Totuus multikulturalismista ja Tommy Robinsonin vangitsemisesta.

Vain muutamien tuntien sisällä siitä kun Lontoo valittiin vuoden 2012 olympiakaupungiksi palkintona sen työstä ”diversiteetin” ja multikulttuurisuuden edistämiseksi, muslimit räjäyttivät pommit Lontoon metrossa 07/07/05 tappaen 52 ja haavoittaen satoja. Sittemmin Lontoo on muuttunut yhdeksi Euroopan vaarallisemmaksi kaupungiksi ja ohittanut murha- ja rikostilastoissa jo New Yorkin. CNN kertoi viimevuonna, että happohyökkäykset ovat kuusinkertaistuneet viimeisen kuuden vuoden aikana ja vuosi 2017 oli ennätystilasto 465 tapauksella. Jopa Trevor Phillips, joka johti aikaisemmin ryhmää jonka tarkoitus oli edistää diversiteettiä ja purkaa ennakkoluuloja, myöntää nyt että heidän työnsä oli täysi fiasko ummistaessaan silmänsä ”rasistisilta” tosiasioilta. Esimerkiksi vuosina 1997 – 2010 oli 17 oikeustapausta nuorten tyttöjen seksuaalisestä häirinnästä katujengien tahoilta. Näiden myötä 56 miestä tuomittiin seksuaalisesta häirinnästä tai raiskauksista. Näistä vain kolme oli valkoisia ja yli 40 pakistanalaista alkuperää olevia muslimeita. Uhreja oli yli 400. Jornalisti Tommy Robinson pidätettiin ja määrättiin 13 kuukaudeksi vankeuteen, kun hän raportoi näistä jopa 11 -vuotiaita lapsia hyväksikäyttävistä muslimikatujengeistä.  Tuomari Denise Marson kielsi myös hänen pidätyksensä  raportoinnin yhdessäkään brittiläisjulkaisussa.  

Lue myös: Brittihallinto vainoaa kansalaisaktivisti ja -journalisti Tommy Robinsonia

Alle olevassa videossa ihmetellään: ”Miksi multikulttuurisuus on tarkoitettu vain kansoille, joiden kantaväestö on valkoista? Et näe multikulttuurisuutta vaadittavan Afrikkaan, Aasiaan tai muihin ei-läntisiin maihin.” Vastaus: Koska multikulttuurisuus on lännen eliitin tukema harhainen maailmankatsomus, joka uskoo kulttuurirelativismiin ja siihen, että kaikki uskonnot olisivat lopulta samanarvoisia; että Koraanilla ja Raamatulla, Jeesuksella ja Muhammadilla ei olisi mitään eroa, mitä tulee uskonnon nimissä tehtyyn väkivaltaan. Tämä on johtanut siihen, ettei kukaan uskalla enää sanoa, että islamilla olisi jotain tekemistä terrorismin tai naisten häirinnän kanssa. Vaikka läntiset johtajat totesivat yksituumaan vuonna 2011, että multikulttuurisuus on epäonnistunut ideologia, niin siitä huolimatta tätä tuhoon tuomittua ideologiaa edistetään yhä valtamedian ja meidän poliittisen eliittimme äänenpainolla. Prinssi Charles on ollut tämän harhaisen ideologian ensisijainen suunnannäyttäjä, kun hän ilmoitti vuosina 1993 – 94, että hän haluaa olla kaikkien maailman uskontojen puolustaja ja että islamin saapuminen Eurooppaan oli hyvä asia, koska se täyttäisi sen hengellisen tyhjiön jonka kristinuskon heikkeneminen oli jättänyt Eurooppaan.Tommy Robinsonista on tullut patrioottinen sankari monille briteille. Tästä syystä he ovat nyt hyvin vihaisia ja vaativat hänen vapautustaan pääministerin virka-asunnon edessä Downing Street 10:llä.


Douglas Murrayn mukaan eliitin tukemaa multikulttuurisuuden ideologiaa ajaa eteenpäin heidän syyllisyys Euroopan menneisyyden synneistä, kuten imperialismista ja holokaustista. Mutta tavallinen kansa, jolla ei ole osaa eikä arpaa imperialismin historiaan, maksaa siitä nyt hinnan.


Kristityltä Lauren Southernilta kiellettiin aikaisemmin tänä vuonna pääsy Yhdistyneeseen Kuningaskuntaan ja häntä kuulusteltiin kuin terroristia, jolta kysyttiin että mitä hän ajattelee muslimien päälleajamisesta rekalla.

Advertisement

One thought on “Totuus multikulturalismista ja Tommy Robinsonin vangitsemisesta.

  1. samuel moi ja kiitos postista…kerroin miesten illasta jossa referoiden ja lukien sitä 27 kohdan luettelon käytiin läpi…nyt eräs Juutalaista sukua oleva mies miesten piiristä kertoi vanhoista juutalaisista kirjoituksista en osaa sanoa nyt mihin hän viittasi…hänellä on sellaisia kirjoituksia…Kertoi muistelleensa sitä Charles juttua ja kun luki vanhoja profetaalisia kirjoituksia löysi vanhan ymmärrän senkaltaiseksi ennustukseksi kun Juutalaiset vanhat kirjoitti antikristuksesta…Teemu kertoi näin Antikristuksella on 2 poikaa joista toinen lyö isänsä Hengiltä…Teemu sanoi kun juteltiin ajattelleen wow tuo voisi tarkoittaa Charlesia hänellähän on 2 poikaa…Nouseeko hän sitten ylös ymmärsinkö niin ? pitää varmistaa jäi sellainen kuva…Kerroin Teemulle oltiin 2 kesken kun tätä juteltiin tajusin itse varsin hyvin miten Diana äidin murha on voinut vaikuttaa poikien sydämiiin ehkä piilossa olevaan vihaan isää kohtaan tätä emme julkisuudesta näe mutta voi varsin hyvin olla mieleeni nousi se Harry… Williamista vaikuttaa pehmeämmältä kuin Harry jos veljiä vertaisin…tämmöinen ennustus on vanhoissa rabbiinissa kirjoituksissa siis minkä tuo Teemu kertoi…varsin erikoinen siis..Jos semmoinen tapahtuu mailma haukkoo henkeään minä ainakin jo nyt sillä kyllä hetki antikristuksen ilmestymiselle on aivan ilmeisen lähellä kun kristuksen tulokin on oven edessä jo..siunausta joka elää se näkee mutta paljon mielummin kuin tätä näkisin pääsisin Jumalan lepoon.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s