Onko Amerikan ex-presidentin yksityishuvilan ratsia politisoidun FBI:n tahoLta Amerikan toisen vallankumouksen alkua?

Pahoittelen, että blogini päivitys on ollut hieman tauolla viimeaikoina. Sairastin viimekuussa ensimmäistä kertaa koronan ja taistelin ahdistusta vastaan, joka meinasi ottaa vallan kohta sairauden jälkeen. Olen seurannut kyllä edelleen uutisia maailmalta ja ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Niille, jotka eivät seuraa minua somessa, pistän ajatuksiani, jotka julkaisin Facebookissa Trumpin Mar-a-Lago huvilan ratsiaan liittyen:

Luulen, että elokuun 8. 2022 oli Amerikan toisen vallankumouksen lähtölaukaus. Vallankumous sai alkunsa vallankaappauksesta, jonka demokraatit, Piilaakson suuret internetfirmat ja globalistinen eliitti yhdessä Amerikan vihollisvaltojen kanssa suoritti Amerikan perustuslakia ja tasavaltaa vastaan marraskuun 3. 2020. Tapahtumat Mar-a-Lagolla on vain näiden tapahtumien jatkumoa Amerikan demokratian ja vapauden tuhoamiseksi.

Tämä on täysin ennennäkemätöntä Amerikan historiassa yksinkertaisesti siitä syystä, että vuoden 2020 vaalit ja sen jälkiseuraukset olivat myös täysin ennennäkemättömiä. Missään aikaisemmassa vaaleissa ei ollut niin paljon todisteita laajasta ja systemaattisesta vaalivilpistä kuin vuoden 2020 vaaleissa. Eikä missään aiemmassa vaaleissa väistyvä presidentti suostunut tunnustamaan tappiotaan ja kieltäytynyt osallistumasta seuraavan presidentin virkaanastumiseen. Missään aiemmassa vaaleissa väistyvän presidentin kannattajat eivät kokoontuneet maan pääkaupunkiin ja ottaneet periaatteessa Capitolia – tunnetaan ironisesti ”kansan talona” mihin protestoijat vetosivat iskuhuudoissaan – haltuunsa.

Koskaan aikaisemmin Amerikan presidentti ei ole alkanut vangitsemaan edellisen presidentin kannattajia ilman oikeudenkäyntiä ja leimannut heitä ”kotoperäisiksi terroristeiksi.” Koskaan aikaisemmin edellinen presidentti ei ole pitänyt itseään vaalien voittajana ja siten laillisena presidenttinä vielä 21 kuukautta vaalien jälkeen. Eikä koskaan aikaisemmin istuva presidentin liittovaltiolliset virastot ole kohdellut edellistä presidenttiä ja opposition johtavaa haastajaa seuraavissa presidentinvaaleissa kuin suuren huumekartellin rikollispomoa.

Amerikan patrioottien mitta on tullut täyteen ja siksi elokuun 8. merkitsee päivää, joka tullaan muistamaan Amerikan toisen vallankumouksen lähtölaukauksena. Tämä vallankumous päättyy joko presidentti Trumpin salamurhaan, hänen vangitsemiseensa tai sitten siihen, että Trump ja republikaanit ottavat vallan takaisin ja puhdistavat koko maan valtaelimet korruptiosta ja valheista.

Trumpin uusi voimakas vaalimainos, joka vihjailee että hän saattaa ilmoittaa pian aikomuksistaan kilpailla vuoden 2024 vaaleissa.
New Yorkin entinen poliisikomentaja Bernard Kerik varoitti Twitterissä ja Newsmaxilla, että seuraava siirto tulisi olemaan Trumpin salamurhaaminen jos hänen kotinsa ratsia ei tule pysäyttämään häntä.

Jatkoa näihin ajatuksiini toisessa FB-päivityksessä:

Salaliittoteoriat ovat aina kiehtovia mutta todellisuus on usein tarua ihmeellisempää ja todelliset salaliitot usein teorioitakin jännittävämpiä.

Uudet raportit ovat antaneet ymmärtää, että FBI:n ratsia Trumpin Mar-a-Lagon yksityishuvilaan olisi yhteydessä ns. Spygateen eli Trumpin ja hänen presidenttikampanjaansa yhteydessä olleiden henkilöiden laittomaan vakoiluun vuonna 2016 Amerikan korruptoituneiden ja politisoituneiden tiedusteluvirastojen taholta, jonka perustuna oli Hillary Clintonin maksama väärennetty Steelen asiakirjaan missä Trump yhdistettiin mm. Venäjän prostituoituihin ja millä verukkeella Russiagate valenarratiivi pantiin alulle valtamediassa.

Trump määräsi nämä Spygateen liittyneet hallituksen asiakirjat julkistettavaksi tammikuussa 2021 päivää ennen hänen lähtöään Valkoisesta Talossa mutta Oikeusministeriö ja FBI uhmasi hänen määräystään ja on suojellut tähän päivään mennessä laittomuuksiin ja poliittiseen noitavainoon syyllistyneitä hallituksen viranomaisia ja FBI -agentteja eikä ole suostunut paljastamaan heidän identiteettiään.

Uusien raporttien mukaan FBI olisi uskonut Trumpin vieneen joitakin näistä tiedusteluraporteista kotiinsa Mar-a-Lagoon ennen lähtöään Valkoisesta Talosta. FBI olisi väitteiden mukaan etsinyt niitä, koska nuo raportit sisälsivät todisteita hallituksen virastojen ja heidän omien johtajiensa ja agenttiensa korruptiosta, joiden FBI ei halunnut tulevan julki Amerikan kansalle.

Tästä episodista Amerikan historiassa tullaan kirjoittamaan vielä elokuvia. Kuinka syvälle tämä jäniksenkolo ja korruptio ulottuukaan? Trump on sanonut usein, että hän tuli kuivaamaan Washingtonin ”suota”, mutta ei tiennyt kuinka syvälle se se ulottui.

Miksi ratsialle vihreää valoa näyttänyt tuomari oli yhteydessä pedofiili ja ihmiskauppias Jeffrey Epsteiniin ja suojellut hänen vaikutusvaltaisessa asemassa olleita asiakkaitaan? Epsteinin uhrit väittivät, että hän olisi kiristänyt poliitikkoja, jotka olivat sekaantuneet hänen ihmiskaupparinkiinsä?

Miksi Gislaine Maxwellin, Epsteinin rikoskumppanin ja Clintonien ja Englannin kuninkaallisten läheisen ystävän, oikeudenkäynti käytiin kaikessa hiljaisuudessa ja julkisuudelta salassa samalla kun Alex Jonesin – miehen, joka paljasti Epsteinin pedofiliaskandaalia vuosia ennen valtamediaa ja pakotti sen laajempaan tietoisuuteen – Sandy Hook oikeudesta tehtiin mediaspektaakkeli ja nostettiin lehtien etusivuille Jonesin nimen mustamaalaamiseksi? Miksi Oikeusministeriö ei ole paljastanut Epsteinin vaikutusvaltaisten asiakkaiden nimiä. Mm. uutissivu The GateWay Pundit on nostanut tämän asian johdosta oikeushaasteen Bidenin hallintoa vastaan.

Miksi FBI ei ole tehnyt ratsiaa Clintonin kotiin vaikka tämä vieraili ainakin 17 kertaa Epsteinin pedofiilisaarella? Tai presidentin pojan Hunter Bidenin kotiin vaikka hänen takavarikoitu läppärinsä sisältää lukuisia kuvatodisteita hänen huume- ja seksiriippuvuudestaan ja seksin ostosta prostituoiduilta, jopa todisteita alaikäisten lasten hyväksikäytöstä? Puhumattakaan sen sisältämistä muista korruptiotodisteista presidentin poikaa ja presidenttiä itseään vastaan.

Miksi FBI näyttää olevan kiinnostunut hyökkäämään vain presidentti Trumpia vastaan – ja liberaalin median papukaijat rääkyvät ”ettei kukaan ole lain yläpuolella, ei edes ex-presidentti” – samalla kun se suojelee voimakkaita demokraattijohtajia ja heidän rikollista korruption verkostoaan? Jos Trump ei ole lain yläpuolella, niin miksi sitten Clintonit, Bushit, Obamat ja Bidenit olivat?

Trumpin MAGA-liikkeen historian kaksi ehkä merkittävintä ajattelijaa ja taustavoimaa, Steve Bannon ja Alex Jones, ovat liittäneet päänsä yhteen keskustelemaan Trumpin yksityistilan ratsiasta, Alexin oikeudenkäynnistä, hänen uudesta kirjastaan The Great Reset ja War on the World, ja siitä miksi hän on vasemmiston poliittisen vainon ja vihan kohteena Donald Trumpin ohella. En häpeä tunnustaa lainkaan, että seurasin Alex Jonesia jo 2000 -luvun alussa ja hänelle oli suuri vaikutus myös omiin ajatuksiini ja siihen miksi aloin suhtautua Donald Trumpiin sympaattisesti jo yli kuusi vuotta sitten.

En ole antanut tukeani koskaan Alex Jonesin vuosina 2014-15 edistämille Sandy Hook salaliittoteorioille lavastetuista koulusurmista. Mutta tuo puoli Alex Jonesin historiasta on paisuteltu täysin yli äyräiden ja millä Jonesin kriitikot yrittävät harhauttaa valtamediaa sokeasti seuraavat massat kaikesta siitä missä hän on ollut muita vuosia aikaansa edellä. Alla humoristinen meemi Alex Jonesin näytösoikeudesta, joka sai miljoonia katsojia Twitterissä. Syyttäjä yrittää saattaa Jonesin naurunalaiseksi viittaamalla hänen uskomuksiinsa, että pedofiilit yrittäisivät korruptoida hallituksen viranomaisia ja että hallitus olisi sekaantunut jollain tapaa ihmiskauppaan, mihin Alex vastaa, ”Puhutko nyt siitä mitä Jeffrey Epstein teki Clintonien kanssa?”

Advertisement

One thought on “Onko Amerikan ex-presidentin yksityishuvilan ratsia politisoidun FBI:n tahoLta Amerikan toisen vallankumouksen alkua?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s