2 vastausta artikkeliin “Uusi videoni: Sekulaarin median valheprofeetat versus Jumalan tosiprofeetat. Jumala voittaa lopulta (teks. suomeksi).

 1. Jaa tekstejämme kaikkialle ja kaikilla kielillä Daily Christian News http://wwnet.fi/users/veijone

  LOPPUHUIPENNUS JÄNNITTÄÄ JO

  Loppuhuipennus on yhtä jännitystä ja hysteriaa. Tänään on 22. toukokuuta 2022 ja loppuhuipennuksen alkamista odotetaan.

  Joonas Ahtiainen: ”Venäjä hyökkää tänä kesänä.” Mielestäni Venäjän hyökkäys Suomeen tänä kesänä ei kuulu toteutuviin, vaikka tuhannet profeetat niin väittävät minusta poiketen.

  Uskon edelleen, että näkyvä paluu on syksyllä 2029 ja valerauha ylösottoineen talvella 2026. Pian selviää onko oletus oikea, sillä seitsemän vuotta aikaisemmin täytyy tulla asian todistavia tapahtumia.

  Jos Putin ei putoa kesän 2022 aikana, loppuhuipennus tuskin alkaisi vielä. Gorba on kuitenkin jo niin vanha, että hänellä on korkea aika tulla valtaan. Pian selviää, olenko lainkaan paras profeetta vai vain vajavainen tumpelo muiden tapaan.

  Onko Putinin tyytyminen vain siihen tuhoamaansa osaan Itä-Ukrainaa? Vähintäänkin sen Venäjä ottaa. Ellei tule kolmen valtion liittoa, käännös ”roos” on pää on oikea. Onko Putin tietoinen 1992 kirjoituksestani ”Gorba tulee takaisin” ja siinä ”varokoon myös, ettei synny minkäänlaista kolmen valtion liittoa”. Ainakin Putinilla on ollut kova yritys saada kolmen valtion liitto aikaiseksi. On uhrannut jo 18.000 venäläisnuorukaista Ukrainan sodassa.

  Mikähän sieltä ensimmäisenä toteutuu? ”Gorba profetiat 2022-2026” asiaan olen uskonut niin kovasti, että sen olen naulannut sivun alkuun jo tammikuussa 2022 sekä sanoin että kuvin. Sen mukaan ensimmäisenä tulisi Chrislam paavin johdolla. Mutta miten Putin ehtii hoitaa sodan loppuun tässä esitetyssä lyhyessä ajassa? Syksy 2022 ei profetiasarjassani enää sovi sotimisen ajaksi paitsi Israelissa. Miten se Kalliomoskeija tuhoutuisikaan ellei Syyriasta ammutulla harhaohjuksella? Mielenkiintoista kesää!

  Harri Veijonen 22. 5. 2022 http://wwnet.fi/users/veijone

  June 1, 2022 Kesäkuun 1. 2022

  Tuhatluvun vaihteen herätysmies paavi Sylvester II

  VIIMEINEN SUURI HERÄTYS ALKAA PIAN

  Viimeinen suuri herätys alkaa niinkuin olen kertonut Putinin putoamisen ja varsinkin Gorbatshovin valtaanpaluun jälkeen. Ettei totuus unohtuisi: Olisiko alkanutkaan ilman minua, ellen olisi 30 vuotta saarnannut, että herätys alkaa kun Gorba palaa valtaan! Toki siinä oli osansa muillakin, lähes kaikki kovaan ääneen vänkäsivät, että Veijonen on väärässä, ei Gorba enää palaa valtaan! Viimeinen suuri herätys oli siis ennaltatiedetty. Se on erilainen kuin aiemmat herätykset. Vastaavanlainen oli vain tuhatluvun vaihteessa kun paavi Sylvester II:n johdolla koko Euroopassa pelättiin maailmanloppua 1. 1. 1000. Nyt hysteria voimistuu ja huipentuu silloin kun Gorba ilmestyy vahvistamaan Jerusalemin valerauhaa yhdessä monien kanssa.

  Nyt alkaa ilmetä myös keskiyön huutajia, jotka järkyttyvät ylösoton läheisyyden tajuamisesta ja lähtevät toreille ja aitovierille sanomanaan: Jeesus tulee Jerusalemista sovittaessa, lähtekää mukaan. ”Katso, Ylkä tulee, lähtekää Häntä vastaan”, kirjaimellisesti huuto kuuluu.

  Jokainen osaa tehdä parannuksen ja kilvoitella kun ymmärtää aikansa maan päällä päättyvän sekä tuomion odottavan. Charles Berlitzin kirjassa ”Maailmanloppu 1999” (Doomsday 1999 A.D, 1981.) kerrotaan hyvin miten moninaisesti ja hysteerisesti ylösottoon valmistuttiin ensimmäisen vuosituhannen lopulla. Samaan tapaan tapahtuu nyt. Ole mukana ylösottoon valmistautuvien joukossa!

  VEIJOSEN HERÄTYS

  Jos viimeinen suuri herätys tullaan muistamaan jollakin nimellä, se on Veijosen herätys. Suuria herätyksiä muistetaan myös herätyksen johtohenkilön nimellä kuten Frans Hannula 1900-luvun alussa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Hannulan_her%C3%A4tys Veijosen herätyksen antoi Jumala, mutta Hän käytti siinä minua. Varaslähtö herätykselle tullee jo luopumuksen huipun, Chrislamin tapahduttua tammikuussa tekemäni Gorba-profetiasarjani alkaessa.

  Harri Veijonen on lähinnä tämän näköinen Messiaan Kuningaskunnassa

  NÄIN KIRJOITTAISIN GORBAN PALUUN JÄLKEEN

  Niinkuin 1. kesäkuuta 2022 kirjoitin, viimeinen suuri herätys tuli pian ja se voidaan muistaa myös johtohenkilönsä nimellä: Veijosen herätys. Tuhatluvun vaihteen herätysmies paavi Sylvester II muistetaan vielä suomalaisessa nimipäiväkalenterissa vuodenvaihteen nimipäivällään. Mikäli minua tullaan muistamaan Messiaan Kuningaskunnassa, mieluiten liputuspäivällä, se on 8. tammikuuta kuten syntymäpäiväni. Päivä on kohdallaan merkitseehän luku 8 uutta alkua nimenomaan ensimmäisenä kuuna. Olen uuden alun mies, uusi maailma alkaa, ja minulla oli kunnia toimia sen tulemisen herätysmiehenä. Herätys painottuu kirkkojen ulkopuolelle. Jos kuulutte johonkin kirkkoon, teidät voidaan erottaa kirkosta harhaoppiseksi haukkuen. Voi käydä kuten Veijoselle 1986: Lappeenrannan helluntaiseurakunnan saarnaaja Mauno Viinikkala jopa Etelä-Saimaa lehdessä kirjoitti: ”Helluntaiherätys hylkää raamatunvastaisena harhaoppina Harri Veijosen laskelmat, joilla Jeesuksen paluun tarkka aika olisi tiedettävissä”. Kirkoista eroamme mielellämme, mutta emme luovu oikeasta opistamme, että ylösotto tulee 6000 vuotta Aadamista, kun Jerusalemin valerauha on vahvistettu!

  Harri Veijonen http://wwnet.fi/users/veijone

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s