Uusi puolituntinen videoni: Bidenin sota Amerikkaa vastaan. Jakautuneiden valtojen presidentti.

Yritän kehittyä jatkuvasti YouTuben sisällönluojana ja löytää uusia tekniikoita videoiden editointiin. Tässä videossa käytin ensimmäistä kertaa tehokeinoa missä panin tekoälyn puhumaan Amerikan presidenttien John F. Kennedyn, Ronald Reaganin, Barack Obaman ja Donald Trumpin äänellä. Videon lopussa panin Obaman, Kennedyn ja Reaganin puhumaan valheellisia sitaatteja (tai siis sitaatit ovat kyllä tosia, mutta kyseiset presidentit eivät niitä puhuneet). Tarkoituksena ei ollut käyttää tätä voimakasta uutta teknologiaa harhaanjohtamisen välineenä vaan pelkkänä editointitehokeinona. Siksi panin sulkeisiin tiedon, että puhujina oli ”feikkipresidentit” ja etteivät sitaatit ollut heidän lainaamiansa.


Videon traileri alla:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s