Kolmannen temppelin alttari vihittiin käyttöön Temppelivuorella.

Pahoittelen, etten ole julkaissut vähään aikaan mitään artikkelia. Olen ollut viimeviikkoina kiireinen uuden kirjaprojektini kanssa, jonka sain äskettäin viimeisteltyä ja lähetettyä mahdollisen kustantajan arvioitavaksi. Sain eilen alustavan vastauksen Kuvan ja Sanan toimitukselta, missä minua informoitiin heidän käytännöistään uusien käsikirjoitusten suhteen. Minulle kerrottiin, että he suosivat yleensä maksimissaan 200-300 sivun mittaisia kirjoja, koska 200-sivuinen kirja on todettu lukijatutkimuksissa kaikkein kuluttajaystävällisimmäksi. Viestissä sanottiin mm. näin, ”Kuvan ja Sanan kirjat ovat max 200-250-sivuisia, joitakin harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Kustannusliikkeemme tuotanto on painottunut mm.  ajankohta-, opetus-, herätys- ja hartauskirjallisuuteen. Tietokirjojen kohdalla yleinen sivumäärä saattaa olla korkeampi.” Käsikirjoitukseni on siinä maksimisivumäärän rajalla. Sivun sanamäärästä riippuen, se voitaisiin painaa noin 260 – 360 sivuun. Lisäksi kirjani aihe voi olla niin radikaali, etteivät uskalla kustantaa, mutta katsotaan nyt mikä on lopullinen tuomio.

Jos mikään ovi ei aukea, eikä myöskään tuo kirjani omaskustannussuunnitelma olekaan niin yksinkertaista kuin kuvittelin, niin julkaisen kirjani joka tapauksessa online versiona. Käsittelin kirjassani mm. sitä kuinka Jerusalemin kolmas temppeli olisi todennäköisesti vain vuosien – ei vuosikymmenien – päästä todellisuutta ja tästä syystä myös Antikristuksen tulemus, joka profetioiden mukaan astuu tuon temppelin kaikkeinpyhinpään Danielin 70. vuosiviikon puolivälissä. Nämä arveluni saavat vahvistusta Sanhedrinin äskeisestä temppelirituaalista missä he vihkivät käyttöön jo kolmannen temppelin alttarin Vanhan liiton eläinuhriseremonioita varten, jotka Antikristus lakkauttaa 70. vuosiviikon puolivälissä. Tämä vihkiminen tapahtui joulukuun 10. päivä, joka oli juutalaisen kalenterin tebet-kuun 2. päivä ja kahdeksanpäiväisen hanukkajuhlan viimeinen päivä. Juutalaiset viettävät hanukkaa temppelin uudelleenvihkimisen muistoksi sen jälkeen, kun Antiokhus Epifanes – Danielin profetioiden Antikristuksen esikuva – häpäisi sen Makkabilaiskapinan aikaan toisella vuosisadalla eKr. Israelin profeetta Haggai ennusti 500 -luvulla eKr.:

Ottakaa vaari, kuinka käy tästä päivästä lähtien eteenpäin, yhdeksännen kuun kahdennestakymmenennestä neljännestä päivästä, Herran temppelin perustamispäivästä, lähtien. Ottakaa vaari! Onko aitassa enää siementä? Ja viiniköynnös, viikunapuu, granaattiomenapuu ja öljypuu, nekään eivät ole kantaneet hedelmää. Tästä päivästä lähtien minä annan siunauksen.” Ja Herran sana tuli toistamiseen Haggaille kuukauden kahdentenakymmenentenä neljäntenä päivänä; se kuului: ”Sano Juudan käskynhaltijalle Serubbaabelille: Minä liikutan taivaat ja maan. Ja minä kukistan kuningaskuntien valtaistuimet, hävitän pakanain kuningaskuntien väkevyyden ja kukistan vaunut ajajineen; ja hevoset ja niiden ratsastajat kaatuvat, mies toisensa miekkaan.

Yhdeksännen kuun 24. päivä on hanukan ensimmäinen päivä ja profeetta käski tarkkaamaan ”kuinka käy tästä päivästä lähtien eteenpäin”. Alla kaksi Yoututube dokumenttia temppelin alttarin äskeisestä vihkimisestä:
 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s