Kun Donald Trump johtaa ihmisiä Jeesuksen luokse, Prinssi Charles johtaa heitä Allahin luokse.

Lisään tähän vain pari videota, jotka demonstroi hyvin sitä kuinka Donald Trump ja Prinssi Charles edustaa kahta vastakkaista hengellistä maailmaa. Ensimmäisessä videossa Trump avaa joulun, Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlan (Joulun keskeisen sanoman kannalta minusta on täysin merkityksetöntä saivartelua syntyikö Jeesus todella keskitalvella ja että oliko joulun ajankohta alunperin pakanallinen juhla. Lue jouluun liittyvä kirjoitukseni täältä), viittaamalla Häneen ”meidän Herraksemme ja Vapahtajaksemme”, joka ”muutti ikuisesti ihmiskunnan historian”. Samaan aikaan Prinssi Charles, joka on pahamaineinen hänen islamia ja ei-kristillisiä uskontoja liehittelevästä ekumeniastaan, kuuntelee Pyhän Paavalin Tuomiokirkossa kun muslimilapset laulavat ylistystä Allahille. Tässä laulussa ’Insha Allah’ (Allahin tahdosta) lauletaan siitä kuinka Allah johdattaa ihmiset löytämään oikean suunnan. Laulun toisessa versiossa sanotaan, ”Käänny Allahin puoleen, Hän ei ole koskaan kaukana. Pane uskosi Häneen, nosta kätesi ja rukoile.” Allah ei johdata ihmisiä ainakaan Jeesuksen Kristuksen luokse, koska Koraanin mukaan Jeesus ei ole Jumalan Poika eikä Hän kantanut koskaan ristillä meidän syntiemme sijaisrangaistusta (Suura 4:157, 171). Ei siis ole yllättävää, että kuningasperheen on raportoitu vihaavan Donald Trumpia. 
Tässä videossa islamilaisen Antikristuksen teoriaa kannattava Joel Richardson kertoo kuinka Donald Trump on yksityisesti paljon nöyrempi kuin hänen ulkoinen olemus ja käytös antaa usein ymmärtää, ja että hänellä on tapana pyytää varapresidentti Mike Penceä, uudestisyntynyttä kristittyä, rukoilemaan hänen kanssaan aamuisin. 


Prinssi Charlesin videoviesti vuodelta 2010: Seuraa islamia maailman pelastukseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s