonna maaliskuun 14.), koska Jumala toimii historiassa usein heprealaisen kalenterin aikataululla. Joten kannattaa odottaa nyt ainakin kevääseen asti ennen kuin alkaa heitellä kiviään näiden profeettojen suuntaan. Myös Kim Clement ennusti jotain joka sopii hyvin tämän hetkiseen tilanteeseen jossa Joe Biden on astumassa jo virkaansa. Hänen tyttärensä lainasi isänsä profetiaa huhtikuun 4. päivältä vuonna 2008 viimevuoden joulukuussa julkaistussa lähetyksessä:

Ja he tulevat sanomaan: ”mutta nyt on toinen presidentti. Kuinka meillä voi olla kaksi presidenttiä?” Epätavallinen asia, eikö vain, sanoo Herran Henki? Miksi se olisi, että eräs kaksimielinen seisoo ja kohtaa kansan? Ei, he tulevat sanomaan, ”meillä on kaksi presidenttiä. Mitä teemme nyt?” Älä pelkää, sillä Herra sanoi, kuten lupasin ennen, tämä on Minun kansani ja tulen muuttamaan asiat ajan ja hetken mukaan ja kerroin sinulle nyt, että tulen tuomaan julki ja paljastamaan asioita, jotka ovat olleet piilossa, niin että kansani voi siirtyä tähän seuraavaan vaaliin ja seuraavaan vaiheeseen voitolla, kunnialla ja ylistyksellä, sanoo sotajoukkojen Herra.

Clementin näky näyttäisi viittaavan siihen, että merkittävä osa kansasta ei tule hyväksymään epärehellisyydellä ja petoksella valittua valepresidentti Joe Bidenia ja tästä syystä tämä ”kaksimielinen” ei kehtaa edes kohdata kansaa ja jatkaa ”piileskelyään kellarissa”, kuten hän on tehnyt tähänkin asti pandemian varjolla (”Joe Hiden”, kuten Trump häntä pilkkasi). Koska suuri osa kansasta tulee pitämään Trump ia ainoana laillisesti valittuna presidenttinä, tämä johtaa tapahtumaketjuun, jossa Bidenin on luovuttava lopulta vallastaan ja myönnettävä, että hän voitti vaalit petoksella ja epärehellisyydellä. On nimittäin selvää, että Trumpin lakitiimin oikeustaistelu tulee jatkumaan yhä 20. päivän jälkeenkin. Samoin osa senaattoreista ja edustajainhuoneen jäsenistä ja osavaltioiden lainsäätäjistä tulee kiistämään edelleen Bidenin voiton laillisuuden. Texasin osavaltio on jo uhkaillut eroavansa liittovaltiosta ja julistavan itsenäisyyden.

Joulukuussa 17 osavaltiota liittyi Texasin nostamaan oikeuskanteeseen Pennsylvaniaa, Georgiaa, Michigania ja Wisconsinia vastaan näiden perustuslain vastaisten vaalikäytäntöjen muuttamisesta pandemian varjolla ennen vaaleja. Trumpin lakitiimi liittyi tuolloin Texasin kanteeseen, koska se tarjosi mahdollisuuden kiistää Bidenin voiton laillisuus näissä neljässä vaa’ankieliosavaltiossa. Julkaisin äsken seuraavan skenaarion Facebookissa:

USA:n pääkaupungissa on nyt jo 25 000 sotilasta – viisi kertaa enemmän kuin Irakissa ja Afganistanissa yhteensä – varmistamassa rauhanomaista vallansiirtoa Trumpilta Bidenille. Trumpilla on enää tämä päivä aikaa estää vaalien varastaminen kapinalain tai sotatilalain julistamisella. Sotatilalain julistaminen tekisi USA:n presidentistä käytännössä väliaikaisesti diktaattorin. Kysymys kuuluu nyt, että haluaako Trump antaa demokraateille ja medialle sitä iloa, että he saisivat tällä kertaa todellisen syyn syyttää häntä diktaattoriksi ja yksinvaltiaaksi? Entä jos asia eteneekin täysin päinvastoin?
Bidenin vannoessa virkavalansa 20. päivä, miljoonat Trumpin tukijat käynnistävät joukkoprotestit ympäri maata Bidenin hallinnon laittomuudesta ja vaalien varastamisesta. Koska media ja demokraatit ovat lietsoneet hysteriaa Trumpin tukijoiden kapinallisesta käyttäytymisestä 6. päivän tapahtumien jälkeen Capitolilla, Joe Bidenin vastavalittu hallinto tulee ylireagoimaan ja julistamaan maahan sotatilalain suurimmalta osin rauhanomaisten protestien nujertamiseksi. Tällöin myös Trumpin tukijat ja republikaanit ympäri maata ryhtyvät vastatoimiin ”seniiliä diktaattoria” Joe Bidenia vastaan. Texas eroaa Yhdysvalloista, kuten se on jo tätä uhkaillutkin.
Pian sen perässä seuraa joukko muitakin punaisia osavaltioita. Nämä osavaltiot tulevat julistamaan Bidenin hallinnon laittomaksi ja vaativat vallan palauttamista presidentti Trumpille. Tämän kaaoksen keskellä, Joe Biden joutuu luopumaan vallastaan ja valta siirtyy takaisin Donald Trumpille. Tässä olisi yksi skenaario Veronica Westin viimeisellä näylle, jossa Biden ja Harris onnistuivat kiipeämään horjuen uuden maailmanjärjestyksen eliitin heille valmistamalle kolmionmuotoiselle valtaistuimelle, mutta juuri kun he ovat istahtaneet siihen, ote heidän pitelemästään kruunusta herpoaa ja vierii takaisin vaalien lailliselle voittajalle.
Johtopäätös
Jos nämä profetiat pitävät paikkansa, Bidenin hallinnon alku tulee olemaan todella kaaoksellinen ja päättymään ennen kuin se ehtii kunnolla alkamaankaan. Tullaanko Joe Biden syöksemään virastaan perustuslaillisesti virkarikossyytteellä? Trumpin vaalivilppiväitteitä tukenut vastavalittu kongressinainen Taylor Greene on jo sanonut käynnistävän prosessin virkarikossyytetutkintaan Joe Bidenia vastaan hänen hallintonsa ensimmäisenä päivänä. Vai eteneekö tapahtumat siten kuin tuossa Facebook-julkaisussani spekuloin? Saattaa olla, että jätän tämän USA:n vaalien käsittelyn nyt joksikin aikaa tauolle ja palaan taas asiaan jos jotain merkittävää tulee eteen tulevina viikkoina tai kuukausina. On kuitenkin selvää, että Trumpin tulisi palata virkaansa viimeistään ensikesään mennessä. Muutoin usko Trumpin paluuseen alkaa näyttäytyä jo todelliselta harhaluuloisuudelta. Uskoohan jotkut, että Elviskin olisi yhä elossa.

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s