Videotodiste okkultisten kokeilujen vaarasta

Seuraavan videon jakamisen tarkoitus ei ole edistää okkulttisia kokeiluja vaan päinvastoin varoittaa niiden vaaroista. Olen seurannut jonkin verran Youtube-kanavaa nimeltä OmarGoshTV missä paranormaalien ilmiöiden tutkija vierailee usein kolmelta yöllä paikoissa missä on väitetty esiintyvän paranormaaleja ilmiöitä tai demonista aktiviteettia. Lähes jokainen video sisältää selittämättömiä ilmöitä – jopa henkien ilmestymisiä -, jotka Omar on onnistunut tallentamaan  videokameraan. Varoitan, ettei kanavan sisältö ole tarkoitettu herkimmille enkä välttämättä edes suosittelisi sen tilaamista niille, joille kiinnostus henkimaailman asioita kohtaan voi johtaa väärään suuntaan. Teen itse eron paranormaalien ilmiöiden tieteellisen tutkimuksen ja varsinaisten okkultisten kokeilujen välillä mihin sisältyy esim. kuolleisiin henkiin yhteydenotto spiritismin tai Ouija-laudan välityksellä. Vaikka monet OmarGoshTV:n kanavan videot näyttävät lankeavan ensiksi mainitun sisään ja hän myös itse kaihtaa Ouija-laudan käyttöä ja varoittaa usein sen käytön seurauksista, niin en silti väitä että tällainen paranormaali tutkimus olisi raamatullista (OmarGosh itse uskoo Jumalan suojelevan häntä pahoilta hengiltä ja pyytää toisinaan varjelusta myös Jeesuksen Kristuksen nimessä).  Tieteellisessä mielessä hänen kanavansa on silti arvokas näyttö siitä, että henkimaailman ilmiöt ovat todellisia eikä niiden kanssa ole leikkimistä. 

Sanoisin vielä, että kuolleisiin henkiin yhteydenotto on kielletty selvästi Raamatussa. 3. Moos. 19:31 sanoo: ”Älkää kääntykö vainaja- ja tietäjähenkien puoleen; älkää etsikö heitä, ettette tulisi heistä saastutetuiksi. Minä olen Herra, teidän Jumalanne.” Kuolleisiin yhteydenotto voi johtaa demoniseen riivaustilaan. Prinssi Charles väitti vuonna 1985, kun huhut hänen okkulttisista kokeiluistaan alkoivat lisääntyä, ettei hän edes tiennyt mikä Ouija-lauta oli. Tästä huolimatta Prinssi Charlesin kiinnostus okkultismia kohtaan on dokumentoitu laajemmin John Dalen vuoden 1986 kirjassa The Prince and the Paranormal: The Psychic Bloodline of the Royal Family. Prinssin elämäkerturi Catherine Mayer sanoo kirjassaan The Heart of a King, sivulla 100: ”Hän menee puutarhaansa ei puhuakseeen kasveille vaan kuolleille. Hän yrittää pitää Kuningataräidin, Mountbattenin, Laurens Van der Postin ja joukon muita ruumiistaan erkaantuneita henkiä elossa hänen sydämessään, vaikka erään sinnikkään muotoaan-muuttavan hengen nimeltä Diana hän toivoisi mielummin unohtavan.” Charlesin puutarha sisältää kirjaimellisesti uskonnollisen temppelin nimeltä ”pyhäkkö” mihin vain Charles itse pääsee sisään. Alapuolisessa videossa voi nähdä kuinka Ouija-lauta alkaa savuamaan ja heittää miehen nurin samalla kun TV menee itsekseen päälle/pois ja riivattu vauva-nukke siirtyy paikaltaan taulun kehysten päälle. Ouija-laudan pelaaja käyttäytyy myös yöaikaan hyvin oudosti kaikkien muiden nukkuessa.

Jos tällaisten videoiden katselu herättää pelkotiloja, niin en  suosittele katsomaan niitä silloin ollenkaan. Toisaalta jokaisen tulee muistaa, että kaikki pahat henget ovat Jumalalle alamaisia ja joutuvat tottelemaan Jeesuksen Kristuksen nimeä eikä niillä jotka Hänen turvaavat ole mitään pelättävää. 1. Joh. 4:18 sanoo, ”Pelkoa ei rakkaudessa ole, vaan täydellinen rakkaus karkoittaa pelon, sillä pelossa on rangaistusta; ja joka pelkää, se ei ole päässyt täydelliseksi rakkaudessa.” Meidän tulee pelätä vain Jumalaa, joka voi hukuttaa sielun ja ruumiin iankaikkiseen tuleen (Matt. 10:28). Luuk. 10:17 sanoo, että riivaajatkin ovat kristityille alamaiset Jeesuksen Kristuksen nimen tähden. Henkivallat eivät ole silti huijattavissa sillä Ap.t. 19:13-16 kertoo henkien manaajista, jotka käyttivät Jeesuksen nimeä vain koska olivat kuulleet sen tehoavan tuntematta kuitenkaan itse Vapahtajaa. Niinpä henget kävivät näiden manaajien kimppuun ja runtelivat heidät pahoin. Jeesus sanoi: ”Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava. Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa.”  (Luuk. 10:19-20). Luther kertoi, että kun pahat henget yrittivät pelotella häntä öisin, hän sanoi vain rauhassa Saatanalle: ”Sinä et ole tämän talon herra sillä kuulut toiseen paikkaan – alas helvettiin. Ja niin menin uudestaan nukkumaan ja annoin hänen raivota sillä tiesin ettei hän voinut tehdä minulle mitään.” Aikaisempi video missä Omar kutsuu kaikkia Ouija-lautoja pahoiksi ja riivatuiksi ja varoittaa ihmisiä niiden pelaamisesta. Omar ja hänen ryhmänsä yrittää polttaa Ouija-laudan, mutta se ei meinää palaa edes tulessa. Huom. Suhtaudun hyvin kyseenalaisesti myös kaikenlaiseen muuhun henkimaailman ilmiöiden tutkimiseen, kuten ”tieteelliseltä” kuulostavaan EVP-kommunikointiin yms. mitä tämä ryhmä näyttää harjoittavan. Eräässä kohtaa heidän EVP-laitteesta kuuluu selvästi sanat ”God is Good”.


Video haastattelu missä Prinssi Charles kieltää kiinnostuksensa okkultismia, mustaa magiaa tai Ouija-lautoja kohtaan, mutta myöntää että haluaa olla ”mieleltään avoin” mystiikkaa ja spiritualismia kohtaan.


Oma videoni Charlesin saatanallisista yhteyksistä.


 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s