Lasten hyväksikäyttö yhdistetty Gordonstounin sisä-oppilaitokseen, jota Prinssi Charles kävi 60 -luvulla.

Meistä jokainen kantaa jo syntyessään perisyntiä – vanhemmiltamme perittyä taipumusta tehdä syntiä. Silti yksikään lapsi ei synny synnissä. Jokainen lapsi on syntyessään täysin viaton. Kukaan ei synny hirviöksi. Edes Hitler tai Stalin eivät syntyneet hirviöiksi vaan he tulivat sellaisiksiUskon hyvin vahvasti, että etenkin varhaisella iällä koettu rakkaudenpuute ja traumaattiset kokemukset, voivat tehdä meistä joko hirviöitä tai enkeleitä (tai siltä väliltä). Jos ihminen on valmis menemään eteenpäin ja antamaan väärintekijöilleen anteeksi, silloin vaikeat kokemukset vain jalostavat luonnettamme. Mutta jos hän valitsee vihan ja katkeroitumisen, silloin on hyvin mahdollista että tällaisesta henkilöstä tulee hänen väärintekijöitäänkin pahempi ihminen. Näin on saattanut tapahtua myös Charlesin kohdalla. 

Jimmy Savile
Pedofiili ja nekrofiili Jimmy Savile tervehtii ystäväänsä Charlesia varsin iloisissa merkeissä.

2. Tess. 2:3:ssa Paavali kutsuu Antikristusta ”laittomuuden ihmiseksi” tai ”synnin ihmiseksi” (KJV). Olemme ihmisinä kaikki syntisiä – ja pelastuaksemme tuomiolta meidän tulee sovittaa itsemme Jumalan edessä Jeesuksen ristinkuoleman kautta  – mutta tässä henkilössä synti personoituu. Hänen laittomat tekonsa edustaa kaikkea sitä, mikä on Jumalan lakia vastaan. Hän tulee olemaan – kuten Kyrillos Jerusalemilainen kuvaili 300 -luvulla – ”murhaavin, julmin, armottomin ja ovelin”, jota ”jälkeenpäin luonnehditaan kaikenlaisilla epäinhimillisyyden ja laittomuuden rikoksilla, niin että hän päihittää kaikki epävanhurskaat ja jumalattomat, jotka ennen häntä olivat tehneet rikoksia kaikkia ihmisiä vastaan, mutta erityisesti meitä kristittyjä vastaan.” Tänään TV kanavat pyörittävät lähes kyllästymiseen saakka Hitlerin ja natsien pahuutta käsitteleviä dokumentteja. Kauhulla on kuitenkin todettava, että vielä tulee päivä, jolloin Hilter vaikuttaa suloiselta kuoripojalta sen rinnalla mitä Antikristus tulee olemaan. Kaikki yllä sanottu liittyy eilisen uutiseen The Guardianissa: Raiskaus, lasten hyväksikäyttö ja Prinssi Charlesin entinen koulu. Prinssi Charlesin vaikea lapsuus ja ikävät muistot Gordonstounin sisäoppilaitoksesta on tiedetty jo kauan. Kun Diana väritti kuvan kylmästä ja ilkeästä aviomiehestään Andrew Mortonin bestsellerissä Diana: Her True Story, Charles puolusti itseään valittamalla vaikeaa lapsuuttaan valtuutetussa omaelämäkerrassa

Hän kertoi kirjailija Penny Junorille, että hän kehittyi ”tunne-elämältään vieraantuneeksi”, koska hänen äitinsä ”ei pystynyt tai halunnut antaa” rakkautta. Isäänsä hän kuvasi teräväkieliseksi simputtajaksi ja Gordonstounin opettajia tyranneiksi. Juutalaisen Kurt Hahnin perustama Gordonstounin sisäoppilaitos on kuuluisa sen ankarasta kurista.The Guardian kirjoittaa, että ”70 -lukuun mennessä sitä mainostettiin paikkana rikkaille ja hemmotelluille lapsille, jotka tarvitsivat kovettumista… Fyysinen rangaistus, tiukka kuri ja kylmät suihkut olivat avain Hahnin lähestymiseen pitää lapset linjassa.” Ankara kuri ei kuitenkaan estänyt koulukiusaamista, joka oli hyvin yleistä Gordonstounissa. Yksi kiusatuista oli Prinssi Charles. The Guardian jatkaa, että ”osana hänen perehdyttämistään Gordonstouniin, 13 vuoden ikäinen Prinssi Charles on sanottu olleen lukittu alasti häkkiin ja jätetty kylmän suihkun alle.” Kirjani yhdeksennessä luvussa mainitsin Daily Mailin uutisen helmikuulta 2013, jonka mukaan Charles poimittiin kiusanteon kohteeksi ”vahingoniloisesti, julmasti ja ilman hengähdystaukoa.” Ross Benson muisteli: ”Hän oli kiusattu. Hän oli
musertavan yksinäinen suurimman osan ajastaan siellä. Ihme että hän säilytti järkensä.”

Charles ei kokenut vain henkistä nöyryyttämistä, mutta myös fyysistä väkivaltaa. Tuohon aikaan koulun vanhemmilla jäsenillä oli tapana toivottaa uudet tulokkaat tervetulleeksi laittamalla ”pari pihtiä heidän käsiinsä ja vääntämällä kunnes liha repeytyi auki”. Nyt ilmaantunut uutinen The Guardianissa  paljasti, että myös aikuisten lapsiin kohdistama seksuaalinen väkivalta oli valitettavan yleistä Gordonstounin sisäoppilaitoksessa. Tämä saattaa myös selittää oppilaiden julmaa käyttäytymistä heikompiaan kohtaan. Oliko Charles seksuaalisen väkivallan uhri lapsena? Emme voi tietää tätä (tosin tällä videolla eräs mies väittää näin), mutta jos näin on ollut, on selvää ettei hänellä tai kenelläkään hänen hyväksikäyttäjistä olisi ollut halua käsitellä asiaa julkisuudessa. The Guardian kertoo oppilaitoksen ankeista oloista:

1970 -luvulla ei ollut keskuslämmitystä. Ikkunat jätettiin öisin auki: talvella lapset saattoivat herätä peittoihinsa sataneeseen lumeen. Koulu oli erillinen, asetettu puolen tunnin matkan päähän, vaikka Gordonstoun auttoi sen hoitamisessa. Koululaiset jakoivat uniformun, koulu-laulun ja Kurt Hahnin keksimän moton: “Plus est en vous,” supistus ranskalaisesta fraasista – sinussa on enemmän kuin voit kuvitella.

1403770379824_Image_galleryImage_File_photo_dated_01_01_19
Tulehan pikku Eetu niin lääkäri setä tarkistaa esinahkasi liikkuvuuden.

Kaikki yllä mainittu kytkeytyy myös paljon laajempaan aiheeseen eliitin, satanismin ja lasten hyväksikäytön yhteydestä toisiinsa, jota käsittelin yksityiskohdilla kirjani 12. luvussa. Vielä muutama vuosi sitten tämä aihe luokiteltiin kaikkein räikeimpien salaliittoteorioiden joukkoon (miltä se todella kuulostaa). Mutta TV -juontaja Jimmy Savilen tapauksen paljastuttua lokakuussa 2012, yhä useammat artikkelit valtavirran uutislehdissä on alkanut paljastaa massiivista peittelyä vaikutusvaltaisten henkilöiden pedofiilisisäpiiristä, joka on käyttänyt lapsia hyväkseen jo vuosikymmeniä lähes teollisilla mittasuhteille ja tavoille, jotka ylittävät meidän ymmärryskykymme. Tämä hyväksikäyttö ei ole ollut luonteeltaan vain seksuaalista, vaan myös henkistä ja fyysistä kidutusta – mukaanlukien lasten murhia. Viime vuosina brittiläiset ovat lukeneet henkeään haukkoen uutisia Savilesta – kerran laajasti kunnioitetusta TV -persoonasta -, jolle kelpasi mikä tahansa liikkuva – ja liikkumaton – seksuaalisten himojensa tyydyttämiseen. Hän ei valinnut uhreikseen vain lapsia (niinkin nuoria kuin 2-vuotiaita), mutta myös sairaaloissa makaavia vanhuksia – jopa niitäkin jotka oli siirretty jo ruumishuoneella. Tämä sairas seksirikollinen oli Kuningattaren aateloima Sir Jimmy, joka ennen kuolemaansa 2011 oli ollut vuosikymmeniä Prinssi Charlesin lähimpiä ja uskotumpia ystäviä.

Jimmy-Savile-1441939
Olin menossa lastenosastolle, mutta hoitaja jätti ruumishuoneen oven auki. Mitäs jos antaisin viimeisen suukon ajasta iäisyyteen siirtyneelle äitimuorille… ah että rakastan tuota tuoksua.

Samalla lehdet paljastivat myös sen, että Savile oli saatanallisen kultin jäsen, joka raiskasi lapsia okkulttisten riittien aikana rituaaliuhrina Saatanalle. Mutta hänen rikoksensa olivat vain jäävuoren huippu jostakin paljon laajemmasta ja organisoidummasta toiminnasta missä eliitti, satanismi, ja pedofilia voidaan liittää todistetusti yhteen. Olemme kuulleet kerta toisensa jälkeen yhä merkittävimpien huippupoliitikkojen ja Britannian (ja Belgian) Kuningashuoneeseen kytkeytyvien henkilöiden olleen mainittu osana laajaa lapsiseksi rinkiä, joka on kiduttanut lapsia sellaisissa paikoissa, kuten Kincoran hoitokoti ja Haut de la Garenne ja tämä toiminta saattaa jatkua yhä tälläkin hetkellä eri paikoissa. Vaikka tällaiset syytökset kuulostavat hirvittäviltä, tarvitsee vain katsoa niiden lukuisia todisteita, joihin voit perehtyä kirjani 12. luvussa kuin myös tällä videolla, niin alat hahmottaa että jotakin hyvin kammottavaa on meneillään vapaamuurariuteen ja okkultismiin kietoutuneen eliitin joukossa.

1000354874_1

Eikös tuo Savile muistuta läheisesti jotain kauhuelokuvan psykopaattia tai hullua tiedemiestä?

Untitled4express-savile

Charles tests out eco-friendly train
Säästä minut yksityiskohdilta Jimmy. Nuo ruumishuone treffit eivät ole oikein minun juttuni. Kerro mieluummin siitä pelokkaasta pikkutytöstä.
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s