Executive Intelligence Review’in erikoisraportti syyskuulta 2015

Martin Lauchenauer, Sveitsissä asuva kristitty veli jonka vanhin poika työskentelee Lahdessa, lähetti minulle äskettäin Executive Intelligence Review -lehden erikoisraportin, joka käsittelee Englannin kuningasperheen johtamaa väestönvähennys agendaa johon ilmastonmuutoksen vastainen taistelu ja sen takana oleva pseudotiede viimekädessä tähtää. Latasin tuon raportin Google Driveen josta jokainen asiasta kiinnostunut voi käydä sitä tutkailemassa. Kun kysyin Martinilta, että rikkooko raportin linkittäminen sen tekijänoikeussuojaa, hän vastasi: ”Hi Samuel, if you put a link to the EIR-Article and give some sentences in this relation it is in any case NOT a copyright violation. If I remember right, you are allowed to quote up to 500 words from a copyrighted book or so, without violating the copyright. And by the way EIR should thank you for this – there is still the possibility that some people are going to buy their report for 25 US bucks.” 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s