Harvinaista videomateriaa Prinssi Charlesin syntymästä 14/11/1948

Alla on Youtubesta löytynyt harvinainen videoleike marraskuun 14. 1948 tapahtumista jolloin Lontoon kaduilla juhlittiin Prinssi Charlesin syntymää. Miksi julkaisen tällaista? Koska tasan kuusi kuukautta ennen Charlesin syntymää britit luovuttivat Palestiinan hallinnan vastasyntyneelle juutalaisvaltiolle, jolle annettiin nimi Israel maan ensimmäisen pääministeri David Ben-Gurionin taholta. Maailman etevimmät Raamatun profetian tutkijat ovat opettaneet jo kauan, että Israelin jälleensyntyminen oli merkkinä Jeesuksen paluuta edeltävästä viimeisen sukupolven syntymästä (Matt. 24:32-34). Charles ei vain kuulu siihen sukupolveen, joka on todistava Jeesuksen paluuta ennen poisnukkumistaan. Hän tulee myös siitä kuningaskunnasta ja perheestä, jonka isät hallitsivat Palestiinaa ennen hänen syntymäänsä, kuten tämä on ennustettu Danielin kirjan 11. luvun jakeissa 16-21. Tämän lisäksi hän on ainoa henkilö vuoden 1948 sukupolvesta, jonka syntymää juhlittiin monien kansojen sanomalehtien etusivuilla. Tämä videoleike todistaa sen, että hänen syntymänsä oli tuon päivän ykkösuutinen Britannian lehdistössä. Yhä tänään, yli 67 vuotta myöhemmin, hän on toistuvasti Britannian lehdistön etusivuilla. Otan tähän esimerkiksi Daily Mailin etusivun toukokuun 21. päivältä 2014, minkä otsikko liittyy edellisen artikkelini aiheeseen.

 

gazeta

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s