Prinssi Charles kääntymässä Youtube-tähdeksi. Prinssi Charles yrittää myydä nyt ”kestävyyden vallankumoustaan” massoille sosiaalisen median kautta.

Britanniassa on juuri tällä hetkellä hyvin vallankumouksellinen ilmapiiri, kun tuhannet patriootit ovat kokoontuneet Lontoon kaduille osoittamaan mieltä journalisti ja islam-kriitikko Tommy Robinsonin pidätystä vastaan. Tommy Robinson pidätettiin äskettäin live-streaming lähetyksen aikana ”rauhan rikkomisesta” raportoisessaan pakistanilaisista muslimijengeistä, jotka joukkoraiskasivat satoja uhreja, mukaanlukien 11 -vuotiaita lapsia. Tuomari Denise Marson määräsi hänet ilman oikeuskäsittelyä 13 kuukaudeksi vankilaan ja kielsi asian raportoinnin yhdessäkään brittiläisjulkaisussa. Britannian vankilat ovat täynnä väkivaltaisia muslimijengejä, joten tämä voi merkitä hyvin Robinsonin elämän loppua. On uskomatonta, että tällaista voi tapahtua läntisessä demokratiassa, mutta Yhdistynyt Kuningaskunta on luisumassa nopeasti multikulttuurisuuden, ”diversiteetin” ja ”suvaitsevaisuuden” varjolla sananvapauden kieltäväksi tyranniaksi.

Onko tämä alkua konservatiivien ja kristittyjen täysimittaisille vainoille Hänen Majesteettinsa Yhdistyneessä Kuningaskunnassa? Jos tilanne on näin paha jo nyt, niin kuinka pahaksi se kehittyykään siihen mennessä kun Prinssi Charles kruunataan maan hallitsijaksi, kruununperijä joka haluaa luopua kokonaan äitinsä kristillisestä valasta ja vannoa sen Raamatun sijaan Koraanin alla. Aikaisemmin tänä vuonna Youtube-tähti Lauren Southernilta, konservatiivilta kristityltä, evättiin pääsy Iso-Britanniaan ja häntä kuulusteltiin Lontoon poliisin taholta kuin ääri-oikeistolaista terrorista. Syynä tähän oli hänen Lutonissa tekemä video missä hän vain demonstroi vasemmiston kaksinaismoralismia, kun Vice-lehdellä ei ollut ongelmaa julkaista artikkelia missä Jeesusta rienattiin homoseksuaaliksi, mutta kun Southern esiintyi vasemmistolaisaktivistina ja kantoi kylttejä missä Allahin sanottiin olevan homoseksuaali Jumala, Britannian poliisi otti hänet kiinni ja takavarikoi hänen videokameransa.  Tämä koe todisti vain sen mitä Lauren Southern toivoikin sen todistavan: kristittyjen Jumalaa saa pilkata, mutta muslimien jumalaa ei. Lauren puhui tästä tapauksesta EU:n parlamentissa ja sanoi muinaisten jumalanpilkka lakien palanneen Englantiin, tällä kertaa vain muslimien hyväksi.

Tommy Robinsonin pidätys on epäilemättä hälyttävä merkki sananvapauden ja demokratian päättymisestä Iso-Britannissa, maassa mikä antoi synnyn näille molemmille vuoden 1215 Magna Cartan ja sittemmin 1600 -luvun Mainion vallankumouksen myötä. Samalla lähes koko valtamedia on vaiennut tästä tapauksesta ja tuhansien brittien mielenilmauksesta Tommy Robinsonin pidästystä vastaan. Jopa konservatiivinen Daily Mail -lehti leimasi sen ”ääri-oikeiston protestiksi”. Eräs toinen lehti pilkkasi heitä ”herkkähipiäisten [snowflake] väeksi”. Ihmiset kaikilta eri yhteiskunnan alueilta, vasemmistosta oikeistoon ja muslimeista kristittyihin, huomaavat ilmapiirin muuttuneen ja kansan olevan hyvin vihaisia tästä sananvapauden tukahduttamisesta. Paul Joseph Watson uudelleentviittasi Imaami Tawhidin tviivin: ”Raif Badawi saa 10 vuotta vankeutta ja 1000 ruoskaniskua blogin pitämisestä Saudi-Arabiassa. Tommy Robinson saa 13 kuukautta vankeutta filmaamisesta Yhdistyneessä Kuningaskunnassa. Kuulostaa siltä kuin Saudien tuomari olisi matkustanut Britanniaan ja löytänyt itsensä jännittävästä työstä.”Kun muslimit asettuvat puolustamaan Islamin suorapuheisena kriitikkona tunnettua Tommy Robinsonia, niin se jo todistaa kuinka pitkälle Iso-Britannian hallitus on tällä kertaa mennyt. John F. Kennedy sanoi: ”Ne jotka tekevät rauhanomaisen vallankumouksen mahdottomaksi, tekevät väkivaltaisen vallankumouksen välttämättömäksi.” Multikulturalismin puolestapuhujana tunnettu Prinssi Charles kutsuu myös vallankumoukseen, mutta ei sellaiseen mitä oikeisto tavoittelee. Kirjansa Harmony avauslauseessa hän sanoo: ”Tämä on kutsu vallankumoukseen. Maa on uhattuna. Se ei voi kestää kaikkea mitä vaadimme siltä. Se on kadottamassa sen tasapainonsa ja me ihmiset olemme aiheuttamassa tämän. ’Vallankumous’ on vahva sana ja käytän sitä harkistusti.” Myöhemmin hän kutsuu tätä ”kestävyyden (tai kestävän kehityksen) vallankumoukseksi”. Kestävä kehitys on globalistien maailmanhallitukseen tähtäävä toimintasuunnitelma mitä YK:n Agenda 21 ajaa kaikkein vimmatuimmin.

Prinssi Charles pyrkii ruohonjuuritason globaalin kansanliikkeen luomiseen, joka sähköistäisi miljardit ihmiset ympäri planeettaa tämän kestävyyden vallankumouksen lipunkantajiksi. Tämän pitäisi olla selvää jokaiselle, joka näkee mitä todella on meneillään kuninkaallisen saippuaoopperan kulissien tuolla puolen. Ihmettelen kuinka niin harvat todella näkevät tätä. Jos kruununperijä kutsuisi kirjassaan marxilaiseen vallankumoukseen tai fasistiseen vallankumoukseen, niin siitä kirjoitettaisiin kaikkien maailman lehtien etusivuilla, mutta nyt kun hän kutsuu kestävyyden vallankumoukseen, niin lehdistö sivuuttaa sen pelkällä olankohautuksella. Ehkä siksi, että suuri osa ihmisistä ei ymmärrä mistä kestävässä kehityksessä on todella kyse. Mitään ruohojuuritason liikettä – kansallista tai globaalia – ei voida perustaa tietenkään ilman demagogia, tai alinskylaisella vasemmistolaisella termillä (Saul Alinsky, Obaman ja Hillary Clintonin mentori, omisti kirjansa Rules for Radicals Luciferille) ”yhteisön organisoijaa”, joka kokoaa ihmiset yhteen sosiaalisten tai ympäristöllisten globaalien ongelmien ratkaisemiseksi.

Barack Obaman myötä tämä alinskylainen termi tuli suosituksi USA:n vasemmiston keskuudessa. Kun se tulee vasemmiston vihaamaan Donald Trumpiin, hänestä käytetään mielummin vähemmän imartelevaa demagogi eli kansankiihottaja termiä. ”Yhteisön organisoija” viittaa johonkin positiiviseen ihmisten yhteenkokoajaan, kun taas demagogit assosioidaan Adolf Hitlerin kaltaisiin kansankiihottajiin, jotka hyväksikäyttävät ihmisten ennakkoluuloja ja tietämättömyyttä poliittisiin päämääriinsä. Prinssi Charles pyrki kopioimaan Obaman menestynyttä vuoden 2008 presidenttikampanjaa, kun hän hän palkkasi vuonna 2009 sen takana olleen Blue State Digital -firman hänen omaan kampanjaansa sosiaalisessa mediassa maailman sademetsien pelastamiseksi. Prinssin mediastrategistit painottivat tuohon aikaan mediassa, että kyse ei ollut vain sademetsistä, vaan koko maailman ja ihmisrodun pelastamisesta, sillä ”sademetsät ovat ihmiskunnan keuhkot”. Prinssin kampanja huipentui hänen historialliseen puheeseensa YK:ssa COP21:ssä.

The Sunday Times uutsoi tuolloin”Prinssi Charles tavoittelee Barack Obaman internet magiikkaa. Walesin Prinssi kääntyy tänään Barack Obaman internet spesialistien puoleen luodakseen hänen oman globaalin verkkoilmiön. Presidentti Obama pyyhälsi voittoon viime vuoden kilpailussa Valkoisesta Talosta käyttämällä internet julkaisuja hänen kampanjaviestinsä levittämiseen. Tänään Prinssi käynnistää oman videonsa siinä toivossa, että viesti sademetsien pelastamiseksi leviää ympäri maailman sähköpostin, verkkosivujen ja foorumeiden kautta.” Obaman voiton internet-strategian takana olleen Blue State Digital yhtiön toimitusjohtaja Thomas Gensemer sanoi: ”Avain on tehdä kaikki niin käyttäjä-ystävälliseksi, että viesti, ei viestinvälittäjä, saa huomion. Jos teet viestin helposti lähestyttäväksi ihmisille, olet sitten Barack Obama, Walesin Prinssi tai katuorganisoija, voit saada ihmiset ottamaan osaa kollektiiviseen toimintaan. Mikään siitä mitä teimme Presidentti Obamalla ei ollut magiaa. Se oli kynnyksen madaltamista yksilöille, jotta he voisivat olla osa pyrkimystä. Näillä mittapuilla Prinssin kampanjalla on suuret mahdollisuudet jopa sen käynnistämisen edellä.”


Prinssi Charlesin vuonna 2009 käynnistämä strategia pyrki levittään hänen  sanomaansa sosiaalisessa mediassa ja kokosi yhteen monia Hollywood-tähtiä tähän videoon missä esiintyy tietokoneanimoitu sammakko. Kampanja rohkaisi  ihmisiä tekemään samanlaisen videon itsestään (sammakon kera), jotta viesti sademetsien pelastamisesta olisi saatu kaikkien kansojen ja heimojen korviin ympäri maailmaa.


Prinssi Charles pyrkii siis järjestämään samanlaisen poliittiseen liikkeen kuin Barack Obamalla oli vuonna 2008, mutta ei vain Yhdysvalloissa vaan koko maailmassa. Hän pyrkii luomaan globaalin liikkeen mallinaan Barack Obaman vaalikampanjan internet-strategia. Vuonna 2008 sosiaalinen media oli vasta lapsenkengissä. Sittemmin somepalvelut kuten Facebook, Twitter ja Youtube on kasvanut räjähdysmäisesti. Kun vuonna 2008 Facebookin aktiivisia käyttäjiä oli vain noin 100 miljoonaa, nyt niitä on jo yli kaksi miljardia. Twitteriä käytti vuonna 2008 vain kuusi miljoonaa ihmistä, kun vuonna 2017 se oli kasvanut jo 328 miljoonaan käyttäjään. Youtube käynnistettiin vuonna 2005 ja se on kasvanut tähän asti maailman toiseksi suosituimmaksi sosiaalisen median videopalveluksi yli puolentoista miljardin aktiivisella käyttäjällä. Videopalveluun ladataan joka minuutti yli 400 tuntia videomateriaa ja sen yli 7 miljardista videosta katsotaan päivittäin yli miljardi tuntia (Youtuben kaikkien videoiden katsominen veisi meiltä yli 199771 vuotta).

On selvää, ettei Antikristus voi myydä globaalia henkilökulttiaan – jonka Ilm. 13:8 ennustaa – maailman massoille ilman sosiaalisen median ratkaisevaa roolia. Sosiaalisella medialla oli keskeinen rooli myös Donald Trumpin vaalivoitossa. Kun koko ”vanha media” TV-uutisista valtavirran sanomalehtiin, oli liittoutunut Hillary Clintonin tueksi, Donald Trump voitti pitkälti ”uuden median”, kuten riippumattomien verkkouutissivustojen, Youtuben ja sosiaalisen median myötävaikutuksella. Trumpin voitto marraskuussa 2016 oli eliitille karu herätys tämän uuden median kasvaneesta vaikutusvallasta etenkin internettiä käyttävään nuorempaan sukupolveen. Internet on demokratisoinut tiedon, kun ihmiset eivät ole riippuvaisia enää vain suurten mediayhtiöiden uutistarjonnasta vaan voivat tarkistaa nyt itse näiden mediayhtiöiden tarjoamien uutisten faktuaalisen perustan lukuisista eri itsenäisistä uutislähteistä. Monet ihmiset poliittisen spektrin molemmin puolin ovat sanoneet Trumpin voiton suurimman merkityksen olleen siinä, että se herätti ihmiset siitä ruususen unesta, johon suuret mediayhtiöt olivat heidät tuudittaneet. Jopa Elon Musk, joka ei äänestänyt Donald Trumpia vuonna 2016, tviittasi äskettäin:

 Aina kun joku kritisoi mediaa, media kirkuu: ’Olet aivan kuin Trump’. Miksi luulet, että hän tuli valituksi ensinnäkin? Koska kukaan ei usko enää teihin. Menetitte uskottavuutenne ajat sitten.

Prinssi Charles on elämäntavoissaan hyvin vanhanaikainen. Hän kirjoittaa kaikki kirjeensä käsin, ei tietokoneella. Hän ei käytä internettiä tai sähköpostia eikä hänellä ole edes henkilöhtaista Twitter-tiliä. Hänen virallista Twitter-tiliään @ClarenceHouse hoitaa hänen henkilökuntansa, ei Prinssi itse ja sillä on vain 791 000 seuraajaa. Tämä on suhteellisen vähän verrattuna vaikkapa Barack Obaman Twitter-tiliin jolla on yli 100 miljoonaa seuraajaa (istuvalla presidentillä on vain puolet tästä määrästä). Monien voi olla siten vaikeaa kuvitella, että Prinssi Charles olisi sosiaalisen median seuraava supertähti. Mutta Daily Mail uutisoi äsken: Charles ja Camilla muuttuu YouTube-tähdiksi! Kuninkaalliset liittoutuvat ’supervlogaajien’ kanssa nauhoittaakseen videoblogeja toivossa voittaa puolelleen fanien uusi sukupolvi. Artikkelissa todetaan:

He ovat globaaleja hahmoja, joiden online temppuja on katsonut yli miljardi ihmistä. Ei, ei Walesin Prinssi ja Cornwallin Herttuatar, mutta supevlogaajat Joe ‘Thatcher’ Sugg – internet-tähti Zoellan nuorempi veli – ja ‘Sprinkle of Glitter’, tunnettu myös Louise Pentlandina, joka postaa videoita äitiydestä ja kauneudesta. Nyt he ovat liittoutuneet Charlesin ja Camillan kanssa kuvatakseen kaksi uutta videoklippiä, mitkä julkaistaan videojakelupalvelu YouTubessa siinä toivossa, että sillä voitettaisiin nuorempi sukupolvi kuninkaallisia faneja.

Seuraan paljon Youtube vlogaajia, mutta en ollut koskaan kuullutkaan yllä mainituista henkilöistä. Monilla heistä on Youtube-kanavallaan yli kahdeksan miljoonaa tilaajaa. Tämä kalpenee kuitenkin joillekin vlogaajille, joilla on useita kymmeniä miljoonia tilaajia. Charlesin epäonneksi maailman seuratuin tubettaja on ruotsalainen PewDiePie, jonka kanavalla on yli 60 miljoonaa tilaajaa, ja joka yritettiin demonisoida liberaalissa valtamediassa ja rinnastaa joidenkin typerien vitsiensä johdosta rasistiseen ”alt-right” äärioikeistoon, vaikka niillä ei ollut mitään tekemistä todellisen antisemitismin kanssa. Joutuessaan samalle ”vihapuheen”  mustalle listalle mihin liberaalit ovat panneet myös konservatiivit, PewDiePie on esittänyt sittemmin joitain Trumpin äänestäjille myönteisiä kannanottoja vaikka hänen videonsa liittyvät lähinnä tietokonepeleihin eikä politiikkaan (ks. How PewDiePie Red Pilled 55M People). Prinssi Charles siis liittoutuu tuskin hänen kanssaan. Mutta jo yllä mainitut vlogaajat ovat valtava etuus kruununperijän poliittisille päämäärille jos heidän videonsa kykenee saavuttamaan yli miljardi ihmistä ympäri maailmaa.

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s