Videoesittely kirjaani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa

Tein tuollaisen lähes tunnin mittaisen videoesittelyn kirjaani Joka ei ollut saapa kuninkaan arvoa (Books on Demand, 2019). Puheeni on hieman jäyhää ja takeltelevaa, kun en ole mikään liukaskielinen sanaseppä. Lisäsin videoon taustamusiikin ihan vain sen tähden, ettei katsoja nukahtaisi kesken kaiken tähän monotooniseen pälätykseeni.

Niin Mooses sanoi Herralle: ”Oi Herra, minä en ole puhetaitoinen mies; en ole ollut ennen enkä senkään jälkeen, kuin sinä puhuit palvelijallesi; sillä minulla on hidas puhe ja kankea kieli.” Ja Herra sanoi hänelle: ”Kuka on antanut ihmiselle suun, tahi kuka tekee mykän tai kuuron, näkevän tai sokean? Enkö minä, Herra?” Mene siis nyt, minä olen sinun suusi apuna ja opetan sinulle, mitä sinun on puhuttava. – 2. Moos. 4:10-12 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s