Oma sovitukseni virteen 63 laulettuna ja instrumentaalina

Leo Meller pyysi minua viimekuussa tekemään 30-40 minuuttisen radiopuheen Radio Patmoksen Maailma tänään profetiassa -sarjaan. En ole saanut vielä vastausta Leolta siihen onko puheeni esittäminen radiossa hyväksytty vai ei. Tein tämän virren alunperin tuota radiokuunnelmaa varten, mutta ajattelin että tämä Bachin Matteus-passiostakin löytyvä pääsiäisvirsi olisi sopivaa julkaista tänään pitkäperjantaina. Alla sekä laulettu versio että pelkkä instrumentaali. Lauluääneni ei nyt ole kummoinen, mutta pysynpähän jotenkin nuotissa. 
 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s