Videosuositus: Terra Carta & A Green New World

Ehdottomasti katsomisen arvoinen video jos lontoota ymmärtää. Tuossa kerrotaan siitä kuinka Prinssi Charles on ottanut ihmisoikeusjulistusten peruskiven, Englannissa 1200 -luvulla syntyneen Magna Cartan, ja tehnyt siitä vääristymän nimeltä Terra Carta, joka tulisi johtamaan täysin päinvastaiseen lopputulokseen kuin Magna Carta ja sitä seuranneen myöhemmät ihmisoikeusjulistukset. Terra Carta pyrkii luomaan globaalin diktatuurin missä luonnon oikeudet aseteaan ihmisoikeuksien yläpuolelle ja kaikki tuotantokeinot kaapataan tyrannimaisen vihreän eliitin käsiin talouden kasvun rajoittamiseksi ja ihmisten vapauden tukahduttamiseksi. Lisäksi jos se viedään sen loogiseen lopputulokseensa, niin koko ihmisväestön depopulaatio eli radikaali vähennys on sen loppullinen päämäärä. Terra Carta on yritys perustaa historian tukahduttavin ja murhaavin globaali tyrannia, jollaisesta Hitler, Stalin tai Mao olisivat osanneet vain uneksia. Aika herätä siihen, että Prinssi Charlesin hurmaava herrasmiesolemus kätkee taakseen todellisen pedon. Voit yrittää katsoa videon myös automaattikäännöksellä videon asetuksista (mutteri).

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s