Uusi sävellykseni: Halleluja Karitsalle

Uusi sävellykseni vanhojen kirkkovirsien ja Johan Sebastian Bachin koraalien tyyliin. En palkannut mitään filmiharmonista orkesteria tähän musiikkiesitykseen. Tein äänikerrat digitaalisella kosketinsoittimella ja muutin sen sitten midi-tiedostoksi, jonka ääniä on parannettu ja muokattu musiikkiohjelmilla kuten MuseScore 2 ja Audacity. Videon tein Movavi Video Editor 14 Plus -videonmuokkausohjelmalla, joka on yhtä helppokäyttöinen kuin Windows Movie Maker, jota olen käyttänyt moniin aiempiin videoihin, mutta jota ei ole saatavilla enää Windows 10:een. Kumma kun sivustoni keskitysnappula ei enää toimi, kun haluaisin saada videot keskemmälle. Häiritsee tämä epäsymmetria. Yritin tavuttaa lyriikan siten, että kuulija voisi laulaa mukana. Sanojen rytmitys melodiaan nähden voi olla hieman hankalaa. Pienemmällä oleva teksti näyttää aina seuraavan kohdan sanat.

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s