Kun kristikunta vaikenee, kivet huutavat yhä kovempaa!

Kun Jeesus ratsasti palmusunnuntaina aasin selässä Jerusalemiin ja Hänen opetuslapsensa ylisti Häntä Israelin luvattuna Messiaana, muutamat fariseuksista käskivät Jeesuksen nuhdella heitä. Tällöin Jeesus vastasi: ”Minä sanon teille: jos nämä olisivat vaiti, niin kivet huutaisivat” (Luuk. 19:40). ”Kivien huutaminen” on tulkittu usein metaforaksi uudestisyntymättömistä kivisydämistä (Hes. 36:26), jotka Jumala herättää puhumaan totuutta jos Hänen oma kansansa vaikenee.

Jos Jumalan oma kansa olisi vaiennut Israelin todellisen Messiaan identiteetistä, silloin Hän olisi herättänyt pakanat julistamaan Jeesuksen kuninkuutta aivan kuin Hän tekikin. Yhtä lailla tänään jumalattoman, sekulaarin maailman sanomalehtien otsikot ovat kuin kivien huutoa mitä tulee Antikristuksen identiteettiin. Aikaisemmissa artikkeleissa mainitsin The Jewish Chroniclen otsikosta, joka kruunasi Charlesin Israelin tulevaksi kuninkaaksi aivan kuin Raamattu ennustaa Antikristuksen olevan (Joh. 5:43, Hes. 21:25). Jopa Christian Today identifioi hänet Israelin Messiaaseen käyttämällä hänestä arvonimeä ”Rauhan Ruhtinas” (Jes. 9:5).

Eilen amerikkalainen The Daily Beast -lehti muotoili seuraavan otsikon: ”Noituuteen uskova Prinssi Charles tulee luennoimaan USA:han lääketieteestä.” Uutinen viittaa vaihtoehtoiseen lääketieteeseen, jonka puolesta Prinssi on kampanjoinut vuodesta 1982 lähtien saaden lääketieteen oikeaoppisen dogmatiikan vallitsevan papiston vihat päälleen. Joku voisi ajatella, että homeopatian kaltaisten uskomushoitojen leimaaminen noituudeksi tulee joltain fanaattiselta tele-evankelistalta, joka mesoaa Raamattu kourassa ja viskoo tulta ja tulikiveä homojen ja lesbojen päälle. Tämä määritelmä tulee kuitenkin Britannian lääketieteellisen yhdistyksen BMA:n (British Medical Association) maltillisen tieteellisestä raportista vuodelta 2010.

Tietysti sekulaari ihminen, joka ei usko kristinuskon takana olevan todellinen elävä Jumala, ei voi myöskään käsittää noituuden ja spiritismin (Johon Charles on myös sekaantunut Telegraphin äskeisen artikkelin mukaan) takana vaikuttavan todelliset meidän aisteillamme havaittavan materialistisen ulottuvuuden toisella puolen elävät hengelliset olennot, joita Raamattu kutsuu riivaajiksi ja Saatanan langenneiksi enkeleiksi. Tekeekö sitten homeopatiaan uskominen tästä henkilöstä noidan tai Antikristuksen? Ei tietenkään, mutta nämä esimerkit ovat vain vesipisaroita valtameressä, jotka antavat hyvän yleisnäkymän siitä millaista henkilöä odotamme Englannin hallitsijaksi Elisabet II:n jälkeen.

Valtavirran lehdistön maailman luetuimmissa sanomalehdissä hänet on assosioitu useammin kuin kerran pahamaineiseen Draculaan (luvussa 12 kerron miksi näin on), kauhu-kirjallisuuden vampyyrien kuninkaaseen ja pimeyden ruhtinaaseen, jonka nimi merkitsee romanian kielessä ”Paholaisen Poikaa”. Sekulaarit sanomalehdet tuovat siis julki sen mistä kristityt vaikenevat: että Charles on Laittomuuden ihminen ja Kadotuksen lapsi ts. Paholaisen Poika, jonka mielen ja ruumiin Saatana riivaa eräänä päivänä omakseen. Tämän henkilön pitäisi saada joka suhteessa meidän huomiomme puoleensa. Hyvä syy tähän on myös seuraava paljastus.

Viime torstaina BBC lähetti dokumentin nimeltä Reinventing Royals, jonka julkistamista Charlesin oma toimisto yritti estää kaikin tavoin mistä syystä sitä ei päästetty ohjelmistoon sen alunperin suunniteltuun joulukuun lähetysaikaan. Kuten dokumentti paljastaa, kyseessä on henkilö joka on valmis manipuloimaan omaa julkikuvaansa läheisimpien sukulaistensa kustannuksella. Dianan kuoleman jälkeen hän palkkasi pr-miehen, jonka tehtävä oli saattaa Diana ja heidän kaksi poikaansa William ja Harry huonoon valoon tahallisella luurankojen kaivamiselle mutta myös tosiasioiden vääristelyllä, joiden päämääränä oli Charlesin oman julkisuuskuvan kiillottaminen pelastaakseen itsensä siltä konnan maineelta, jollaisena Dianan oma media-kampanja oli hänet esittänyt.

19970906-funeral_1844455i
”Miksi kaikki vollottaa sen noita-akan vuoksi? Armeijan SAS joukot ja MI6 teki kyllä hyvää työtä… melkein jo itsekin uskoin sen olleen onnettomuus. Seuraavat viikot ottaa kyllä koville. Pitää esittää lohduttavaa isukkia Wilille ja Harrylle. Olis pitäny määrätä penskat samaan autoon. Olis päässyt siitäkin riesasta.”

Tämä pr-mies, Mark Bolland, onnistui tehtävässään melko kiitettävästi koska ilman hänen ponnistelujaan Charles ei olisi saanut koskaan kansan tukea Camillan naimiseen. Charlesin media kampanja muun muassa uskotteli, että Diana oli pettänyt häntä ensin ja maalasi ex-vaimostaan epätasapainoisen yksilön, joka uhkaili Camillaa kuolemalla soittaen äänettömiä puheluita ihmisten koteihin keskellä yötä. Tosiasiahan oli tietysti se, että Diana itse pelkäsi henkensä olevan uhattuna ja tämä sai hänet kirjoittamaan lakimiehelleen viestin, jonka mukaan Charles olisi uhannut häntä lavastetulla auto-onnettomuudella.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s