Charisma-lehti paljastamassa Antikristuksen identiteettiä.

Päivää ennen Ranskan Nizzassa tapahtunutta järkyttävää terrori-iskua, Yhdysvalloissa leviävä kristillinen Charisma lehti julkaisi uutissivullaan hyvin merkittävän videon liittyen islamilaisiin lopun ajan profetioihin Rooman tuhosta ja apokalyptisestä sodasta, joka käytäisiin islamin ja lännen välillä islamilaisen Messiaan, Mahdin saapumisen merkkinä. Tämä lyhyt uutisjuttu perustui videoklippiin missä kirjailija Tom Horn oli Jim Bakkerin haastateltavana. Horn mainitsee siinä kirjailija Joel Richardsonin, huomattavan profetiaopettajan, joka kannattaa Antikristuksen syyrialaista (tai Itä-Roomalaista) alkuperää. Horn johdattaa keskustelun kuitenkin syvemmälle mainitessaan islamilaisten Mahdi-ennustusten lisäksi myös muinaiset roomalaiskatoliset profetiat enkelimäisestä paavista ja hänen kanssaan liittoutuvasta Rooman viimeisestä keisarista.

Näiden muinaisten profetioiden mukaan tämä enkelimäinen paavi ja hänen kanssaan liittoutunut Rooman keisari nousee aikana jolloin demokratiaa pidetään laajasti epäonnistuneena valtiomuotona minkä vuoksi maailma on valmis luovuttamaan näille kahdelle johtajalle absoluuttisen vallan. Vaikka Horn ja hänen seuralaisensa on halukkaita identifioimaan Paavi Franciskuksen ”enkelimäisen paavin” ja mahdollisesti Ilmestyskirjan väärän profeetan osaan, he eivät yritä arvailla Rooman viimeisen keisarin henkilöllisyyttä. Mutta jos seuraamme näitä roomalaiskatolisia profetioita syvemmälle, huomaamme tämän henkilön olleen nimetty Charles-nimiseksi prinssiksi, joka nousee Länsi-Euroopasta ja polveutuu Ranskan hallitsijan Kaarle Suuren sukupuusta (esim. Magdeburgin Aikakirja 1100 -luvulta)Horn mainitsee myös kuinka nämä kaksi eurooppalaista johtajaa tulisi liittoutumaan kaikkien suurten uskontojen kanssa samalla kun he sotivat radikaalia islamia ja raamatullista kristinuskoa vastaan. Sattumoisin Prinssi Charles ja Paavi Franciskus on tämän päivän johtavia yhden maailman-uskonnon edistäjiä, jotka ovat osoittaneet toistamiseen syvää halveksuntaa raamatullista kristinuskoa kohtaan. Molemmat jakavat myös saman päämäärän kapitalismin vastaisessa vihreässä agendassa.

Komea traileri Tom Hornin ja Cris Putnamin viimeisimpään kirjaan “The Final Roman Emperor, The Islamic Antichrist and the Vatican’s Last Crusade”

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s