John D. Christianin toinen kirja Prinssi Charlesista

Minuun otti yhteyttä äsken Jack-niminen henkilö Uudesta-Seelannista. Hän oli löytänyt sivuni huomatessaan sen mainostaneen John D. Christianin kirjaa Antichrist and the Green Prince (2009) tämän vuoden helmikuussa. Tuon kirjan nimi tullaan muuttamaan myöhemmin muotoon Global Eco-Fascist Dictatorship and Charles, Prince of Wales. Tim Cohenin ja minun teokseni ohella myös tämä kirja näyttää kytkevän Raamatun Antikristuksen Prinssi Charlesiin.

Hänen kirjojaan Sveitsissä levittävä Martin Lauchenauer lähetti sivulleni viestin sunnuntaina ja vastasin hänen ja Jackin yhteydenottoon sähköpostitse. Lauchenauerilla näyttää olevan melko korkean tason yhteyksiä sillä hän kertoi tapaavansa maanantaina henkilöitä Sveitsin hallituksessa ja armeijan salaisessa palvelussa. Tämä Jack lähetti minulle John D. Christianin äsken valmistuneen toisen kirjan, jonka nimi on Banking Pirates of the City of London (Lontoon Cityn Pankki Piraatit). Kirjan alaotsikko on seuraava: Kuinka vain yksi mies – joka nyt nerokkaasti johtaa yksittäistä, globaalia korporaatiota hallitsemalla salaisesti voimakkaiden, ahneiden, pankkitoiminnan piraattien hienostunutta rikollisjoukkoa mustan magian, globaalin lämpenemisen ja ilmastonmuutos kumouksellisuuden kautta, mikä on yhdistynyt taloudellisen petoksen, velan ja kiristyksen globaaliin verkkoon – voi pian voittaa koko maailman. Löydät tuon kirjan tästä linkistä. Kirjailijan mukaan hänen teostaan saa levittää vapaasti ilman minkäänlaisia tekijänoikeusrajoitteita (tekijänoikeus on vain nimellinen ja sen tarkoitus on suojella alkuperäistä työtä sensuurilta).


Huom. Olen selannut hieman Christianin viimeisimmän kirjan alkupuoliskoa. Kirjassa näyttää olevan mielenkiintoista informaatiota Lontoon pankkien ja yritysten globaalista vaikutusvallasta ja yrityksestä kaapata maailman jokaisen kansan rikkaudet ja kansallinen ja taloudellinen riippumattomuus yhden maailmanhallituksen ja lopulta Prinssi Charlesin käsiin. Samalla kirjassa näyttää olevan myös GMO-viljakasvien vastaista kirjoitusta mitä myös Pekka Lahtinen on tukenut omissa kirjoissaan linkittäen GMO-teknologian uuden maailmanjärjestyksen eliitin salajuoneen maailman väestön väkiluvun vähentämiseksi. Tosiasiassa tällainen johtopäätös on ristiriidassa sen kanssa, että Prinssi Charles on maailman johtava GMO-teknologian vastustaja lietsoen tuulta purjeisiin maailmanlaajuiselle anti-GMO liikkeelle, mikä Suomessakin on saanut hyvin suuren jalansijan tavallisen kansan riveissä. Omassa kirjassani ja blogiteksteissäni olen tuonut tähän asiaan hieman erilaisen näkökulman. GMO viljakasvit eivät ole eliitin juoni maailman väkiluvun vähentämiseksi, koska juuri yksikään vertaisarvioitu tieteellinen tutkimus ei tue sellaista oletusta, että tästä teknologiasta olisi vaaraa ihmisen terveydelle.

Itse ymmärrän asian olevan täysin päinvastainen kuin Christian ja Lahtinen näyttää vihjailevan. Maailman eko-fasistinen eliitti Prinssi Charlesin johdolla tukee anti-GMO liikettä nimenomaan sen tähden, että sen päämääränä on maailman ”liikaväestön” vähentäminen. GMO-teknologia parantaa maailman viljantuotantoa tehden sen vastustuskykyisemmäksi luonnon aiheuttamille tuhoille. GMO:n vastainen pelonlietsonta on jo puolestansa aiheuttanut monissa kehitysmaissa nälänhädän pahenemista ollen siten oivallinen työkalu eliitin päämääriin tappaa planeetan ”ylijäämäväestöä” nälällä. Luonnon romantisoiminen ja teknologian mustamaalaminen on tyypillistä kristinuskon vastaisessa uuspakuudessa ja siihen perustuvassa ympäristöliikkeessä. Taantumuksellisen ympäristö- ja anti-GMO liikkeen yhteys Britannian aristokraattisen eliitin maailmankuvaan on huomioitu esim. sivulla http://ecofascism.com/. Itse olen kirjoittanut tästä aiheesta kirjani seitsemännessä luvussa ja artikkelissa Miksi puolustan geenimuunneltua kasvinjalostusta ja miksi sinunkin tulisi? Christian kirjoittaa hänen GMO-vastaisista näkökulmistaan sivulla 36 – 72. Lukija voi itse tutustua kumpaankin näkökulmaan ja tehdä sitten niiden perusteella omat johtopäätöksensä.

Kirjoittaessaan ensin kirjan jossa hän hyökkää Prinssi Charlesin eko-fasistista maailmankuvaa vastaan ja myötäillessään sitten tässä toisessa hänen GMO vastaista filosofiaa, Christian on eksynyt väärille poluille hänen uuden maailmanjärjestyksen vastaisissa tutkimuksissaan. En kuitenkaan sulje pois sitäkään vaihtoehtoa, että minä olen tässä se joka olen erehtynyt ja Christian on se joka on oikeassa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s