James O’Keefe paljastaa jälleen Amerikan valtamedian korruption.

Tutkiva journalisti James O’Keefa on edennyt American Pravda sarjassaan paljastamaan The New York Timesin epäluotettavuuden. Wikipedia kertoo, että The New York Times on ”Yhdysvaltojen merkittävimpiin kuuluva sanomalehti. Se perustettiin vuonna 1851. Vuoteen 2015 mennessä New York Times on saanut 117 arvostettua journalismin Pulitzer-palkintoa.” O’Keefan työntekijöiden salakuvaamissa videoissa 20 vuotta lehdelle työskennellyt Tod Gordon sanoo, että kaikki journalistit The New York Timesissa ”vihaavat Trumpia kuin ruttoa” ja myöntää, että lehden raportointi Trumpista on ”100 prosenttisesti puolueellista ja epäreilua”. Hän vahvistaa myös lehden raportoinnin Trumpin oletetuista Venäjä-yhteyksistä perustuvan pelkkiin kuulopuheisiin. Aiemmissa osissa American Pravda, NYT -sarja paljasti lehden Lontoon osaston merkittävän editoijan Desiree Shoen avoimen Trump/Pence -vihamielisyyden vaikka lehden työntekijöitä sitova journalistisen etiikan pykälä 62 sanoo, että heillä on ”lupa äänestää, mutta he eivät saa tehdä mitään, joka saattaisi nostaa kysymyksiä heidän tai lehden poliittisesta neutraalisuudesta.”
KATSO MYÖS:

CNN kaapelitelevisioyhtiön valvova tuottaja myöntää feikkiuutisten tehtailun Donald Trumpin mustamaalaamiseksi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s