20 -vuotinen maailmanhistoria ”pähkinänkuoressa” ja Venäjän karhun kolme kylkiluuta.

Olen englanninkielisessä kirjassani jo ihan loppusuoralla (yli 410 sivua kirjoitettu reilun 7 viikon aikana). Kirjan kirjoittamiselta en ole oikein ehtinyt paneutua Ukrainan tilanteeseen, mutta voisin panna muutamia Facebookissa jakamiani ajatuksia tännekin päin. 20. helmikuuta – ennen Putinin hyökkäystä – kommentoin: ”En lähde leikkimään profeettaa, mut voisin veikata että Putin miehittää Ukrainan eikä heikko länsi (varsinkaan Bidenin johdolla) tule tekemään mitään asian eteen paitsi julkaisemaan diplomaattisia nootteja, ”että me ollaan hyvin hyvin vihaisia (no mitä sitten?)”. Mutta EU saa siitä tekosyyn viedä omaa puolustusliitto hankettaan eteenpäin, jonka Macron on jo pannut liikkeelle kymmenen EU-maan (+Britannian) johdolla (tästäkö nousee tuo Danielin näkemä kymmensarvinen peto?). Afganistanin vetäytyminen näytti jo Lännen vihollisille ettei heikko USA seiso liittolaistensa puolella vaikka ärhenteleekin julkisesti isoon ääneen.” Putinin Ukraina-hyökkäyksen jälkeen jatkoin:

Jahas… kolmen päivän takainen veikkaukseni osui oikeaan. Kyllä tuo on arvovaltatappio jälleen USA:lle ja sen dementoituneelle heikolle presidentille, jota USAn ja lännen valtamedia oli niin kiihkeästi nostamassa valtaan Trump-hysteriassaan. Ja mikä kaikkein ironisinta, Trumpin piti olla median mukaan tuo Putinin sätkynukke jota hän saattoi kiristää ja uhkailla. Kumma vain kun Putin ei sitten käyttänyt tuota oletettua valttikorttiaan (englanniksi: Trump card) hyödyksi Trumpin aikana. Biden lupasi kovia otteita Venäjää kohtaan ja että Putin pelkäisi häntä niin, että Itä-Eurooppa voisi nukkua yönsä rauhassa. No kuinkas sitten kävikään? Median tulisi painaa jälleen kerran pää alas häpeästä, mutta eiväthän he sitä tee vaan jatkavat valheitaan.

Samana päivänä spekuloin tapahtuman mahdollisella profeetallisella merkityksellä:

Ja katso, oli toinen peto, joka oli karhun näköinen. Se nostettiin toiselle kyljellensä, ja sillä oli suussa kolme kylkiluuta, hammasten välissä; ja sille sanottiin näin: ”Nouse ja syö paljon lihaa.” (Daniel 7:5) Ukraina 1. kylkiluu? Suomi 3.?

Ks. Majuri Raimo Hynynen maalaa Pohjois-Suomesta ja Pohjois-Norjasta alkavan 3. maailmansodan skenaarion, joka on pelottavan samankaltainen useiden kylman sodan aikaisten näkijoiden profetioihin.

Sitten pieni historian läksy tältä päivältä. Kotitehtävänä saatte pohtia mitä presidentti Trump sai aikaan USA:n 45. presidenttinä ja miksi hän oli niin parjattu mediassa:

Trump ”pudotti mikin” CPAC:issa: ”Bushin alla Venäjä hyökkäsi Georgiaan, Obaman alla Venäjä kaappasi Krimean, Bidenin alla Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Minä seison 21. vuosisadan ainoana presidenttinä, jonka katseen alla Venäjä ei hyökännyt toiseen maahan.” Lisäisin vielä: Bushin alla Amerikka käynnisti Irakin sodan perustuen valheisiin Saddamin joukkotuhoaseista, sodan jota Trump vastusti jo tuohon aikaan ja vaati korjaamaan Amerikan eikä Lähi-Idän ongelmia. Obaman alla, Amerikka auttoi vallankumouksellisia kaatamaan Gaddafin Libyan, jonka seurauksena maasta tuli nykypäivän orjuuden ja ihmiskaupan keskus. Operaation suorittanut Obaman silloinen ulkoministeri Hillary Clinton nauroi TV-toimittajalle räkäisesti, ”me tulimme, näimme ja hän kuoli”.

Obaman johdolla Amerikka tuki Syyrian sisällissotaa ja Syyrian kapinallisarmeijaa joista monet olivat islamisteja ja joiden myötä myös ISIS pääsi valtaan katkomaan ihmisten päitä tai panemaan mm. lapsia elävältä teollisiin myllyihin, kuten eräät kauhuraportit ISIS:in rikoksista kertoivat. Julkisuuteen vuotaneet Pentagonin raportit kuin myös Wikileaksin vuotamat Hillary Clintonin sähköpostit paljastivat, että Clinton ja moni muu lännen johtaja oli täysin tietoinen Amerikan arabiliittolaisten luvattomasta tuesta ISIS:ille, mutta jatkoivat silti yhteistyötään heidän kanssaan ja Hillary hyväksyi Saudeilta myös miljoonia kampanjatukea hänen presidentinkampanjaansa.

Kun Trump nousi valtaan, niin ensimmäisenä työnään hän matkusti Saudi-Arabiaan ja kokosi 50 arabimaata hyväksymään sopimuksen missä he lupautuivat taistelemaan Irakin ja Syyrian sunniterroristeja vastaan heidän rahoittamisen ja aseistamisen sijasta. Seuraavan parin vuoden sisällä tästä, kalifaatti oli tuhottu 100%. Trump päätti myös CIA:n salaisen ohjelman Syyrian salafistien rahoittamisesta Bashar Al-Assadia vastaan. Kun Assad teki (oletetusti) kaksi kemiallista iskua Syyrian siviliiväestöä vastaan, Trump toimi molemmilla kerroilla päättäväisesti ja teki kostoiskun Syyrian joukkoja vastaan. Kun samanlainen kemiallinen isku oli tapahtunut Obaman aikana, Obama ensin uhitteli kuinka Assad oli ylittänyt ”punaisen rajan”, mutta ei tehnyt lopulta mitään osoittaen siten USA:n ulkopoliittista heikkoutta ja selkärangattomuutta.

Obaman aikana myös Pohjois-Korean uusi nuori diktaattori aloitti agressiiviset ydinohjuskokeensa ja sen naapurivaltojen uhkailun samalla kun heikko länsi seurasi sivusta avuttomana eikä tiennyt mitä tehdä. Kun Trump astui virkaan, hän sanoi, että ”pienen rakettimiehen” olisi parempi lopettaa uhittelunsa tai USA vastaisi ”tulella ja raivolla”. Syyskuussa 2017 Trump puhui YK:ssa ja uhkasi tuhota koko Pohjois-Korean maantasalle ellei ”itsemurhamissiolla” oleva ”rakettimies” suostu tapaamaan häntä ja neuvottelemaan ydinaseiden riisumisesta. Kun Trump sanoi Twitterissä että hänellä on paljon isompi ja vaarallisempi ”ydinasenappi” kuin Kimillä, niin lännen liberaali media oli kauhuissaan ja vaati Jack Dorseyta poistamaan Trumpin Twitter-tilin.

Mutta vuoden sisällä tästä Kim Jong-un tuli vihdoinkin järkiinsä ja päätti tavata presidentti Trumpin. Koko lännen liberaali anti-Trump media seurasi tapahtumia pää punaisena ja toivoi salassa, että neuvottelut menisi myttyyn ja ”rakettimies” aloittaisi uudestaan hänen vaaralliset rakettileikkinsä. Kun mullahien Iran – Putinin liittolainen – hyökkäsi Amerikan Irakin suurlähetystyä vastaan, Trump toimi jälleen kerran päättäväisesti ja tappoi terrori-iskusta vastuussa olleen Qasem Soleimanin. Lännen liberaali media oli jälleen häpeissään kun terroristeja miljardeilla lahjonut Obaman Iran-sopimus ei kesyttänytkään Irania mutta Trumpin vahva sotilasryhti sen sijaan teki sen.

Iranin vastaisella retoriikallaan ja toimillaan, Trump onnistui myös tuomaan entiset vihamiehet, Israelin ja arabimaat yhteisen pöydän ääreen ja allekirjoittamaan historiallisen rauhansopimuksen. Lännen nolostunut media teki jälleen kerran kaikkensa vähätelläkseen sen historiallista merkitystä. Kun Trump alkoi hallintonsa lopulla suunnittelemaan amerikkalaisjoukkojen vetäytymistä Afganistanin 20-vuotisesta sodasta (Trump puhui usein julkisesti USA:n ”sotateollista kompleksia vastaan, joka haluaa sotia kaikkialla” ilman varsinaista päämäärää ja pitkäntähtäimen strategiaa), hän sanoi Talibanin johtajille, että jos he rikkovat oman osuutensa sopimuksesta ja alkavat ryttyilemään, niin hän tulee vastaamaan ”suuremmalla voimalla mitä maailma on vielä koskaan nähnyt” ja pommittamaan heidän perheidensä asunnut maantasalle.

Trumpin tekemässä sopimuksessa USA lupasi vetäytyä ja toukokuussa ja Talibanin johto otti Trumpin uhkailut todesta sillä yhtäkään amerikkalaissotilasta ei tapettu siihen mennessä. Uusi presidentti Biden alkoi kuitenkin politikoimaan Trumpin rauhansopimuksella ja päätti vetäytyä sen sijaan Syyskuun 11- terrori-iskujen 20-vuotispäivänä, koska uskoi sen kai olevan jotenkin symboolisesti parempi ajankohta. No tällä tavoin hän myös rikkoi rauhansopimuksen ehdot ja näin ollet Talibanillakaan ei ollut enää syytä pitää omaa osuuttaan sopimuksesta. USA:n tiedustelu varoitti Bidenia jo varhain, että Taliban oli matkalla ottamaan koko maan haltuunsa, mutta Biden väitti näitä tiedustelutietoja ”valheeksi” ja päätti painaa eteenpäin varoituksista huolimatta.

No Taliban otti lopulta Kabulin valtaansa ja kymmenet tuhannet amerikkalaiset ja Amerikan liittolaiset jäivät maahan Talibanien panttinvangeiksi. Paniikissa olevat afgaanit yrittivät paeta maasta takertumalla USA:n sotilaskentokoneide sivuihin ja tippuivat sieltä kuolemaansa kun lentokoneet lähtivät nousuun. Kohta tämän jälkeen ISIS-K -niminen terrorijärjestö teki iskun Afgnistaniin jumiin jääneitä amerikkalaisia vastaan ja 13 USA:n sotilasta menetti henkensä ja kymmenet vammautuivat pysyvästi. ”Unelias Joe” teki kostoiskun, mutta osui väärään kohteeseen ja tappoi viattomia lapsia. Kuten Obama oli sanonut väitetysti Bidenista: ”Älä aliarvioi Joen kykyä tunaroida asiat”. Tavatessaan 13 menehtyneen sotilaan vanhempia hän tuijotti toistuvasti kelloon muistotilaisuuden aikana epäkunnioituksen merkkinä omaisia kohtaan.

Tässä oli viimeiset 20 vuotta pähkinänkuoressa. En ymmärrä kuinka kukaan selväjärkinen ihminen voi olla näiden historiallisten tosiasioiden edessä Trump vastainen. En usko, että moni on edes lainkaan perillä tästä historiasta (tai haluton näkemään sitä), koska ainoa asia mitä he oppivat mediasta oli Trumpin ilkeät twiitit sille ja tuolle henkilölle.

Alimmaisena suomenkielinen minidokumentti presidentti Joe Bidenin korruptiosta Ukrainassa josta valtamedia täällä suomessakin kieltäytyi raportoimasta vuoden 2020 vaalien alla (ja kuinka se liittyy myös nykyisiin tapahtumiin Ukrainassa). Kaksi ylempää ovat omia videoitani viimevuodelta ja vuodelta 2018.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s