Dinesh D’Douzan filmi Death of a Nation

Intiassa syntyneen amerikkalaisen kristityn Dinesh D’Douzan dokumenttifilmi Death of a Nation löytyy nyt Youtubesta. Filmi jatkaa D’Douzan laadukkaita ja paljastavia dokumentteja hänen aikaisemman filminsä Hillary’s America jäljissä. Filmissä paljastetaan USA:n demokraattipuolueen historiallinen veljeily Euroopan fasistien kanssa ja natsismin todellinen historia, joka – toisin kuin suuri valhe on saanut monet uskomaan – oli paljon lähempänä sosialismia ja progressivismia kuin Reaganin ja Trumpin konservatiivista oikeistoa, joka jatkaa Amerikan perustajaisien ja Aabraham Lincolnin, Amerikan ensimmäisen republikaanipresidentin, poliittista perintöä. Filmi rinnastaa Trumpin ehkä hieman pahaenteisestikin Lincolniin, joka salamurhattiin demokraatin nimeltä John Wilkes Boothin taholta huhtikuun 14. 1865. Filmissä ei ole suomenkielistä tekstitystä, mutta automaattinen englanninkielinen tekstitys on melko tarkka.


Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s