Shanda Sharerin murhatapaus

Törmäsin äsken vuonna 1992 tapahtuneen 12 -vuotiaan Shanda Sharerin järkyttävään murhatapaukseen. Sharer kidutettiin julmasti hengiltä teini-ikäisen tyttöjengin toimesta. Murhan johtajina oli okkultismiin sekaantunut Laurie Tackett, joka uskoi olleen Deanna-nimisen vampyyrin riivaama ja mustasukkainen Melinda Loveless, jonka tyttöystävän Shanda oli vienyt (Melinda oli biseksuaali ja hänen isänsä seksimaanikko, joka raiskasi brutaalisti Melindan äidin tyttäriensä silmien edessä). Tämä tyttöjengi pakotti Shanda Sharerin strippaamaan heidän edessään, jonka jälkeen he hakkasivat hänet pahoin, viiltelivät puukolla ja veivät auton peräkontissa Shandan lopulliseen teloituspaikkaan, noidan linnana tunnettuun metsään Uticassa, Indianassa missä noidiksi syytettyjä poltettiin noitavainojen aikana. Vielä elossa ollut Shanda valeltiin bensalla ja sytytettiin tuleen. Tämän jälkeen tyttöjengi meni syömään McDonald’s pikaruokaravintolaan ja vitsailivat vielä aamiaiselle Shandan julmasta murhasta. Tackett ja Loveless sai molemmat 60 vuotta vankeutta, mutta Tackett vapautettiin hyvän käytöksen johdosta tänä vuonna ja Loveless vapautuu todennäköisesti ensivuonna. Kaksi muuta tyttöä vapautettiin ehdonalaiseen jo vuosina 2000 ja 2006.

shanda-sharer-mother
Jacqueline Vaught hänen murhatun tyttärensä kuvan kanssa.

En nyt kommentoi tässä näiden vapautuspäätösten moraalisuutta, mutta en voinut katsoa kyynelittä tuota videota alla missä Shanda Sharerin äiti Jacqueline Vaught lahjoitti ”kuin uudestisyntyntyneelle” Melindalle koiranpennun hänen tyttärensä muistoksi. Jacquelinen sanoo, että hänen tyttärensä olisi halunut hänen tekevän näin. Hän sanoo, ”jos et anna hyvien asioiden tulla ulos pahoista, silloin mikään ei tule koskaan peremmaksi.” Tämä video muistuttaa minua Jumalan ehdottomasta rakkaudesta meitä syntisiä kohtaan. Meistä jokainen on syyllinen Jumalan ainokaisen Pojan brutaaliin murhaan samalla tavoin kuin Melinda Loveless on syyllinen Vaughtin tyttären murhaan. Mutta tästä huolimatta Hän antoi meidän anteeksiantamattoman rikoksemme anteeksi ja teki rauhan meidän kanssamme. Jos vain tunnustamme syntimme Hänen edessään ja kadumme niitä koko sydämestämme, vältymme siltä iankaikkiselta tuomiolta jonka jokainen meistä on saava ilman Jeesuksen Kristuksen sovintouhria.Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s