Videosuositus: Uuden maailmanjärjestyksen brittiläinen alkuperä.

Presidentti Bushin 90 -luvun alussa liputtamaa Uuden maailmanjärjestyksen paholaismaista agendaa paljastanut aktivisti Lyndon Larouche ja hänen liikkeensä on ollut jo 70 -luvulta lähtien yksi Yhdysvaltain nimekkäimpiä tutkijoita tämän alueen saralta. Et voi sivuuttaa Larouche liikkeen syvällisiä historiallisia analyyseja, mikäli haluat päästä perille sellaisten globalisaatiota ajaneiden elitisten valtaryhmittymien, kuten Bilderberg-ryhmän tai Trilateraalisen Komission todellisista taustavoimista ja näitä ryhmiä ajavista despoottisista ideologioista. Niin sanottuja ”globalisteja” motivoi todellisuudessa valkoista ylivaltaa edustava imperialistinen ja rasistinen ideologia, jonka lopullisena päämääränä on kaikkien kansojen poliittisen ja taloudellisen vallan keskittäminen anglo-amerikkalaisen eliitin johtaman maailmanhallituksen käsiin. He eivät tavoittele mitään sosialistista utopiaa missä kaikki kansat ja ihmiset voivat jakaa tasavertaisen oikeuden maailman luonnonvaroihin tai kansalliseen pääomaan. Heidän päämääränsä ei tähtää suurempaan tasa-arvoon vaan feodalistiseen yhteiskuntaan missä hallitsevat luokat pitävät köyhiä maaorjinaan. 

Nyt kun näiden ryhmien globalistisia tavotteita avoimesti vastustava USA:n republikaanien johtava presidenttiehdokas Donald Trump, on tullut historiallisesti ennennäkemättömän mustamaalaus-kampanjan kohteeksi sekä puolueensa sisällä, ulkona että poliittisesti korrektissa eliitin omistamassa valtavirran mediassa ollen mm. propagandisten syytösten kohteena ”rasismistaan” meksikolaisia ja muslimeja vastaan, on syytä palata todellisten rikollisperheiden, kuten Bushin dynastian ja heihin liittyvän anglo-amerikkalaisen eliitin vuosisataiseen despotismiin, rasismiin ja kolmatta maailmaa vastaan suoritettuun kansanmurhapolitiikkaan mitä anglo-amerikkalainen eliitti on ajanut Bushien ja Henry Kissingerin johdolla. Huomautettakoon, että esim. Hillary Clinton ei ole ollut häpeissään läheisistä suhteistaan sotarikoksistaan pahamaineiseen Kissingeriin, mitä hänen demokraattipuolueen päävastustajansa Bernie Sanders käytti hyväkseen viime aikaisissa vaaliväittelyissä. Seuraavassa luennossa on tiivistetty mielestäni hyvin tämän Uuden maailmanjärjestyksen takana olevan rikollisen valtaklikin olemusta ja historiaa, mikä selvittää kuinka tämä valtaklikki on ulottanut sen likaiset näppinsä lähes jokaiseen 1900 -luvun tuhoisimpaan tapahtumaan. Tätä yli 25 vanhaa – mutta yhä ajankohtaista – puhetta ei ole tekstitetty valitettavasti suomeksi. Lisää Larouche liikkeen videoita löydät videon Youtube-osoitteen videoselostuksesta.

Ks. myös historioitsija Webster Tarpleyn ja Executive Intelligence Reviewin (Larouche liikkeen julkaisun) toimittajan Jeff Steinbergin luento (1994) valtamedian kätkemästä Windsorin Huoneen kansamurha-agendasta ja sen kulissien takaisesta vallasta uuden maailmanjärjestyksen takana.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s