Kirjani on valmis!

Se oli sitten siinä. Sain juuri valmiiksi uuden kirjani, jonka kirjoittamisen aloitin reilu kolme viikkoa sitten. Panin turbovauhdin päälle ja kirjoitin sitä yötä päivää. Laskeskelin, että tällä vauhdilla olisi kirjoittanut aiemman 700 -sivuisen kirjani noin kolmessa kuukaudessa, kun tosiasiassa siihen meni kaksi ja puoli vuotta. Onhan tuo näppäilynopeus saattanut hieman nopeutua, kun tullut paljon kirjoitettua (en kirjoita kuten isäni, joka käyttää kirjoittamiseen yhtä sormea ja hyvä jos alle kymmeneen sekuntiin selviää yhden sanan kirjoittamisesta). Tietysti asiaa helpotti myös se, että minulla oli jo ennestään takana paljon kirjoitettua tekstiä mistä saatoin ammentaa tietoa ja lainauksia, jos en jaksanut etsiä uutta materiaa. Suurimmalta osin kirjani on kirjoitettu kuitenkin kokonaan uusiksi ja aiheeseen on käytetty myös sellaisia lähteitä mitä en ole aiemmissa teksteissäni vielä käyttänyt. Sain tiivistettyä edellisen kirjani tärkeimmät asiat 340 sivuun ja noin 78 000 sanaan. Kirjoitustahtini on ollut siis yli satasivua per viikko. Nyt olisi kai hyvä syödäkin jotain. Viimeistelen ja tarkistan käsikirjoitustani vielä muutaman päivän ajan ennen kuin ryhdyn jatkotoimenpiteisiin sen suhteen. Suunnittelin kirjaani myös kannet, joten julkaisen ne tässä, jos niitä ei hyväksytä lopulliseen painettuun versioon (jos sellaista on edes tulossa). 

pokv

1

oiqejoiuu

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s