Inspirointiani barokin ja jazzin tyyliin

Perustin äsken ensimmäisen Facebook-sivuni ja Facebook-ryhmän. Facebook-profiili minulla on ollut jo vuosia. Jos sinulla on Facebook-tili, voit käydä lukemassa päivityksiäni myös sosiaalisessa mediassa. Päivitykseni ovat nykyisin julkisia, joten voit lukea niitä vaikket kuuluisikaan Facebook-ystäviini (toki voit lähettää myös ystäväpyynnön). Löydät Facebook-sivuni osoitteesta @kirjailijasamueltuominen ja ryhmäni nimellä Sivun Samuel Tuominen ryhmä. Jos vierailet FB-sivuillani, muista painaa tykkäys-nappulaa. Alla inspirointiani pianolla barokin ja jazzin tyyliin. 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s