Presidentti Joe Biden esitteli Israelin pääministerille suunnitelmansa, joka jakaisi Jerusalemin uudestaan. Vain vuorokausi myöhemmin 4. kategorian hurrikaani Ida iski USA:han ja on saanut koko Itärannikon tulvimaan Washington D.C.:tä myöten. Onko se myös Jumalan tuomio liberaaleille osavaltioille, jotka voittivat vaalit petkuttamalla.

Olen kuullut aiemmin kristittyjen sionistien esittämän teorian siitä, että Yhdysvaltoja kohtaavat katastrofit, etenkin luonnononnettomuudet, olisivat suorassa korrelaatiossa siihen miten maa kohtelee Israelia. Yksi maan historian tuhoisin hirmumyrky Katrina iski USA:n etelärannikolle vain muutamia päiviä sen jälkeen kun Israel vetäytyi Gazasta George W. Bushin hallinnon johtaman rauhansuunnitelman painostuksesta. Vaikka olen ollut ehkä jonkin verran skeptinen näitä teorioita kohtaan, uskon että kaaoottista ilmastoamme ohjaa viimekädessä Jumala ja että sama Jumala kiroaa ne jotka kiroavat Israelia ja siunaa heidät, jotka siunaavat Israelia (1. Moos. 12:3). Psalminkirjoittaja kertoo, että ”myrskytuuli panee hänen käskynsä toimeen” (Psalmi 148:8). Tästä syystä onkin mielenkiintoista huomata, että hirmumyrsky Ida, historian 5. voimakkain USA:n rannikolle iskenyt hurrikaani, iski vain päivää myöhemmin siitä kun media raportoi presidentti Bidenin kertoneen Israelin pääministeri Naftali Bennettille, joka nousi valtaan kesäkuussa Netanjahun 12-vuotisen valtakauden päätyttyä, että hän aikoisi peruuttaa Trumpin historiallisen päätöksen missä hän tunnusti Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi Suomen itsenäisyyden satavuotispäivänä 6. joulukuuta 2017 ja rabbi Judah Ben Samuelin 800 vuotta vanhan profetian täyttymyksenä.

Naftali Bennett tapasi ”uneliaan Joen” (Sleepy Joe, kuten presidentti Trump häntä pilkkasi) Valkoisessa Talossa lauantaina 28. elokuuta ja hänellä näytti olevan selviä vaikeuksia pysyä hereillä Bennettin puheen aikana. Liberaalin valtamedian ja demokraattien ivaamiseen keskittyvä YouTube kanava John Talks julkaisi tapaamisesta humoristisen videon missä presidentti Bidenin oletettuun uinumiseen on lisätty kuorsausäänet ja Sleepy Joen hereille vavahduttava vanhanaikaisen herätyskellon ääni. Ehkä Sleepy Joe on pelkkä tragikoominen esimerkki siitä, että koko maa on vaipunut hengelliseen uneen ja tarvitsee siten pikaista herätystä (yhtä lailla kuin minun rakas kotimaani).

The Middle East Monitor raportoi 28. elokuuta:

Tapaamisessaan Israelin pääministeri Naftali Bennettin kanssa Valkoisessa Talossa, USA:n presidentti Joe Biden vahvisti hänen hallintonsa suunnitelman aukaista uudelleen USA:n pääkonsulaatti Jerusalemissa, uutistoimistot raportoivat perjantaina… Biden ja Bennett keskustelivat näistä asioista suljetun tapaamisen aikana, jonka Yhdysvaltain kansallisen turvallisuusneuvoston Lähi-idän kysymysten vanhempi johtaja Barbara Leaf paljasti Peace Now -yhtiön toimitusjohtajalle Hadar Susskindille. Puhuen The New York Timesille viimeviikolla, Bennett kieltäytyi vastaamasta kysymykseen USA:n konsulaatin avaamisesta Jerusalemissa, mutta vakuutti: ”Jerusalem on Israelin pääkaupunki. Se ei ole muiden kansojen pääkaupunki.” Kuitenkin, Leaf painotti että Biden teki selväksi, että hänen hallintonsa suunnittelee uudelleenavaavan konsulaatin ja aikoisi korjata sillat palestiinalaisten kanssa, mutta ei kertonut enempiä yksityiskohtia tai päivämääriä siitä milloin se avattaisiin. Toukokuussa USA:n ulkoministeri Antony Blinken julisti, että USA aukaisisi pääkonsulaatin uudestaan Jerusalemissa, mutta ei kertonut yksityiskohtia suunnitelmasta. Vuonna 2019, aikaisempi Yhdysvaltain presidentti Donald Trump sulki konsulaatin ja siirsi sen toiminnot USA:n suurlähetystöön, joka oli siirretty Tel Avivista Jerusalemiin.

Miksi tämän konsulaatin avaaminen on sitten merkittävä uutinen? Koska se peruuttaisi edellisen hallinnon historiallisen päätöksen missä USA tunnusti ensimmäisenä valtiona maailmassa Jerusalemin Israelin lailliseksi pääkaupungiksi. Michael Freud teki tästä seuraavia huomioita mielipidekirjoituksessaan The Jerusalem Postissa 26. elokuuta:

Lähes neljä vuotta sitten, 6. joulukuuta 2017, Trumpin hallinto otti historiallisen askeleen historian, todellisuuden ja kohtalon tunnustamiseksi, kun se myönsi virallisen USA:n tunnustuksen Jerusalemille juutalaisvaltion pääkaupunkina. Sen jälkeen kun USA:n suurlähetystö Jerusalemissa oli muodollisesti vihitty käyttöön 14. toukokuuta 2018, erillinen Amerikan konsulaatti kaupungissa, jonka tehtävänä oli ulkoasiat naapurimme kanssa, suljettiin ja sen tehtävät siirrettiin Jerusalemin suurlähetystölle missä se toimii nyt Palestiinan asioiden yksikkönä. Tämä oli oikea ja looginen asia tehdä. Loppujen lopuksi, siinä ei ollut järkeä pitää vapaana seisovaa Amerikan diplomaattista virastoa Israelin maaperällä, joka olisi tekemisissä ulkomaisen entiteetin kuten Palestiinan hallinnon kanssa. Siten, sen lähettäminen suurlähetystön alaisuuteen oli järkevää, asianmukaista ja kustannustehokasta.

Mutta nyt Bidenin hallinto haluaa kääntää kelloa taaksepäin tässä siirrossa viestittäen avoimuutta Pyhän Kaupungin jakamiseen. Toukokuun 25. päivä, kun USA:n ulkoministeri Antony Blinken vieraili Ramallahissa, hän infromoi Palestiinan puheenjohtajaa Mahmoud Abbasia päätöksestään avata uudelleen Amerikan konsulaatti Jerusalemissa, joka käsittelisi palestiinalaisten asioita. Tämä saattaa näyttää jonninjoutavalta joillekin, mutta sen näkeminen siinä valossa olisi vakava virhe. Todellakin, symbooleilla on merkitystä, etenkin diplomatiassa ja kansainvälisissä suhteissa, ja ei ole epäilystäkään mitä palestiinalaisille tarkoitettu USA:n konsulaatti Jerusalemissa tulisi merkitsemään. Kuten Nir Barkat, Jerusalemin entinen pormestari, sanoi äsken, “Palestiinan konsulaatin avaaminen Jerusalemissa merkitsee Jerusalemin tunnustamista Palestiinan pääkaupungiksi. Hallinnon suostumus tässä asiassa on tuhoisaa. Aikomukseni on taistella tätä päätöstä vastaan agressiivisesti.”

Tässä on muuten taas yksi lisäsyy siihen miksi uskon Bidenin presidenttikauden loppuvan lyhyeen ja Trumpin palaavan vielä valtaan. Aina siitä lähtien kun Trump tunnusti Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi ja siirsi USA:n suurlähetystön Tel Avivista sinne, olen opettanut blogissani, että tämä siirto tulisi olemaan pysyvä ja mahdollistaisi myös kolmannen temppelin rakentamisen, Raamatun profetioiden tärkeimmän merkin vihan ja Antikristuksen ajan lähestymisestä (Dan. 11:31, Matt. 24:15, 2. Tess. 2:3, Ilm. 11:2). Olen tietoinen siitä, että arkeologit ja historioitsijat kiistelevät temppelin todellisesta sijainnista ja yhden suositun teorian mukaan se olisi sijainnut itseasiasiassa Temppelivuoren eteläisen muurin vieressä paikassa, joka tunnetaan nyt Daavidin kaupunkina. Nykyisen Temppelivuoren alue – mukaan lukien länsimuuri, jossa juutalaiset käyvät valittamassa menetettyä temppeliä – olisi ollutkin Herodeksen rakennuttama Antonian linnoituksen paikka mitä roomalaiset sotilaat käyttivät tukikohtanaan juutalaissodissa. Jos juutalaiset tulisivat hyväksymään tämän teorian, se tarkoittaisi sitä, ettei kolmatta temppeliä olisikaan tarpeen rakentaa al-Aqsan ja Kalliomoskeijan paikalle ja muslimit voisivat säilyttää yhä heidän kolmanneksi pyhimmän alueensa koskemattomuuden. Mutta myös Daavidin kaupunki sijaitsee nykyisessä Itä-Jerusalemissa, jota kansainvälinen laki ei ole tunnustanut vielä Israelin lailliseksi hallintoalueeksi.

Vuosi 2017 merkitsi ensimmäistä kertaa, kun merkittävä suurvalta ja YK:n perustajajäsen tunnusti koko Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi. Sen perässä seurasi tai on harkinnut seuraavan joukko muita maita, kuten maailman kolmanneksi pienin saarivaltio, Tyynessämerässä sijaitseva Naurun tasavalta. ”Palestiinan johtajuus tuomitsee yksiselitteisesti Naurun tunnustuksen Jerusalemille Israelin pääkaupunkina ja pitää sitä laajennuksena sen häpeälliseen äänestyskäyttäytymiseen YK:ssa Palestiinan kysymyksen osalta… Nauru on rikkomassa myös sen velvollisuuksia kansainvälisen lain alla ja YK:n jäsenkirjassa ja sitä tulee pitää vastuunalaisena näihin rikkomuksiin”, PLO:n viranomainen raivosi 10 000 asukkaan syrjäiselle kääpiövaltiolle. Taisi naurun asukkaat saada vain makeat naurut. Siunatkoon Israelin Jumala Naurun tasavaltaa ja antakoon heille hyvät naurut jatkossakin. Tuokoon Hän hävityksen ja onnettomuuden kaikkien niiden kansojen ylle, jotka liittoutuvat Hänen silmäteräänsä vastaan.

On hyvin epätodennäköinen sattuma, että hurrikaani Ida rantautui Amerikkaan ja voimistui 4. kategorian (toiseksi voimakkain 5 kategorian voimakkuusasteikolla) hirmumyrskyksi, joka oli maan historian 5. voimakkain ja sai aikaan laajaa tuhoa myös Itärannikolla, vain vuorokausi sen jälkeen, kun presidentti Biden neuvotteli suljettujen ovien takana pääministeri Bennettin kanssa ja esitti hänelle suunnitelmansa Jerusalemin palestiinalaiskonsulaatin uudelleenavaamisesta, joka peruisi edellisen hallinnon päätöksen Jerusalemin tunnustamisesta. Ida rantautui Louisianan osavaltioon myös samana päivänä kuin hurrikaani Katrina, USA:n historian kallein ja 4. tappavin hirmumyrsky, oli rantautunut 16 vuotta aiemmin. Hurrikaani Idan taloudelliset tuhot ja kuolonuhrit eivät ole vielä selvinneet sillä tulvien arvellaan kestävän ensiviikkoon asti. Itärannikon asukkaat ovat kuitenkin verranneet sitä jo vuoden hurrikaani Sandyyn vuonna 2012, joka sai myös New York Cityn tulvimaan. Vaikka Ida ei iskenyt suoraan Itärannikolle, sen jäännös toi mukanaan ennätyssateet Itärannikon alueelle. NYC:in pormestari Bill de Blasio sanoi sen olevan ”suurin herätyshuuto, jonka voimme mahdollisesti saada”. Hän ei kuitenkin ymmärrä viestiä oikein, vaan viittasi ”herätyshuudolla” antropogeeniseen ilmastonmuutokseen.

Israelin Jumala, ”joka varjelee Israelia ei torku eikä nuku” (Psalmi 121:4), toisin kuin Sleepy Joe. Hän ei salli Bidenin hallinnon jakaa Pyhää kaupunkia uudestaan ennen Antikristuksen vihan aikaa, jolloin Hän kokoaa ”kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan, ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista” (Sak. 14:2). On ymmärrettävä, että tämä Sakarjan profetia toteutuu vasta aikana, kun temppeli on jo rakennettu uudestaan. Ja se on Antikristus itse, jonka lähettämät ”sotajoukot nousevat ja häväisevät pyhäkön linnoituksineen, poistavat jokapäiväisen uhrin ja asettavat sinne hävityksen kauhistuksen” (Dan. 11:31). Mutta ennen kuin tämä tapahtuu, juutalaisilla tulee olla jonkin kansainvälisesti merkittävän suurvallan tuki temppelin jälleenrakentamiseksi. Tämä on mahdotonta niin kauan kuin USA ei tunnusta Israelin suvereeniutta sen jakamattomassa pääkaupungissa. Tästä syystä kirjoitin jo vuonna 2019 julkaistussa kirjassani, sivuilla 152, 154:

Juutalainen Sanhedrin eli temppelineuvosto on jo perustettu uudelleen ja vuonna 2016 se käynnisti Israelin muinaisten riemuvuosien uudelleenlaskemisen. Tämän lisäksi se on julkaissut seremoniallisia kolikoita tulevaa temppeliä varten, johon on painettu Donald Trumpin sivuprofiili yhdessä Kyyros Suuren kanssa, Persian kuninkaan, joka antoi käskyn toisen temppelin rakentamiselle Babylonin pakkosiirtolaisuuden jälkeen (2. Aik. 36:23). Ottaen huomioon luvun seitsemän toistuvuuden Raamatun profetioissa, onkin mielenkiintoista huomata, että Donald Trump vannoi valansa Yhdysvaltain presidenttinä ollessaan 70 vuotta, 7 kuukautta ja 7 päivää vanha. Onko hän ”uusi Kyyros Suuri”, joka valtuuttaa juutalaisille kolmannen temppelin perustamisen?…

Donald Trumpin epätodennäköisenä pidetty nousu Yhdysvaltain 45. presidentiksi on aikamme suurimpia profeetallisia merkkejä. Hänen hallinnollaan on ollut jo valtava vaikutus Jumalan kansan ennalta nähtyyn historiaan. Jo ensimmäiset kirkkoisät opettivat sitä, että tulisi olemaan kolmas temppeli, johon Antikristus astuu vuosiviikon puolivälissä. Jos Donald Trump on todella se johtaja, joka valtuuttaa Israelille kolmannen temppelin perustamisen, niin tällöin Antikristuksen nousun tulisi tapahtua aivan lähiaikoina, ennen Trumpin mahdollisen nelivuotisen jatkokauden päättymistä vuonna 2025

Myös Facebook-ystäväni Markku Grahnin saamassa profetiassa oli mainittu se, että temppeli rakennettaisiin Trumpin toisella virkakaudella, mutta en muista enää tarkemmin profetian sisältöä. Joka tapauksessa, Judah Ben Samuel ei olisi ennustanut 800 vuotta edellä, että Jerusalemissa tapahtuisi jotain merkittävää 500 vuotta Ottomaanien valloituksen (1517) ja 100 vuotta brittien valloituksen (1917) jälkeen, ellei tuo tapahtuma olisi pysyvä ja historiaa muuttava. Tästä syystä voimme olla varmoja siitä, että Bidenin hallinnon hankkeet Jerusalemin jakamiseksi eivät tule menestymään.

”Hävisikö” Trump vaalit yrittäessään jakaa Israelin?

Kristillinen oikeisto ja kristityt sionistit suhtautuivat Trumpin hallintoon yleisesti ottaen hyvin sympaattisesti. Mutta jotkin heistä ovat teorisoineet, että Trump olisi ”hävinnyt” vaalit Jumalan tuomiona siitä, että hän lähti jakamaan Israelin maata vuoden 2020 ”vuosisadan diilissä”. En kuitenkaan voi allekirjoittaa tätä näkemystä. Ensinnäkin teorian kannattajat näyttävät uskoneen valtamedian valheen siitä, että Trump hävisi vaalit Joe Bidenille, vaikka ne varastettiin häneltä. Lukuisat maan uudestisyntyneet kristityt, kuten MyPillow -tyynyliikkeen perustaja Mike Lindell, on taistellut tätä valhetta vastaan ja tehnyt kaikkensa petoksen paljastumiseksi. Samaan aikaan Arizonan Maricopan piirikunnan yli kahden miljoonan äänen täydellinen uudelleenlaskenta on saatu jo päätökseen ja tullaan julkaisemaan pian. Professori David Clement kertoi The Gateway Pundit verkkolehden mukaan: ”Olen tarpeeksi rohkaistunut, koska olemme Maricopan raportin julkaisun äärellä ja siitä on tulossa pommi. Tästä ei ole epäilystäkään. Olen saanut tutustua joihinkin raportin löytöihin, jotka tullaan julkaisemaan ja ihmiset eivät tule uskomaan kuinka paha Maricopa on. Ihmiset odottavat sen olevan paha. Se on paljon pahempi kuin olisin voinut kuvitella. Se on kauhistuttava.”

Toiseksi, en ymmärrä logiikkaa. Jumala tuomitsee Trumpin, Amerikan tähän asti Israel-myönteisimmän presidentin, hänen Israel-politiikkansa johdosta, mutta nostaa tilalle miehen, joka politiikka on Israelin kannalta paljon vahigollisempaa. Eikö tuollainen Jumala olisi paremminkin Israelin vihamies kuin sen ystävä? Kolmanneksi, Israelin ja Palestiinan välisiä rauhansuunnitelmia vastaan nostettu Raamatunkohta tulee lukea myös oikeassa asiayhteydessään:

Minä kokoan kaikki pakanakansat, vien ne alas Joosafatin laaksoon ja käyn siellä oikeutta niitten kanssa kansani ja perintöosani, Israelin, tähden. Sillä he ovat hajottaneet sen pakanakansain sekaan, ovat jakaneet minun maani. – Jooel 3:2

Jakeessa ei puhuta vain Israelin maan jakamisesta vaan myös sen asukkaiden hajottamisesta pakanakansain sekaan. Olen kyllä siinä kohtaa samaa mieltä, ettei rauhaa saavuteta maata jakamalla Israelin turvallisuuden kustannuksella, ja että rauhanprosessin varsinaisena päämääränä aina Oslon sopimuksesta lähtien on ollut kieltää juutalaisten omistusoikeus niihin historiallisiin ja raamatullisiin asuinaluisiinsa, jotka Israel voitti oikeutetusti itselleen 6-päivän puolustussodassa vuonna 1967. Mutta Donald Trumpin hallinto oli ensimmäinen, joka otti Lähi-Idän rauhanprosessiin täysin toisenlaisen, juutalaisvaltiolle sympaattisen lähestymisen, ja tästä syystä liberaali (antisionistinen) valtamedia ja valtavirran politiikkaa seuraavat Euroopan valtionpäämiehet tuomitsivat sen jyrkästi yhdessä palestiinalaishallinnon kanssa. Saksalaisen Deutsche Welle (DW) uutismedian englanninkielisellä kanavalla Lähi-Idän asioiden ”asiantuntija” Akram Baker sanoi, ettei se ollut rauhansuunnitelma lainkaan ja että se antaa ”Yhdsvaltain evankeliselle oikeistolle ja Israelin oikeistolle kaiken mitä se haluaa.” Sitten hän ”kiitti” presidentti Trumpia siitä, että hän antoi lopullisen kuoliniskun rauhanprosessille (kyseinen herrasmies vertasi sitä myös Etelä-Afrikan Apartheid-rotusortovaltioon, joten en nyt siteeraa häntä mitenkään vakavasti otettavana henkilönä).

Trumpin rauhansopimus itseasiassa luovutti paljon enemmän maata Israelille kuin yksikään aikaisempi rauhanehdotus olisi tehnyt. Lehdistötilaisuudessa Trump nimenomaisesti painotti, ettei kysymys Jerusalemista olisi neuvoteltavissa: ”Jerusalem tulee jäämään Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi. Mutta se ei ole iso asia, koska tein sen jo teille.” ”Vuosisadan diiliä” koskeneessa ylistyspuheessaan Benjamin Netanjahu sanoi: ”Aivan liian pitkään Israelin maa, missä patriarkkamme rukoilivat, profeettamme saarnasivat ja kuninkaamme hallitsivat, on tyrmistyttävästi leimattu ’laittomasti miehitetyksi’ alueeksi. Tänään, herra presidentti, olette puhkaisemassa tämän suuren valheen. Tunnustatte Israelin suvereniteetin kaikissa juutalaisyhteisöissä Juudeassa ja Samariassa, suurissa ja pienissä yhtä lailla.” PLO:n johtaja Mahmud Abbas vastasi Trumpin ja Netanjahun tukemaan rauhanehdotukseen sanomalla yksikantaan, että ”Jerusalem ei olisi myytävänä.”

Rauhanneuvotteluihin kuuluu aina myös kompromissien teko. Palestiinalaisaktivisti Akram Baker oli oikeassa kyllä sen suhteen, että Trumpin diili olisi antanut ”Yhdsvaltain evankeliselle oikeistolle ja Israelin oikeistolle kaiken mitä se haluaa” (no ehkei kaikkein fanaattisimmille äärisionisteille). Jokaisen tulisi nyt ymmärtää, että Lähi-Idän konfliktin perimmäiset syyt ovat hengellistä alkuperää ja siten myös sen ratkaisun tulee olla hengellinen. Lähi-Itään ei saada kestävää rauhaa niin kauan kuin nämä kansat eivät polvistu ainoan rauhan ruhtinaan Jeesuksen Kristuksen, Jumalan Pojan, ristin juurelle ja eivät tunnusta Israelin Jumalaa, vaan seuraavat tuota viattomien verta vuodattanutta sotahullua valheprofeettaansa nimeltä Muhammad ja hänen valhejumalaansa. Valtioiden päämiehet voivat kyllä yrittää neuvotella ja kehitellä poliittisia rauhansuunnitelmiaan, mutta pysyvää rauhaa ei saada ennen kuin Pyhä Henki saa tilaisuuden muuttaa ihmisten sydämet ja tuoda rakkauden vihan keskelle ja rauhan väkivallan keskelle.

Raamattu kyllä kertoo, että Antikristus tulisi saamaan aikaan 7-vuotta kestävän väliaikaisen rauhanliiton Lähi-Itään (Dan. 9:27). Tällainen rauha tarvitaan ilmeisesti siitä syystä, että kolmas temppeli olisi mahdollista rakentaa. Onkin mielenkiintoista seurata kuinka tällainen rauhanliitto voisi syntyä lähes ratkaisemattomalta näyttävän konfliktin keskelle. Tuleeko diileistään tunnettu Donald Trump (hänen juontaman TV-sarjan nimikin oli Diili), olemaan se henkilö, joka ratkaisee tämän tilanteen ja saa aikaan jonkin sopimuksen, jonka Antikristus tulee sitten vahvistamaan, kuten Daniel 9:27 ennustaa (eli AK ei ole välttämättä tuo henkilö, joka tekee itse diilin, mutta vahvistaa sen ja ottaa siitä kunnian itsellensä). Ottaen huomioon, että hän sai jo Israelin ja Arabiemiraattikunnat + Bahrainin solmimaan historiallisen rauhan, niin tämä ei ole ehkä kovin kaukaa haettu ajatus. Yksi asia on selvää. Jos Biden saa jatkaa vielä pitkään Barack Obaman raivaamalla ulkopolitiikan tiellä, se ei tule johtamaan lisääntyvään rauhaan ja vakauteen Lähi-Idässä, vaan lisääntyvään kaaokseen ja verenvuodatukseen. Hänen katastrofaalinen vetäytymisensä Afganistanista antoi tästä jo varoittavan esimerkin. Petoja ei kesytetä kiltteydellä eikä rauhaa ei saada aikaan diktaattoreiden ja terroristien myötäilyllä, kuten Neville Chamberlain sai jo tämän karvaasti kokea (mistä seurauksena 75 miljoonaa kuollutta).

Johtopäätös

Vaikka hurrikaani Idan ajoitus näyttäisi sopivan hyvin presidentti Bidenin Israel-politiikan kontekstiin, uskon sen viestivän muustakin. On tuskin sattumaa, että Idan tuomat rankimmat sateet ovat osuneet juuri niiden osavaltioiden alueelle, joissa sijaitsee tuo Yhdysvaltain suo, jonka presidentti Trump lupasi kuivattaa. Pahimmat rankkasateet ja tulvat iskivät Pennsylvanian, New Yorkin, New Jerseyn ja Connecticutin osavaltioihin ja tappoi siellä kymmeniä ihmisiä, The New York Times raportoi eilen. Vuoden 2020 presidentinvaalien vaalikartasta näkyy, että kyseessä on demokraattien johtamat siniset osavaltiot, joissa Biden sai oletusti enemmän ääniä kuin Trump. Esimerkiksi Pennsylvanian osavaltiossa esiintyi ehkä pahimmat väärinkäytökset, sillä vielä vaaliyönä Trump johti siellä yli 600 000 äänellä, mutta seuraavien päivien postiääniä laskettaessa, äänet menivätkin lähes 100% Bidenille ja hän voitti osavaltion yli 80 000 äänen erolla.

Raamatusta käy ilmi, että Jumala tuomitsee usein kokonaiset kansakunnat heidät johtajiensa tekemien syntien tähden. Lähettikö Jumala hurrikaani Idan tuomitsemaan nämä osavaltiot missä demokraatit ovat syyllistyneet suurimpiin vääryyksiin ja luulivat pääsevänsä siitä kuin koira veräjästä? Heidän petoksensa seuraukset ulottuvat nyt koko maailmaan, sillä Afganistanin kristittyjen ja muiden vähemmistöjen kärsimys Talibanin hirmuvallan alla, on Bidenin epäpätevän hallituksen poliittisten päätösten suoraa seurausta. Tähän sopii myös Kim Clementin profetia, jota lainasin jo useaan otteeseen kesän aikana (profetia kokonaisuudessaan alapuolisessa videossani):

Kesä sanoo, miksi valitsevat he minut? Miksi tornadot ja hurrikaanit valitsevat minut? [huom. astronomisessa mielessä kesä kestää pohjoisella pallonpuoliskolla syyspäiväntasaukseen asti] Minä olen kesä, minä tuon hymyjä, minä tuon auringonpaistetta, minä tuon lämpöä. Silti on tulossa myrskyinen esitys… Vai olisiko se mahdollisesti, että Jumalan Henki saattaa monien kaatumisen syksyllä…. Seiso odottamassa. Hän on hiljaa. Hän ei ole palaamassa. Tämä Jumala on liian hiljaa. Mutta Minun armoni kestää iankaiken. Kuitenkin, on tulossa suuren pahuuden paljastuminen ja tulen aloittamaan sen ylhäältä. Olen ravistanut demokraatteja, mutta tulen ravistamaan republikaaneja jopa vielä enemmän…. Tulen ottamaan sen sillä kesä tulee tuomaan mukanaan paljon lämpötiloissa [kesä 2021 oli mitatun historian lämpimin Yhdysvalloissa]… Minun tahtoni tullaan tekemään. Ja se tulee toteen, että tuon merkin toisensa jälkeen, ja syksyllä se joka tulee alas, on se, jonka järkkyminen oli jo mahdollistettu. Tulen rakentamaan ja vapauttamaan resurssit ja syksyllä tulen näyttämään teille kenet olen valinnut opastamaan tätä kansaa ja rukoilemaan sen puolesta. Tulette iloitsemaan sillä se on Minun mieheni. Se on Minun valittu Daavidini, sanoo Herra.”

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Presidentti Joe Biden esitteli Israelin pääministerille suunnitelmansa, joka jakaisi Jerusalemin uudestaan. Vain vuorokausi myöhemmin 4. kategorian hurrikaani Ida iski USA:han ja on saanut koko Itärannikon tulvimaan Washington D.C.:tä myöten. Onko se myös Jumalan tuomio liberaaleille osavaltioille, jotka voittivat vaalit petkuttamalla.

  1. When Obama was president there was a earthquake in Washington DC that actually damaged the Washington Monument. I remember during this time Obama was doing something behind the scenes to get other countries to do something that was against Israel’s best interest.

    Tykkää

    1. Okay. I didn’t know that. Thanks for the comment. I bet that media and leftist politicians will use this hurricane again to promote their climate hysteria. Wasn’t it at end of this year when Charles will lead the UN climate summit in Scotland?

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s