Sivuston tilannekatsaus puolen vuoden jälkeen

Julkaisen taas kerran sivuston tilastokartat. Käynnistin verkkosivuni tammikuun lopussa ja tähän astisia vierailijoita on kertynyt reilu 900. Tämän kuun vierailijoiden määrä ylsi jo 290, mikä merkitsi viisinkertaista kasvua helmi- ja maaliskuun kävijöihin ja lähes kaksinkertaista kasvua huhti-, touko- ja kesäkuun. Parhaimpina viikkoina sivujani on tutkaillut lähes 80 silmäparia. Suomen lisäksi vierailijoita on ollut jo 21 maasta vaikka suurin osa näistä onkin ollut yhden klikkauksen pikavisiittejä. Suomesta wordpress.com on tunnistanut 2383 klikkausta, Espanjasta 28, Latviasta 10, Yhdysvalloista 9, Britanniasta 9, Ruotsista 9 ja Saksasta 8.

o_64097a013a4da990-0

o_db784e1fe0a4997d-0

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s