Ensimmäinen haastatteluni Aki Jaatisen haastattelemana

Ortodoksikirkkoon kuuluva kristitty veli nimeltä Aki Jaatinen vieraili äskettäin kotonani ja teki tuollaisen reilun tunninmittaisen haastattelun. Hoidin haastattelun editoinnin itse. Jaatinen on lukenut kirjani, ja vaikka hänen suhteensa sen eskatologisiin väittämiin oli aika neutraali (ei kielteinen eikä myönteinen), niin sain häneltä myös joitakin mielenkiintoisia ja rohkaisevia omaa kutsumustyötäni ja henkilökohtaista elämääni koskevia profetioita. Yksi niistä kuului näin: ”Sain lyhyesti noin hieman yli tai noin puoli tuntia sitten voimakkaan Hengen kokemuksen siitä, että monet asiat mistä kirjoitat kirjassasi tulee toteutumaan, Jumalan kunniaksi. Se Henki joka näistä puhui tunnustaa kaikki mukaan lukien sen, mikä on tärkeää myös, että Herran Jeesus Kristus on lihaan tullut. Mulle Herra vahvistaa profetiat aina monen Raamatun kohdan kautta että Henki on Hänestä…en edes suostu kuuntelemaan muita henkiä, ja jos eivät tunnusta niitä Raamatullisia kriteerejä, niin käsken niiden väistyä..ja vaieta..henget jotka eivät alista Raamatun arvovallan alle, joutuvat Hänen auktoriteettinsa edessä pian tunnustamaan että eivät tunnusta Jeesuksen Kristuksen Herrautta. t: Aki bro.” Pistän tähän samaan yhteyteen myös keväällä kirjoittamani radiopuheen, joka minun piti lähettää aluperin Patmos-radioon, kun Leo Meller otti minuun blogissani yhteyttä. Asiaan liittyi pieni sekaannus ja lähdin tekemään projektia liian innokkaasti odottamatta ensin tarkempia ohjeita Radio Patmoksen työntekijöiltä, ja tästä syystä puhetta ei lopulta hyväksytty. Puolituntisen puheeni voi kuunnella joka tapauksessa täällä.


Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s