Sivuston tilannekatsaus maaliskuun lopulta

Sivustoni on ollut toiminnassa tammikuun 26. päivästä lähtien ja jos olet vieraillut täällä ennestään olet pannut merkille kenties huomattavan muutoksen sen visuaalisessa ulkoasussa. Sivujen uudistetussa versiossa vierailija voi selailla nyt jokaisen kuukauden blogikirjoituksia oikealla olevasta arkistosta tai valita mieleisensä aiheen tämän alta löytyvästä Kategoriat-osiosta. Koska tärkeimmät uutiset päivitetään blogi teksteihin poistin sivun vanhemmasta versiosta löytyneen uutiset-sivun. Sen tilalla on nyt kaksi uutta sivua: näytteet luvuista 7 ja 11C.

Luku 11C muodostaa monessa merkityksessä kirjani kliimaksin ja kulmakiven, joten nyt vierailijalla on mahdollisuus päästä silmäilemään sen sisältöä houkuttimena uteliaille silmille kiinnostumaan kirjastani Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus. Käsikirjoitushan on ollut mahdollista lukea, kopioida tai tulostaa vapaasti kenenkä tahansa sivulle eksyneen toimesta. Kirjailijan ainoa päämäärä on saada sanomalleen lisää näkyvyyttä. Taloudellinen hyöty työstäni tai tekijänoikeuksieni kunnioittaminen eivät minua kiinnosta. Työ on täysin tekijänoikeuksista vapaata materiaa. Tämä tietysti muuttuu jos KUVA JA SANA vastaa kirjani julkaisuun myöntävästi (tätä lienee turha odottaa ennen elo-syyskuuta). Nyt kun materia on vielä ilmaiseksi luettavissa, suosittelen lataamaan käsikirjoituksen etusivulta löytyvästä kirjan pdf-osoitteesta. Ja jos siedät toistuvia kirjoitusvirheitäni (kirjoitan kuulemma yhdys sanat… siis yhdyssanat usein erikseen, mikä lienee vitosen äidinkielen numerolla melko ymmärrettävää), voit tulostaa, kopioida ja levittää minkä tahansa luvun itsellesi tai ystävillesi ilman pelkoa tekijänoikeuksieni loukkaamisesta.

Sivusto on siis ollut verkossa yli kaksi kuukautta ja vain ylläpitäjälle näkyvä (njäh njäh) tilastokartta kertoo, että tähän asti sivuja on klikattu 709 kertaa 153 vierailijan taholta. Tammikuussa sivulla vieraili 41 henkilöä, helmikuussa 56 ja tässä kuussa sama määrä, kun kuukautta on vielä kolme päivää jäljellä. Sivustooni on päädytty lähes 100 Google-haun kautta (yksityisyyttä suojellen tilastot eivät paljasta selailijoiden hakusanoja) ja 50 Facebook linkin. Eniten klikatut sivut ovat olleet Etusivu (195), Blogi (172) ja Mistä kirjassa on kyse? (79). Vaikka enemmistö klikkauksista on tullut tietenkin Suomesta, myös Latviassa sivujani on klikattu yhdeksän kertaa ja Yhdysvalloissa kolme. Tietääkseni Yhdysvalloissa tällä hetkellä asuvista henkilöistä kirjastani ja tästä verkkosivusta on tietoinen vain yksi henkilö: Leo Meller! Tietenkin toivoisin jatkoa ajatellen hieman lukijoiden vuorovaikutteisuutta, ettei blogini olisi pelkkää monologiaa. Jos kirjoitukseni herättää hämmennystä, kysymyksiä, suuttumusta, halveksuntaa tai ymmärrystä, niin anna minun toki tietää. Jos ajattelet minun olevan hoidon tarpeessa, niin kerro toki, että osaan hakeutua oikeaan terapiaan. Jos en kirjoita tarpeeksi ymmärrettävästi, niin ilmoita sekin, että voisin jatkossa kehittää itseäni.

Seuraavassa jokaisen viikon vierailijalista tammikuun viimeiseltä viikolta alkaen ja sen alla Selahin upea versio 1800 -luvulla kirjoitetusta kristillisestä hymnistä o the deep, deep love of Jesus.

20150329-041324-9694595

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s