Paul Joseph Watson: Miksi konservatismi on nykypäivän punk-kulttuuria?

Paul Jospeh Watson tekee uusimmassa videossaan hyviä argumentteja sen puolesta miksi konservatismista on tullut tämän päivän punk-kulttuuria. Videolla hän myös paljastaa olleen nuoruudessaan punk-liikkeen peruskivenä pidetyn Sex Pistolsin ihailija, punk-bandin joka herätti 70 -luvulla pahennusta Iso-Britannian konservatiivien ja muiden moraalinvartijoiden keskuudessa anarkistisilla lavaesiintymisillään ja kappaleidensa antikristillisillä lyriikoilla. Punk-liike syntyi työväenluokan protestiliikkeeksi vallitsevaa järjestelmää eli hallitusta ja kirkkoa vastaan. Tästä syystä sen arvot olivat hyvin antikristillisiä ja esivallan vastaisia. Liike inspiroi myös myöhempiä kristinuskon vastaisia alakulttuureita, kuten 80 -luvun Norjassa syntynyttä avoimen satanistista Black/Death Metal alakulttuuria, joka kietoi monia nuoria saatanan-palvonnan pauloihin. Watson ei väitä, että konservatismi lainaisi sen arvot nyt 70 -luvun punk-liikkeeltä, joka syntyi käytännössä radikaalivasemmistolaisen hippiliikkeen perilliseksi. Mutta se mikä oli ennen vastakulttuuria on tullut nyt valtakulttuuriksi ja se mikä oli ennen valtakulttuuria on tullut vastakulttuuriksi.

477100__halfwidth
Jamie Reidin taidetta mitä Sex Pistols käytti julisteissaan ja albumissaan God Save the Queen. Monarkian vastainen albumi julkaistiin Kuningatar Elisabet II:n vallan 25 -vuotisjuhlana vuonna 1977. Juliste lainaa Sex Pistolsin lyriikkaa: ”Jumala suojelkoon Kuningatarta. Hän ei ole ihmisolento.” David Icken mukaan Diana olisi kertonut ystävälleen Christine Fitzgeraldille, etteä Windsorin huoneen jäsenet eivät ole ihmisiä vaan liskoihmisiä toisesta ulottuvuudesta.

Tähän on syynä se, että tänään vasemmisto suhtautuu konservatiiveihin samalla moralisoivalla paatoksella kuin oikeistolainen valtakulttuuri suhtautui 70 -luvulla vasemmiston vastakulttuureihin. Nyt vasemmisto toimii kuin entisajan puritaanit ja määrittelee yhteiskunnalliset tabut mistä ei saa puhua ja keskustella (islam, maahanmuutto, hyvinvointivaltio, homoseksuaalisuus, transseksuaalisuus, jne.). Tästä syystä konservatiiviset arvot ovat kasvussa etenkin vuosituhannen vaihteen jälkeen syntyneessä Z-sukupolvessa, jonka vanhemmat ovat paljon todennäköisemmin radikaaleja vasemmistolaisia. Jos hippi- ja punk-liikkeen nuoret kapinoivat vanhempiensa tukahduttavia konservatiivisia arvoja vastaan, nyt tämän päivän nuoret kapinoivat omien vanhempiensa vasemmistolaisia arvoja vastaan. Osa 70 -luvun punk-liikkeen ikoneista – kuten Sex Pistolsin laulaja Johnny Rotten – on puhunut positiivisesti Brexitistä ja Donald Trumpista, koska he ovat huomanneet Trumpin olevan konservatiivisista arvoistaan huolimatta nykypäivän ainoa todellinen ”punk-rokkari”, joka on noussut vallitsevaa kulttuuria ja valtajärjestelmää vastaan.

Olen huomioinut kuitenkin aikaisemmin, että muut punk-liikkeen varhaisista vaikuttajista, kuten Sex Pistolsille vaatteita suunnitellut Vivienne Westwood on pysynyt uskollisina radikaalivasemmistolaisille arvoilleen ja tukee nyt Prinssi Charlesin globalistista Gaia-visiota ja ehdottaa häntä jopa maailmanhallituksen johtoon. Westwood ei siis tue millään tapaa oikeistopopulistien kansallismielisiä ja konservatiivisia arvoja vaikka Johnny Rotten näyttäisi olevan kallellaan enemmän tähän suuntaan. Westwood suunnitteli muuten 70 -luvulla punk-vaatteita – joita myös Sex Pistolsin jäsenet käytti – missä kuvattiin hakaristejä ja ylösalaisin käännettyjä krusifikseja. Tänään vasemmistolainen valtakulttuuri kieltäisi tuollaiset vaatteet poliittisesti epäkorrektina, kun se kieltää jopa humoristisen Youtube-videon koirasta, joka tekee Hitler-tervehdyksen ja panee oikeuskanteen sen julkaisijaa vastaan. Kaikki on kääntynyt totisesti ylösalaisin. Ei vain Jeesuksen pelastava risti. 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s