Ennustaako Raamattukoodi Donald Trumpin salamurhan?

Aina siitä lähtien kun Donald Trump valittiin USA:n presidentiksi olen arvellut, että globalistit saattaisivat järjestää hänen salamurhansa ennen ensimmäisen tai toisen virkakautensa päättymistä (ks. Kongressin jäsen paljastaa Donald Trumpin salamurhajuonen). Raamattukoodi saattaa tukea tällaista skenaariota (niin murheelliselta kuin se sitten kuulostaakin). Alapuolisissa videoissa kerrotaan kuinka Donald Trumpin nimen yhteydestä löytyy hänen valintavuotensa 2016, nimi ”Kyyros” (Suuri), johon juutalaiset rabbit ja Benjamin Netanjahu on jo verrannut Trumpia. Lisäksi Trumpin nimen yhteydestä löytyy sanat ”Hän on murhattu” ja ”Kolme kuollutta”. Jopa salamurhaajan nimi on mainittu. Myös luku 666 löytyy tämän yhteydestä, mikä viittaa siihen että Antikristuksella olisi jotain tekemistä Trumpin mahdollisen salamurhan kanssa. Raamattukoodi on juutalaisten rabbien Raamatun heprealaisista teksteistä löytämä koodi missä nykyisiä historian tapahtumia tai maailmanjohtajien nimiä sekä syntymä- ja kuolinvuosia, on koodattu Kirjoitusten sisään samoina toistuvin kirjainvälein. Ajattele, että ottaisit vaikkapa tästä tekstistä joka kymmenennen kirjaimen ja siitä muodostuisi lause ”Minun nimeni on Samuel Tuominen”. 

Tätä on testattu monilla kirjoituksilla, mutta mistään muusta kuin Raamatusta ei ole löytynyt vastaavaa ilmiötä. Raamattukoodi vahvistaa myös Jeesuksen olleen Israelin Messias. Jesaja 53 on Raamatun selkein ennustus Jeesuksesta, jonka ortodoksijuutalaiset hyppäävät ylitse, koska se muistuttaa heitä liikaa heidän Messiaastaan, jonka Israel hylkäsi ja antoi roomalaisten surmattavaksi. Tämän luvun yhteydestä löytyy sanat ”Jeshua on minun mahtava nimeni”. Mahdollisuus siihen, että tämä olisi pelkkää sattumaa on yksi 700 biljoonasta. Samasta luvusta löytyy Jeesuksen jokaisen opetuslapsen nimet Juudasta lukuunottamatta. Myös Jeesuksen äidin Marian nimi löytyy ja sanat kuten ”Nasaret” ja ”Pilatus”.

Raamattukoodi on ennustanut oikein monia merkittäviä tapahtumia, kuten Jitzhak Rabinin salamurha ja Syyskuun 11. ”Kaksoistornien” yhteydestä löytyy sanat ”terrori-isku”, ”tuhansia kuollut”, ”Bush”, ”Osama Bin Laden”, ”romahtaminen” ja ”valhe”, mikä viittaa siihen, ettei kaksoistornit ja etenkään WTC 7 (johon ei osunut lentokonetta) voinut romahtaa vapaapudotuksella pelkän kerosiinitulipalon johdosta vaan tornien hallitun räjäytyksen seurauksena (ks. http://www.11syyskuu.net/ ja Kuinka Saxe-Coburg ja Gothan kuningashuone ja ”Transylvanian Prinssi” hallitsee maailmaa kulissien takana? Todisteet salaliitosta Syyskuun 11. terrori-iskujen takana vie jäljet samaan henkilöön, joka järjesti Prinsessa Dianan salamurhan reilu neljä vuotta aiemmin). Raamattukoodi ennusti myös Donald Trumpin voiton ja sen, että Hillary Clinton varasti demokraattipuolueen esivaaliehdokkuuden Bernie Sandersilta.

PS. Sivuni lukijoita ehkä kiinnostaa mitä Raamattukoodi ennustaa Prinssi Charlesista? Minulle ei ole tietokoneohjelmaa mistä voisin tarkistaa tämän itse, mutta ainakin tämän verkkosivun mukaan hänen nimensä yhteydestä löytyy sanat ”Vahvistettu Siionissa”, ”Jerusalemissa”, ”maan prinssi ja herra” sekä ”puutarhasta; kivi josta joku on peloissaan (tai joka on nähty)”. Ehkä Charlesiin liittyen on olemassa enemmänkin koodeja, mutta joita ei ole vielä löydetty.

Katso myös: Presidentti Trump julkisti Kennedyn salamurhan salaiset kansiot. Miten Kennedyn kuolema kytkeytyy Englannin kuninkaallisiin?



Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s