Uusi videoni: Bidenin sota Amerikkaa vastaan. Jakautuneiden valtojen presidentti (traileri).

Traileri uudelle puoltuntiselle videolleni presidentti Bidenin sodasta Trumpia ja MAGA-republikaaneja vastaan. Kuningatar Elisabet menehtyi kun viimeistelin tätä videota ja Charles nousi valtaistuimelle kuningas Charles III:na. Osta kirjani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa – Antikristus paljastettu? (Books on Demand, 2019) tai sen tänävuonna julkaistu kirjan laajempi englanninkielinen versio (jokainen luku kirjoitettu uusiksi). 424 sivussa ja 760 alaviitteessä kirjani esittää vahvat raamatulliset ja loogiset perusteet Charlesista Raamatun Antikristuksena, teorialle joka on tunnettu kristittyjen keskuudessa jo yli 30 vuotta: Kirjan voit tilata useista verkkokaupoista ja osoitteesta samueltuominen.com. Ks. myös Profeetallinen uutispommi! Elisabet II on kuollut. Prinssi Charles siirtyy valtaistuimelle kuninkaaksi (vai siirtyykö?) Antikristus, prinssi vai kuningas?

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s