Sivuston yksivuotissynttärit

First birthday cupcakeVerkkosivuni tuli tässä kuussa yhden vuoden ikään. Lahjoja voitte lähettää osoitteeseen Eer… tai anti olla. Taidan tehdä toivomuslistan vasta reilun parin vuoden päästä, kun täytän itse 30. Aivan yksin en näitä pippaloita joudu kuitenkaan viettämään. Kanssani on nimittäin lähes 1200 lukijaa, jotka ovat eksyneet sivuilleni tässä kuussa (mikäli on uskominen wordpress.comin tilastokarttoja). Menneen vuoden aikana olen julkaissut tilastokarttoja aina harvakseltaan ja kahden ensimmäisen kuukauden aikana ne kertoivat lukijoita olleen kuukautta kohden reilu 50. Tämän jälkeen vierailijoiden kasvukäyrä on noussut tasaisesti ja huippu saavutettiin syyskuussa, kun verikuita googlatessaan monet päätyivät ilmeisesti vahingossa tänne. Yli puolet heistä kai säikähti, että minkäs hörhön huuhaasivusto tämä nyt on, kun loka- ja marraskuussa kävijämäärät putosivat jälleen viiteensataan.

Tässä kuussa kirin nipin napin tuon syyskuun tilastopiikin ohitse. Toivottavasti tällä kertaa lukijat eivät lähtisi karkuun. Ehkäpä sivuston kaksivuotisynttärien lahjaksi saan jo ”kunnian” vastaanottaa Skepsis ry:n huuhaa-palkinnon. Skepsis ry:n tulisi palkita siinä samassa myös Prinssi Charles sillä hänen maailmankuvansa on kaukana siitä tieteellisestä materialismista ja naturalismista, jonka nimeen tämä järjestö vannoo. Paranormaalien uskomusten edistäjänä hän on ollut yksi vaikutusvaltaisimpia ”New Age -hörhöjä” menneen 30 vuoden aikana. Itse hylkään sekä ”tieteellisen” naturalismin että okkulttis-panteistisen new age -filosofian ja kallistun kristillisen ja raamatullisen maailmankuvan puoleen. Juutalaiskristillisen maailmankuvani puolesta ja profeettojen ennustamien historian tapahtumien valossa identifioin tämän henkilön häneksi, jota Kirjoitukset kutusuvat nimillä Laittomuuden ihminen, Kadotuksen lapsi ja Antikristus. Blogia varten kirjoittamiani artikkeleita olen julkaissut tähän asti jo 60 eli keskimäärin 5 kuukaudessa. Tähän astisista luetuin artikkelini on ollut elokuussa julkaistu Mitä tapahtuu 15. päivä eteenpäin syksyyn ja vuoden 2016 alkuun? Alkaako seitsemän vuoden vihan aika jo puolen vuoden sisällä vai onko meillä vielä armonaikaa? (1650 klikkausta)

Kuluneeseen vuoteen on mahtunut monta mielenkiintoista hetkeä. Yksi näistä oli Leo Mellerin yhteydenotto helmikuussa ja toinen Tim Cohenin – Charlesin identiteetin alkuperäisen paljastajan – kanssa käymäni kirjeenvaihto huhtikuussa. Lisäksi minuun ovat ottaneet yhteyttä monet lukijat, jotka ovat kertoneet tutkineensa kiinnostuneina kirjani eskatologisia ajatuksia. Näistä ajatuksista monet ovat profetioiden vuosisataisen tulkinnan areenalla ennenäkemättömiä, rohkeita ja kumouksellisia  – siitä huolimatta menneisyyden tulkintoihin syvästi juurtuen ja niistä ammentaen. Monet ovat kertoneet myös vakuuttuneensa esittämistäni perusteista Antikristuksen identiteetin puolesta. Vain aika ja historia näyttää lopulta sen ovatko tulkintani olleet oikeita vai vääriä. Kiitän kaikkia niitä lukijoita, joiden mielenkiinto on pitänyt minun sivuni elossa. Ilman sitä olisi sivuston päivittäminen täysin hyödytöntä. Alla vielä hieno orkesteriteos, jonka sävelsin kirjoitusteni lomassa kahdelle sellolle. Kunhan vitsailen… kappale on tietysti toinen osa Johan Sebastian Bachin kaksoisviulukonsertosta D-mollissa.

Ja tuossa myös hieno soul-sovitus Bachin kantaatista Jesu, Joy of Man’s Desiring (BWV 147).

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Sivuston yksivuotissynttärit

 1. Onnea vaan sivuston johdosta🎂

  Henkilökotaisesti voin kertoa, että mielestäni Prinssi Charles voisi hyvin olla tuleva Antikristus. Tuttavani vaan ei ollut samaa mieltä, kun väittelimme asiasta niin, että ystävyytemme katkesi. Hän kuulemma tiesi varmasti, ettei se voi olla hän. Sanoi minun eksyneen täysin humpuuki-sivuille(hänellä itsellään ei ole ollenkaan tietokonetta). Minusta kukaan ei voi sanoa, että se ei voi olla Prinssi Charles ei myöskään kukaan voi olla täysin varma kuka se on.

  Terveisin Tiina

  31. tammikuuta 2016 klo 19.06 ”ANTIKRISTUS PALJASTETAAN TÄNÄÄN

  Tykkää

  1. Moi Tiina. Kiitoksia onnitteluista. Pahoittelen syvästi, että olen rikkonut ihmissuhteen tahtomattani. Olen ennenkin sanonut, ettei tämä ole mikään pelastuskysymys eikä sen tulisi rikkoa kristittyjen yhteyttä millään tavoin. Mielipiteitä saa toki olla, mutta toivoisin että ihmiset perehtyisivät asiaan ennen kuin tuomitsevat sen huuhaaksi. Minulle ystäväsi asenne ei ole sinänsä mikään yllätys sillä ymmärrän kyllä miten vähättelevästi monet saattavat suhtautua tällaiseen väitteeseen elleivät ole tutustuneet sen perusteisiin syvällisemmin (viittasinhan itsekin tähän sivustoon itse-ironisesti ”huuhaana”). Tunnen kyllä monia ystäviesi kaltaisia kristittyjä.

   Älä ihmettele, että ystäväsi suhtautuu tähän asiaan tällä tavoin. Jos väitteeni on totta silloin meidän tuleekin odottaa vastustusta sillä totuuden puhujia ei ole koskaan rakastettu. Olisinkin huolissani enemmän suuresta kansansuosiosta 😉 Rukoillaan, että suhteenne voisi eheytyä. Kristus – ei Antikristus – on se, mikä meitä yhdistää.

   PS. On muuten hienoa nähdä naisiakin tällä palstalla 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s