Paul Joseph Watson: Totuus Jerusalemista

Työstän juuri artikkelia tuosta Jerusalemin tunnustamisesta, mutta tuossa nyt ensialkuun mainio video taas Paul Joseph Watsonilta. Suomentaisin näitä videoita niille joille kielitaito ei riitä ymmärtämään (ei se itsellänikään kovin kummoinen ole sillä peruskouluni päättötodistuksessa englannista taisi tulla vain 5), mutta sain jo yhden tekijänoikeusvaroituksen Youtube-tiliini, kun latasin elokuussa Mark Dicen videon ilman tekijän lupaa lisätäkseni siihen vain suomenkieliset tekstit.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s