Uusi video: Prince Charles and coming world revolution. The Antichrist revealed?

Tein tuollaisen englanninkielisen videon missä käytin myös joidenkin aikaisempien videoideni videoklippejä. Halusin lähinnä kokeilla mihin äskettäin ostamallani videonmuokkausohjelmalla pystyy. Tein videon välitekstit englanniksi jos se saisi vaikkapa kansainvälisempää kiinnostusta sivuni eskatologisiin tutkimuksiin. Lopussa viittaan englanniksi kääntämääni artikkeliin 27 syystä siihen miksi uskon Prinssi Charlesin olevan Antikristus ja linkki artikkeliin löytyy videon alapuolelta. Tällainen videonmuokkaus vaatii aika paljon perehtymistä erilaisiin tietokoneohjelmiin eikä minulla riitä oikein ymmärrys ja kärsivällisyys ammattimaisempien videoiden tekoon. Pyrin vain ammattimaisuuden näennäiseen vaikutelmaan musiikin, kuvien ja videoiden yksinkertaisella ’leikkaa ja liitä’ menetelmällä. 


2 vastausta artikkeliin “Uusi video: Prince Charles and coming world revolution. The Antichrist revealed?

 1. Ei ole ihan putkeen menneet nämä ennusteet.. 😉 eikä Antikristusta paljasteta kuin Ylösoton jälkeen koska tarve sille tulee sen jälkeisestä kaaoksesta. (2Tess.2- ”..että hän vasta ajallansa ilmestyy..”).
  Eikä Charles ole sellainen joka saisi muslimit ojennukseen yhdessä juutalaisten kanssa.
  Antikristus on pikemminkin joku jota sekä muslimit arvostavat, mutta antaessaan juutalaisille haluamansa ”rauhan”, innostuvat pitämään häntä messiaana. -eli todennäköisesti muslimi itse, sillä islam on paholaisen ”keppihevonen” ja vainoaa juutalaisia ja kristinuskoa luonnostaan.
  Jumalana he eivät häntä kuitenkaan suostu pitämään, josta seuraa välirikko jonka johdosta seuraa ne raamatun mainitsemat vainot ja ”Jaakobin ahdistus”.
  On toki jännittävää arvuutella tulevaa, mutta raamattuaedemmäs ei voi mennä. Siellä sanotaan vain mikä on sen luku, joka liittyy statukseen. Laskeskella voi, mutta millä perusteilla, ei ole vielä selvillä.
  Siksi pitää kaiken ohella keskittyä oleelliseen: olenko morsiusjoukossa?
  Onneksi Jumala on kontrollissa aina..
  Annetaan Charlesinkin olla vain Charles. Ei kannata mustamaalata ketään etukäteen.

  Tykkää

  1. Hei Peter. Toivon, että perehtyisit ensin kirjani perusteisiin ennen kuin tyrmäät tutkimukseni näin pintapuolisille kommenteilla. Jokaiseen tässä esiin tuomaan väitteeseen on jo vastattu laajoilla perusteilla 700-sivuisessa kirjassani Muhammad, Kaarle Suuri ja Antikristus. Esim. siihen tulkintaan ettei Antikristusta voisi tunnistaa ennen seurakunnan ylösottoa, vastasin jo kirjani luvuissa 1-2. Siihen taas miksi Prinssi Charles voi täyttää Antikristus roolin sekä muslimien että juutalaisten odotusten osalta vastasin luvuissa 3-5. Tämä oli eräs kirjani punaisia lankoja. Siihen miksi Charlesin 666 nimeä koskeva laskutapa on raamatullisesti oikea, on vastattu luvussa 8. En mustamaalaa Charlesia etukäteen myöskään pelkkien profetetioiden perusteella, vaan myös sen mitä hänestä ja Englannin kuningasperheestä laajemmin voidaan tietää jo nyt. Tästä voi lukea enemmän kirjansi luvuissa 7, 9 ja 12 (muistakin luvuista + lukuisista blogiartikkeleistani löytyy tietoa tästä kuningasperheen pimeästä puolesta, minkä valtamedia usein pimittää meiltä). Täältä voit ladata kirjani, jos on vain intoa tutustua perusteisiini laajemmin: https://samueltuominen.files.wordpress.com/2015/01/muhammad-kaarle-suuri-ja-antikristus.pdf

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s