Sivuston tilannekatsaus huhtikuun lopulta

Taidanpa pistää tänne huhtikuun tilannekatsauksen, kun kerta sellaisen maaliskuultakin julkaisin. Pistänpä myös sen takia, että sivuston vierailija lukemat kasvoivat merkittävästi tässä kuussa. Kun helmi ja maaliskuun vierailijamäärät olivat reilua 50, nyt laskuri näyttää jo 150. Tämän kolmikertaisen kasvun myötä lisääntyi samalla sivustoni kansainvälinen näkyvyys. Tässä kuussa klikkauksia on tullut yhteensä kahdeksasta maasta, kun edellisinä kuukausina Suomen lisäksi ainot vierailija maat olivat USA ja Latvia. Asialla rehentely voi olla hieman harhaanjohtavaa, koska monet näistä ovat olleet pelkkiä yhden klikkauksen pikavisiittejä. Suomen ulkopuolella tällaista mongerrusta ymmärtää tuskin kukaan ellei sitten käytä Google Chromen käännöstoimintoa (hiiren oikea klikkaus ja ”käännä kielelle…”), joka kääntää sivun kielelle kuin kielelle epätäydellisesti mutta silti ymmärrettävästi.

Nämä lukemat ovat blogien maailmassa pisaroita valtameressä sillä Raamatun profetiaan keskittyvä sisarsivuni Muinaisia ennustuksia keräsi maaliskuussa 2015 10,000 vierailijaa (kävin pari viikkoa sitten pientä debattia tuon sivuston ylläpitäjän kanssa, koska hän ei voinut hyväksyä kirjani viestiä suostumatta perehtymään sen argumentteihin syvällisemmin). Tosin em. sivu on ollut toiminnassa jo toukokuusta 2013 lähtien, joten ihan hetkessä ei sekään noita lukemia ole saavuttanut. Mutta itse iloitsen jo näinkin suurista luvuista ja kiitän kaikkia niitä, jotka ovat jaksaneet kiinnostua sivustoni sisällöstä. Ilman lukijoita minulla ei olisi mitään syytä jatkaa tämän aiheen kirjoittamista. Teistä riippuu pitkälti se tulenko jatkamaan blogini ylläpitämistä tulevina kuukausina. Uusille tulijoille: tämä sivusto on ollut toiminnassa tammikuun viimeiseltä viikolta lähtien ja tähän asti vierailijoita on ollut yli 300. Alla tilastokartat.

20150430-155702

20150430-155533

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s