Erilainen Näkemys koronapandemiasta.

Pahoittelen, että viimeaikoina on ollut vähemmän aktiivista blogini puolella. Kirjoitin koronasta jonkin verran viimevuoden puolella, kun siitä tuli globaali kriisi, jolla oikeutettiin talouksien sulkutilat, ym drakoniset ja lisääntyvässä määrin totalitaaariset toimenpiteet. Olen yleensä vältellyt aihetta, mutta seuraava video on todellakin katsomisen arvoinen. Siinä joukko suomalaisia ja ulkomaalaisia asiantuntijoita, osa lääketieteen palkittuja epidemilogian ja virologian professoreita, kertoo hieman toisenlaista kuvaa koronapandemiasta ja sen hoidosta mitä valtamediassa on tuotu esiin. Hyvä ystäväni ja blogini pitkäaikainen lukija jakoi sen minulle tänään Facebookin messengerissä.

https://rumble.com/vqhgut-erilainen-nkemys-koronapandemiasta.html

Päivitys: Video on jo poistettu Rumblesta, kuten eräs kommentoi minulle alla. Ei anna kyllä kovin lupaavaa kuvaa Rumblesta, joka mainostaa itseään sensuurilta vapaana ja konservatiiveille ystävällisenä videonpalvelualustana. Video löytyy kuitenkin onneksi yhä Tokentubesta: https://rapsodia.fi/erilainen-nakemys-koronapandemiasta-2/

Videossa esiintyy lyhyesti seuraavat asiantuntijat:

Heikki Peltola – Infektiotautiopin emeritusprofessori (03/2020)

Paul Lillrank – Tuotantotalouden professori, Aalto-Yliopisto (09/2021)

Pekka Timonen – Lääkäri, bioteknologi (11/2021)

Tamara Tuuminen – Lääketieteellisen mikrobiologian dosentti (09/2021)

Rauli Mäkelä – Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri (09/2021)

Ville-Veikko Elomaa – Yleiskirurgian, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri (10/2021)

Kirsi Kautiainen – Terveystaloustieteen tohtori, ex- THL:n asiantuntija (04/2021)(11/2021)

Tapio Puolimatka – Filosofian dosentti, kasvatustieteen emeritusprofessori (11/2021)

Dr. Paul Marik

Lääketieteen professori. Yli 500 vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua, sekä neljä oppikirjaa tehohoidosta. Työskentelee kriittisen keuhkotautiosaston päällikkönä Virginiassa, sekä tehohoito-osaston päällikkönä Sentaran sairaalassa. Saanut lukuisia palkintoja.
(05/2021) (11/2021)

Dr. Sucharit Bhakdi

Emeritusprofessori, Saksan akateemisen historian viitatuin mikrobiologi. Lääketieteellisen mikrobiologian ja hygienian instituutin johtaja 1982-2012, Johannes-Gutenberg-Universität, Mainz, Saksa. Julkaissut yli 300 artikkelia immunologian, bakteriologian, virologian ja parasitologian alalta, josta hän on saanut lukuisia palkintoja. Saanut Rheinland-Pfalzin korkeimman siviilihenkilölle myönnettävän tunnustuksen erinomaisesta työstä. (Order of merit of Rhineland-Palatine)
(11/2020) (12/2020)

Dr. Harvey Risch

Professori, epidemiologia. Yalen yliopisto, lääketieteen tiedekunta. Yli 350 vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua.
(11/2020)

Dr. Geert Vanden Bossche

Virologian tohtori, mikrobiologian, tartuntatautien ja rokotteiden asiantuntija.
Useita johtavia virkoja akatemiassa ja teollisuudessa.
(09/2021)

Dr. Robert Malone

Virologi, molekyylibiologia. mRNA-rokoteteknologian kehittäjä. Lähes 100 vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua.
(07/2021)

Luc Montagnier

Virologian emeritusprofessori. Lääketieteen Nobelisti. (05/2021)

Dr. Michael Yeadon

Tohtori, hengityssairauksien farmakologia. Ex-Pfizer varajohtaja. (04/2021)

Kary Mullis

Biokemisti. Kemian Nobelisti. PCR-testin kehittäjä.

Peter C. Goetzsche

Lääkäri, professori. Kööpenhaminan kuninkaallisen sairaalan Nordic Cochrane- keskuksen entinen johtaja. (01/2021)

Steve Kirsch

Piilaakson sarjayrittäjä, optisen hiiren keksijä.
(12/2021)

Advertisement

10 vastausta artikkeliin “Erilainen Näkemys koronapandemiasta.

 1. Henkilökohtaisesti en oikein jaksa enää näitä korona-kriitikoita, joiden asiantuntijuudesta ei aina löydy sen enempää tietoa. Kuuntelin videon alun ja tartuin tähän Heikki Peltola – Infektiotautiopin emeritusprofessoriin. Ihan ammattitaitoinen ja fiksu kaveri. Hänen komenttinsa tosiaan on maaliskuulta 2020. Silloin oli vielä tilanne aika eri kuin nyt. Guuglailin hänen myöhempiä kannanottojaan, enkä ainakaan löytänyt mitään sellaista, että hän edelleen vähättelisi koronaa. Jossain kirjoituksessa 2020 syksyllä hän sanoikin, että häntä kiinostaa lähinnä teho hoidossa olevien määrä. Ja käsittääkseni juuri tästä on kysymys suomessakin: korona aiheuttaa harvoille, mutta riittävän monille, vaikean taudin, mikä vaatii tehohoitoa. Tehohoidon kapasiteetti on rajallinen, ja jos kapasiteetti loppuu, ihmisiä alkaa kuolemaan aika tuskallisella tavalla. Ymmärrän valtiovallan ja sairaanhoito piirien tuskan koronan selättämisessä ja tehohoidon kapasiteetin turvaamisessa. En silti hyväksy juosten kustuja lakeja koronapassista tai muitakaan lock-down keinoja koronan hillitsemiseen. Otettuani kaksi modernan piikkiä, olen rohkaistunut ja valmis ottamaan kolmannenkin piikin, jos tulee tarjolle. Uskon tätä nykyä vilpittömästi, että suomessa tarjolla olevat piikit auttavat koronan selättämisessä turvallisesti. En siltikään kannata piikki pakkoa. Jokainen ottakoon lääkkeensä oman valintansa mukaan vapaaehtoisesti. Ja Psalmi 91 olkoon uskovaisen rukous korona aikana. Ja rokotteiden turvallisuudessa uskon lääkäri Pekka Reinikaista, joka on vakuuttanut uusien rna-rokotteiden turvallisuuden puolesta. Siaunausta kaikille!

  Tykkää

  1. Itsekin bongasin, että videon ensimmäisen puhuja lausunto oli hieman ajastaan jälkeen jäänyt. Kannattaa kuunnella kuitenkin video loppuun, koska myöhemmät lausunnot ovat paljon viimeaikaisempaa perua. Videon alla lueteltu myös heidän akateemiset ansionsa, mukana mm. mRNA-rokoteteknologian kehittäjä jolla on lähes 100 vertaisarvioitua tieteellistä julkaisua.

   Hyvä kuulla, että olet koronapasseja ja muita totalitaarista toimenpiteitä vastaan. Siitä minusta kaikkien vapauden puolustajien tulisi olla samaa mieltä oli koronasta tai Covid-rokotteista sitten mitä mieltä tahansa.

   Australiassa on esim. rakennettu jo pakollisia vanki tai karanteenileirejä, jotka tuo pelottavasti mieleen jo natsiajan keskitysleirit. Ja nyt kun rokottamattomia ollaan syyllistämässä valtamediassa, niin se antaa monille tuon tarvittavan syntipukin samoin kuin Natsi-Saksassa juutalaiset nähtiin usein tautien levittäjinä. Kansaa ollaan jakamassa sen varjolla kahtia ja oikeuttamassa kansalais- ja ihmisoikeuksien riistäminen rokottamattomalta kansanosalta. Lisäksi näen hyvin paljastavana ja pelottavana aiheen ympärillä olevan sensuurin, kun kaikki korona- ja rokotekriittiset keskustelut ja asiantuntijat pyritään vaientamaan, erottamaan viroistaan tai pelottelemaan hiljaiseksi muilla keinoin.

   On hyvä muistaa, ettei korona tai rokotekriittiset ole nyt vain pelkkää hörhöporukkaa vaikka niitäkin mahtuisi joukkoon mukaan. Esim. Suomessa Filosofian dosentti Tapio Puolimatka on ollut jo vuosia arvostettu akateeminen kristinuskon apologeetti ja hän on perehtynyt paljon syvällisemmin näihin korona ja rokotekriittisiin tieteellisiin julkaisuihin kuin esim minä, joka olen vältellyt aihetta, koska olen lähinnä kyllästynyt siihen, ettei mediassa enää puhuta muusta kuin koronasta.

   Tiedän, että Pekka Reinikainen on edustanut tätä valtamedialle yhdenmukaisempaa linjaa koronakannoissaan ja arvostan kyllä Reinikaista yhtä lailla hänen syvällisesti asiantuntemuksesta esim. kreationismin ja intelligent design liikkeen saralla. Hyvä on kuitenkin muistaa, että myös Reinikaista pilkataan hörhöksi ja pseudotietieteilijäksi dogmaattisten evolutionistien taholta juuri tästä syystä.

   Tiede on perustunut aina avoimeen debattiin ja vallitsevien totuuksien kyseenalaistamiseen. Mutta oli kyse sitten ilmastonmuutoksesta, evoluutioteoriasta, tai nyt myös tästä pandemiasta, niin media luo niistä kuvaa, että tiede on asettunut, 99% tiedemiehistä on yksimielisiä, ja että kaikki toisinajattelijat ovat vain hörhö- ja ääriporukkaa, joilla on kenties vieläpä pahantahtoinen motiivi tai taustavaikutin. Tällaisilla ad hominem argumenteilla ihmisiltä kuitenkin pyritään estämään vain syvällisempi tutustuminen minkä tahansa tieteellisen väittämän perusteisiin ja tutkimustietoon.

   Sama se on myös eskatologian saralla. Ihan henkilökohtaisesti saanut kokea sen kuinka moni ihminen leimaa tutkimukseni hörhö- ja salaliittojutuiksi ennen kuin on edes perehtynyt niihin millään lailla. Se on usein melko turhauttavaa.

   Toinen syy miksi olen vältellyt aihetta on siinä, etten näe olevani oikea henkilö antamaan lääketieteellisiä neuvoja kellekään enkä yleensä puutu siihen päättääkö joku ottaa rokotteet vai ei. En puutu siihen sinunkaan tapauksessa, mutta on hyvä kuitenkin kysyä itseltään että mihin tuo tehopiikkien kierre oikein päättyy. Jos otat kolmannen rokotteen, niin otatko myös 4. 5. 6 ja kenties seitsemännekin. Minusta näyttää siltä, että varienttien varjolla ja pelotteluun perustuvalla jatkuvalla median propagandalla massat saadaan ottamaan aina uusia piikkejä kunnes he aivan riippuvaisia niistä. Olen kuullut tarpeeksi monia kokemuksia piikkien vakavista haittavaikutuksista ja jopa kuolemista, että itse en ole ottanut vielä ensimmäistäkään piikkiä. Minusta se on aivan tervettä kriittisyyttä. On myös hyvä kysyä, että miksi kaikista toimivista koronan vaihtoehtoisista hoitomuodoista on vaiettu, kuten Nobel-palkitusta Ivermektiinistä tai hydroksiklorokiinista, josta on samoin monia myönteisiä tutkimustuloksia? Rokoteteollisuuden takana vaikuttaa kuitenkin suuri raha.

   Tykkää

  2. Tuossa videossa esiintyi muuten myös Tuomas Malinen. Olisi tosiaan hienoa jos saisit kirjani hänen käsiinsä kuten kerroit tekstiviestillä. Tiedä sitten tuleeko hänen luettua sitä.

   Tykkää

 2. Erittäin tarpeellinen video, jota en lähtisi arvostelemaan vasta pienen pätkän nähtyäni. Koronahoidon kritiikkiin on mitä suurin tarve, sensuurin, vastapuolen mollaamisen, selkeän vedätyksen sekä kuolemantapausten ja tehohoidon tarpeenkin vuoksi. Asian hoito on tällä hetkellä kuin pissaamista housuun pakkasella lämpövaikutuksen saamiseksi, eli jos katsoo videon loppuun, ymmärtää rokotteiden haitallisuuden. Silti valmistellaan rokotepakkoja ja kosketaan ihmisten perusoikeuksiin eli ollaan valmiita pudottamaan ihmisiä paarialuokkaan väärin perustein suurin äänenpainoin tieteen nimissä!

  Liked by 1 henkilö

 3. Kiitokset videosta unohtuivat. Ansaitsisit, Samuel, mitalin ja kunnon palkan työstäsi! Ehkä sinut saa tekemään työtäsi sama motiivi kuin Jeesuksellakin: ”Ja astuessaan maihin hän näki paljon kansaa, ja hänen kävi heitä sääliksi, koska he olivat niinkuin lampaat, joilla ei ole paimenta, ja hän rupesi opettamaan heille moninaisia.”
  Ihmiset ilman Jumalan sanan valoa ovat tosiaankin vietävissä kuin lampaat ilman paimenta ties minkälaiseen sotkuun ja pimeyteen. Kristittyinä olemme saaneet ennakkovaroituksen Jumalan sanasta siitä mitä ihmiskunnalle tuleman pitää ja miten Jumala haluaa meidän valmistautuvan kaikkeen tähän ja jopa miten paeta sitä kaikkein pahinta. Sanoisin, että jokainen joka luottaa ihmisten hyvyyteen on kuin lammas ja vedätettävissä, jokainen joka ei ankkuroidu totuuteen joutuu valheen valtaan tavalla tai toisella. Tämä koronarumba on oikeastaan vain intro tulevaan totalitarismiin ja pimeyteen johon Jumalan hylänneet ihmiset johdatetaan niinkuin Ramattu sanookin ”valheen kaikella voimalla”. Jumalaton vannoo moniin nimiin, tieteenkin, mutta jää kuitenkin valheen armoille, koska ei tunnusta Totuutta. Jos tämä kirjoitus tuntuu yliampuvalta Koronasta puhuttaessa, muista että pointti on kuitenkin paljon paljon syvemmällä, intron jälkeen on tulossa varsinainen Herran päivä kaikkine uskomattomine tapahtumineen. Tällehän jumalaton tietenkin nauraa ja haluaa viedä puheoikeudenkin siitä puhuvilta, mutta vain omaksi vahingokseen. Uskoisin, että tämä kommentti menee läpi, sillä kyseessä on rohkea ekatologinen sivusto, jossa muut tapahtumat ovat kuitenkin vain sivujuonteita sen tärkeimmän, Jeesuksen Kristuksen, esille tuomiseksi.
  Ennenkaikkea video on isku sensuurille ja ylistys vapaalle keskustelulle, hienoa!

  Tykkää

  1. Kiitos jälleen rohkaisevista kommenteista Jukka. Nyt kyllä en ansaitse kiitosta työstäni kun olen ollut vähän laiskempi kirjoittaan mitään viimeaikoina.😉 (tuo videokooste ei siis ollut oma tekeleeni tällä kertaa, pistin
   vain jakoon) . Innostunut taas hieman sävellyspuuhista ja aika mennyt enemmän soittelun parissa. Mutt koitan julkaista taas jotain kun löydän hyvän aiheen mistä kirjoittaa tai tehdä videoita. Videoiden editointia kyllä vähän lannistaa se, että käytän niihin todella paljon aikaa ja sitten YouTube varjobannaa tai sensuroi videoni aivan mielivaltaisten syiden tähden.

   Tykkää

 4. Hei kiitos videon julkaisusta,. Jaoin itsekin sitä eteenpäin. Nyt se on kadonnut tuolta sivulta, joka oli odotettavissa. Mahtaako se löytyä jostain muualta niin voisi ladata sen omalle koneelle. T:Pasi

  Tykkää

 5. Hei kiitos että jaoit videon Kuten arvattavissa oli se on poistettu. En ehtinyt tallentamaan sitä. Löytyisikö se jostain muualta niin voisin tallentaa sen omalle koneelle . Yritin löyty sitä gogoduck mutta ei tullut sielläkään heti vastaan.

  Tykkää

  1. Luulisi, että se olisi ollut paremmin suojassa sensuurilta, kun julkaisualustana oli kuitenkin Rumble eikä YouTube. Ei anna kyllä kovin lupaavaa kuvaa Rumblesta jos sekin nyt alkaa sensuroida valtavirrasta poikkeavia mielipiteitä. Vai onko videon julkaisija poistanut sen itse (en kyllä ymmärrä miksi hän olisi tehnyt sen). En osaa kyllä sanoa mistä voisi löytyä. Olisiko Tokentubeen mahdollisesti laitettu. YouTubesta sitä ei ainakaan kannata odottaa löytyvän.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s