Miksi Prinssi Charles kieltäytyi matkustamasta New Yorkiin Syyskuun 11. päivän terroristi-iskujen jälkeen ja veljeili Bin Ladenin perheen kanssa?

Newsweek -lehti raportoi äskettäin, että ”Prinssi Charles jätti välistä vierailun Ground Zero:lle Syyskuun 11. terrori-iskujen jälkeen, koska ’ammuskelureissu Balmoralassa meni etusijalle’, Yhdistyneen Kuningaskunnan entisen Washintonin suurlähettilään muistion mukaan. Tuleva kuningas olisi voinut ottaa osaa amerikkalaisten suruun New York City:ssä kuukausi Al-Qaidan hyökkäyksen jälkeen World Trace Center -torneja vastaan vuonna 2001.” Sama artikkeli toteaa muutamaa riviä myöhemmin: ”Selvitys vuoden 2005 kirjasta DC Confidential tulee sen jälkeen kun The Sunday Times raportoi Charlesin hyväksyneen miljoonan punnan lahjoituksen hänen hyväntekeväisyysjärjestöönsä Bin Ladenin perheeltä.Raportti lainaa myös tuona traagisena päivänä kuolleiden ihmisten omaisia kuten Monica Iken’ia, joka menetti aviomiehensä Michael Patrick Iken kaksoistornien tullessa alas. Hän kertoi New York Postille: ”Olen henkilökohtaisesti yllättynyt siitä, että kukaan ottaisi vastaan verirahaa joka on yhteydessä henkilöön joka murhasi 3000 henkilöä. Se on tyrmistyttävää ja saa ihoni kananlihalle… En koskaan mene Englantiin. Luulin, että he olivat liittolaisiamme mutta en tukisi sitä mitä hän tukee.”

Nämä viimeaikaiset raportit Charlesin veljeilystä Osama Bin Ladenin perheenjäsenten kanssa ei tule minulle lainkaan yllätyksenä sillä kerroin siitä jo vuosia sitten. Kirjoitin blogissani toukokuussa 2017:

Telegraphin uutisen mukaan lokakuulta 2001, ensiksi mainittu [Saudi-prinssi Khalid al-Faisal] on Prinssi Charlesin suuri ihailija. Sama uutinen kertoo hänen esitelleen Charlesille ystävänsä Bakr bin Ladenin Lontoossa kesäkuussa 2000. Kun Khalid al-Faisal esitteli hänet, ”Tämä on herra Bin Laden”, Charles vitsaili, ”Ei kai vain se Bin Laden?”, mihin Khalid vastasi, ”Ei, ei. Se on hänen veljensä.” Prinssi Charles tapasi Bakr bin Ladenin taas uudestaan kaksi viikkoa syyskuun 11. iskujen jälkeen. Bakr bin Laden johtaa hänen suuren perheensä monikansallista rakennusfirmaa nimeltä Saudi Binladin Group (SBG). Sen virallinen verkkosivu käynnistettiin 11. syyskuuta vuonna 2000 ja sen verkkotunnus oli edeltä käsin asetettu päättymään tasan vuosi myöhemmin. Howard Altman raportoi:

Se että SBG:n verkkotunnusrekisteröinti päättyy samana päivänä, kun Yhdysvallat on iskun kohteena on ”helvetinmoinen yhteensattuma,” sanoi Charles Boncelet, tietokone- ja informaatiotieteiden professori Delawaren Yliopistosta, joka on asiantuntija steganografian alueella – kätketyn informaation tieteen.

Tuossa samassa kirjoituksessani lainasin erästä verkkosivua, jossa Bakr Bin Ladenin BinLadin Group -perheyhtiön todettiin olleen altavastaajana Syyskuun 11. terrori-iskuissa kuolleiden omaisten nostamassa oikeushaasteessa:

[Elokuu 2002] Yli 600 syyskuun 11. uhrien omaista (nousten myöhemmin yli 2500:aan 10 000:sta oikeutetusta [Newsweek, 9/13/02]) jättää 15-syytekohdan, biljoonan dollarin oikeusjutun useita osapuolia vastaan, joita he syyttävät Osama Bin Ladenin al-Qaida terroriverkoston ja Afganistanin entisen Taliban hallinnon rahoittajiksi. Altavastaajat sisältävät Binladin Groupin (yrityksen jota johtaa Osaman perhe), seitsemän kansainvälistä pankkia, kahdeksan islamilaista avustusjärjestöä, terrorismin rahoittajien yksilöitä, kolme Saudi prinssiä ja Sudanin hallituksen. [CNN, 8/15/02] Nimetyt yksilöt sisältävät Saudien puolustusministeri Prinssi Sultanin (katso kesäkuu 1998(D), elokuu 2001 (G), ja elokuu 31., 2001), aikaisemman Saudi tiedustelun pään Prinssi Turki al Faisalin (katso heinäkuu 1998, elokuu 31. 2001, ja lokakuu 18. 2002) ja Khalid bin Mahfouzin.

Seuraava kronologia samalta verkkosivulta auttaa meitä ymmärtämään tätä historiaa hieman paremmin ja Saudien/Bin Ladenin perheen mahdollista osallisuutta Syyskuun. 11. tapahtumiin.

[varhainen 80 -luku] Osama bin Laden alkaa tarjota taloudellista, järjestelmällistä ja suunnitelmallista apua mujahideeneille Afganistanissa Saudien kuningasperheen neuvoilla ja tuella. [New Yorker, 11/5/01] Jotkut uskovat, että hänet poimittiin hommaan Prinssi Turki al-Faisalin taholta, Saudi Arabian salaisen palvelun pään. [Sunday Times, 8/25/02] Joissain elämäkerroissa Bin Ladenia pidetään Turkin suojattina.

Prinssi Turki bin Faisal on myös Charlesin läheinen ystävä ja oli hänen ja Camillan häiden kutsuvieras vuonna 2005. Prinssi Faisal johti Saudien tiedustelupalvelua vuosina 1979 – 2001 ja erosi sen johdosta vain 10 päivää New Yorkin terrori-iskujen jälkeen. Kronologia jatkuu alla:

[Vuosi 1996] Saudi Arabian hallitus alkaa maksaa valtavia määriä rahaa al-Qaidalle tullen sen suurimmaksi taloudelliseksi tukijaksi. He antavat myös rahaa muille ekstremistiryhmille kautta Aasian. Tämä raha kasvattaa valtavasti al-Qaidan valmiutta. [New Yorker, 10/16/01] Lakitiimi, joka on mukana 9/11 oikeusjutussa väittää myöhemmin, että heillä on puhtaaksikirjoitus, jonka Ranskan tiedustelu teki tapaamisesta Saudi-prinssien ja liikejohtajien välillä tuona vuonna missä Saudit hyväksyivät jatkavansa Bin Ladenin verkoston sponsoroimista. On samanlainen jatkotapaaminen kaksi vuotta myöhemmin (katso heinäkuu 1998) [Minneapolis Star Tribune, 8/16/02]. Eräs USA:n viranomainen sanoo, ”’96 on avain vuosi… Bin Laden liitti yhteen kaikki pahikset – se on kuin Suuri Liittouma – ja sillä on valmiutta suorittaa suuren luokan operaatioita.” Saudi-hallitus, hän sanoo, on ”mennyt pimeälle puolelle”. NSA:n elektroniset sieppaukset ”kuvaa hallituksen kasvavasti korruptoituneena, vieraantuneena maan uskonnollisesta maalaisväestä, ja niin heikentynyt ja peloissaan että se on rikkonut tulevaisuutensa kanavoimalla satojamiljoonia dollareita suojelusrahaa fundamentalisti ryhmille, jotka toivoisivat kukistavansa hallinnon.” Myöhemmin USA:n viranomainen valittaa yksityisesti, ”että Bushin hallitus, kuten Clintonin hallitus, kieltäytyy kohtaamasta tätä todellisuutta, jopa syyskuun 11. terroristi hyökkäysten jälkeen.” [New Yorker, 10/16/01]

Vuonna 1986 kun Saudien ja USA:n tuki Afganistanin mujahideenitaistelijoille oli varsin avoin salaisuus, Prinssi Charles kirjoitti ystävälleen ja mentorilleen Laurens van der Postille – miehelle, joka uskoi aaveisiin ja jälleensyntymiseen -, ensimmäisen Persianlahden maiden vierailunsa jälkeen (tämä kirje vuoti lehdistöön marraskuussa 2017):

”Ihailen paljon joitakin näkökohtia islamista… Alan myös ymmärtää heidän näkökulmaansa Israelista… se on ulkomaisten, eurooppalaisten juutalaisten maahantulva (etenkin Puolasta, he sanovat), mikä on saanut aikaan suuria ongelmia. Tiedän, että on monia monimutkaisia kysymyksiä, mutta kuinka voi olla koskaan loppua terrorismille, ellei syitä ole eliminoitu? Varmastikin jollakin USA:n presidentillä on rohkeutta seistä USA:n juutalaislobbya vastaan. Minun täytyy olla naiivi, tiettävästi.”

Myös vasemmistolainen brittilehti The Guardian paljasti vuonna 2003 miksi Charles oli niin vastahakoinen vierailemaan USA:ssa osoittaakseen sympatiaa amerikkalaisille. Lehden raskauttavan raportin mukaan Britannian ulkoministeriö oli neuvonut häntä välttämään Amerikan vierailua, koska ”viimeyönä kävi ilmi, että Walesin Prinssin näkemykset olivat voimakkaasti Palestiinan puolella ja hän on yksityisesti kriittinen USA:n Lähi Idän politiikasta.” Eräs lähde kertoi, että huoli Charlesin matkasta Yhdysvaltoihin ”pyörii sen käsityksen pärillä, että Walesin Prinssi on avoimesti arabisti. Hänellä on Amerikan käsitteillä ja kansainvälisillä käsitteillä melko epävakaat näkemykset Israelista. Hän uskoo, että Amerikan Lähi Idän politiikka on täyttä hulluutta ja hänellä on tapana ilmaista tämä melko äänekkäästi useille ihmisille, mukaan lukien ministereille ja erilaisille suurlähettiläille.”

Toisin sanoen, Charles olisi matkustanut Yhdysvaltoihin saarnaamaan Bushin hallituksen viranomaisille, että heidän pitäisi kääntyä maan ”juutalaislobbya” vastaan vastauksena terrorisminvastaiseen sotaan, mutta Britannian ulkoministeriö puuttui peliin ja esti Charlesin matkan ettei hän nostaisi paheksuntaa Yhdysvaltain hallinnossa ja vaarantaisi mahdollisesti USA:n ja Yhdistyneen Kuningaskunnan välistä erityissuhdetta. Näin myös Charlesin arabiystävä Al-Waleed bin Talal, joka kävi Twitter-sotaa Donald Trumpin kanssa vuoden 2016 vaalien aikaan, toimi Syyskuun 11. jälkeen. CNN raportoi tuolloin kuinka New Yorkin silloinen pormestari ja presidentti Trumpin myöhempi asianajaja/liittolainen Rudy Giuliani sanoi bin Talalin lähestyneen häntä pian New Yorkin terrori-iskujen jälkeen ja yrittäneen lahjoa häntä saadakseen tämän puhumaan Israelia ja ”juutalaislobbya” vastaan terrori-iskujen perimmäisenä taustasyynä.

En nyt mene sen enempää Syyskuun 11. päivän tapahtumien salaliittoteorioihin vaikka esim. WTC-7 tornin romahtaminen paikallensa on minulle ja tuhansille rakennusinsinööreille yhä selittämätön mysteeri. Eikä tarkoitukseni ole edes vihjailla, että prinssi Charlesilla olisi jotain tekemistä Syyskuun 11. tapahtumien kanssa, mutta monet kysymykset ovat jääneet yhä vastausta vaille ja voimakkaat tahot ovat yrittäneet vaientaa voimattomien vuosikymmeniä kestäneen taistelun oikeuden ja totuuden puolesta. En tarkoita nyt ihmisiä, jotka uskovat USA:n hallituksen vehkeilevän marsilaisten kanssa ja hologrammien lentäneen kaksoistorneja päin vaan ihmisiä, jotka menettivät omaisiaan tuona traagisena päivänä, heidän asianajajiaan ja muita jotka välittävät yhä totuudesta ja uskaltavat haastaa voimakkaiden narratiivit senkin uhalla että menettäisivät kaiken sen hintana.

Videoni lokakuulta 2020. Valitse suomenkielinen tekstitys valikosta CC. Videon Rumble-linkki: https://rumble.com/v16q6jf-the-prince-of-arabia-911-and-the-coming-islamic-antichrist.html?mref=tw8g3&mc=2t8iz

George W. Bushin hallinnon käynnistämä Afganistanin sota päättyi katastrofiin 20 vuoden jälkeen presidentti Bidenin johdolla. Taliban sai maan uudestaan valtaansa ja USA joutui pakenemaan maasta häntä koipien välissä.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s