Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa: luku 4

Julkaisen ilmaiseksi uuden kirjani luvun 4. Toivon, että tämä herättäisi useamman mielenkiinnon 354 -sivuiselle kirjalleni, jonka julkaisin BoD:in tarvekustannuksena reilu kolme kuukautta sitten. Voit ostaa kirjani mm. verkkokaupoista BoD.fi (mene kauppaan), Adlibris.fi (mene kauppaan), CDON.fi  (mene kauppaan) ja Booky.fi (mene kauppaan). Ladattavan e-kirjan löydät mm. verkkokaupoista Kobo.com (mene kauppaan), Google Play (mene kauppaan) ja Amazon Kindle (mene kauppaan). Linkki pdf -tiedostoon: Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa (näyte luvusta 4)


kansikuva (3)


51582921_2211945278866804_3417815771634466816_o

 

Farmhouse-Garden-Salad-a-blend-of-fresh-greens_-cucumbers_-red-onions_-grape-tomatoes_-cheddar-chees

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s