Uusi Trump-videoni: President Donald Trump – The Best Is Yet To Come

Tein tällä kertaa hieman lyhyemmän videon. Sain kasattua tuon yhdessä vuorokaudessa, kun videon kesto on vain kaksi ja puoli minuuttia. Puhe on loppuosuus Trumpin viimevuoden Kansakunnan tila -puheesta, josta tein tuolloin puolituntisen suomennetun koosteen. Dramatisoin puhetta vain videoilla ja taustamusiikilla. Mukana suomenkielinen tekstitys. Tänään sattuu olemaan muuten myös 33 -vuotispäiväni.

Tämän nuoren kaverin kanavalla käsitellään ahkerasti vuoden 2020 vaalipetosta ja Arizonan Maricopan piirikunnan 2,1 miljoonan äänen uudelleenlaskentaprosessia, joka alkoi äskettäin. Prosessia on yritetty torpedoida jo moneen otteeseen osavaltion demokraattipoliitiikkojen taholta herättäen kysymyksen, että mitä he oikein pelkäävät sen paljastavan. Jokainen voi seurata laskentaa livenä sivulla https://azaudit.org/. Tässä videossa käydään läpi laskennan vahvoja turvatoimenpiteitä vaikka valtamediassa on jo väitetty toista:

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Uusi Trump-videoni: President Donald Trump – The Best Is Yet To Come

  1. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut Sinulle Samuel❤🙏 ja kiitos tästä blogista joka on erittäin mielenkiintoinen.
    Katson nyt myös ensimmäistä kertaa Crown sarjaa ja tämä sun blogi kuninkaallisista tukee myös sen katsomista. Mikä pahuus asuukaan heissä…mutta lopulta hyvä voittaa pahan. Aina.

    Tykkää

    1. Kiitos Riitta. Omat synttärit jo menikin, mutta olen parhaillaan Vanhempieni luona juhlimassa heidän 70 -vuotispäiväänsä. Kiva kun olet viihtynyt blogini parissa. The Crown sarja on aika mieto, mutta mukana on on myös joitain mielenkiintoisia paljastuksia, joista olen itse kirjoittanut jo vuosien ajan (kuten kuningasperheen natsiyhteyksistä, ym.) Myös Charlesin persoona esitettiin siinä harvinaisen oikein ilman kaunistelua ja valkopesua.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s