Uusi kirjani on nyt julkaistu!/My new book is now published!

Uusi englanninkielinen kirjani julkaistiin eilen 17. maaliskuuta. Mikäli englannin lukeminen vain onnistuu, niin suosittelen myös suomalaisia lukijoitani tilaamaan kirjan sillä kyseessä on täysin uusi kirja, joka vain pohjautuu aiemman suomalaisen kirjani sisältöön. Mukana on kuitenkin paljon myös uutta ja päivitettyä informaatiota. Saatan kyllä julkaista tästäkin kirjasta jossain vaiheessa suomenkielisen version, mutta ensin pyrin saamaan sitä laajemmin englantia puhuvan maailman tietoisuuteen. Uudessa kirjassani on 424 sivua ja yli 760 alaviitettä. Kirjoitin sen noin kahdessa kuukaudessa. Kirjastani on saatavilla pian myös e-kirja, jota myyn ensimmäisen kuukauden ajan puoleen hintaan, noin kahdeksaan euroon. Painetun kirjan hinta kirjan kustantajan Books on Demandin verkkokaupassa on 27,90€. Saattaa mennä ehkä muutama päivä ennen kuin kirjaa voi tilata verkkokauppa Amazonista. Löysin sen olleen arkistoitu jo Google kirjoihin, mutta Amazon.uk sivulla lukee, ettei sitä olisi vielä saatavilla. En löytänyt sitä myöskään vielä Amazon.comista. Voit tilata kirjan alta:

https://www.bod.fi/kirjakauppa/to-whom-the-majesty-of-kingship-has-not-been-conferred-samuel-tuominen-9789528047711

A note to my English readers: It may take a few days before my book is stored on Amazon. You can find its preview on Google Books below but it seems not to be yet available on Amazon.uk or Amazon.com. There will be also an e-book but it may take also a few days before it is available as an e-book.

Advertisement

One thought on “Uusi kirjani on nyt julkaistu!/My new book is now published!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s