Radikaali vasemmistoanarkistinen Black Lives Matter -järjestö vaatii nyt Jeesusta esittävien patsaiden ja lasimaalausten tuhoamista. Onko tämä alkusoittoa Kiinan kulttuurivallankumouksen länsimaiseen versioon, jossa Prinssi Charles ottaa lopulta Maon roolin?

Minneapolisin poliisin toukokuun lopulla tappaman afrikkalais-amerikkalaisen George Floydin kuolema on johtanut nopeasti kansainvälisiin joukkoprotesteihin rasismia ja poliisiväkivaltaa vastaan. Etenkin Amerikassa ja Britanniassa kyse ei ole enää poliisiväkivallasta vaan yrityksistä kirjoittaa historia kokonaan uusiksi mellakoitsijoiden tuhotessa länsimaiden kulttuuriperinnön kannalta merkittäviä historiallisia patsaita Kolumbuksesta Thomas Jeffersoniin ja Winston Churchilliin. Suomessa vasemmistonuoret vaativat marsalkka Mannerheimin ratsastajapatsaan poistamista Helsingin paraatipaikalta. Britanniassa anarkistit töhrivät Churchillin patsaan graffiteilla ja kirjoituksella ”Churchill oli rasisti”. USA:ssa on tuhottu jo Kolumbuksen ja maan perustajaisien kuten George Washingtonin patsaita. New Yorkin kaupunginvaltuusto alistui vihaisten väkijoukkojen vaatimuksille ja äänisti USA:n itsenäisyysjulistuksen kirjoittajan Thomas Jeffersonin patsaan poistamiseksi kaupungintalosta. Historiallisesti lukutaidottomat vasemmisto-anarkistit ovat tuhonneet jopa Ulysses S. Grantin patsaan, USA:n sisällisodan pohjoisvaltioiden komentajan ja maan 18. presidentin, ja vaatineet myös Abraham Lincolnin patsaan poistamista. Näiden kahden miehen ansiosta mustien orjuus on nyt historiaa USA:ssa, mutta vasemmisto-anarkisteille koko lännen historia hyvine ja huonoine puolinensa on tuomittava kokonansa.

7F683669-0F35-4D1B-B012-CD9A96F19A6A
Antifa ja BLM -aktivistien kaatama ja töhrimä yli vuosisadan vanha George Washingtonia, USA:n perustajaisää ja ensimmäistä presidenttiä, esittävä patsas Portlandissa.

Presidentti Trump ennusti tämän tuhoisan suuntauksen jo kolme vuotta sitten Charlottesvillen väkivaltaisuuksia seuranneessa kiivaassa lehdistötilaisuudessa. Kirjoitin siitä tuolloin artikkelin nimeltä Yhdysvallat toisen sisällissodan partaalla Charlottesvillen tapahtumien jälkeen. Kuinka natseja avustanut juutalainen miljardööri George Soros yrittää kaataa Trumpin hallinnon uusnatsien ja ”antifasistien” avulla? Valtamedia toistaa yhä demokraattien alullepanemaa ja Joe Bidenin presidenttikampanjan edistämää valhetta siitä, että Trump olisi kuvaillut Charlottesvillen uusnatseja ”hyvin hienoiksi ihmisiksi”. Nuoren naisen kuolemaan ja useiden loukkaantumiseen johtaneet väkivaltaisuudet saivat alkunsa kiistasta, joka koski etälävaltioiden komentajan Robert E. Leen patsaan poistamista. Paikalle oli kokoontunut sekä maltillisia että radikaaleja ryhmittymiä poliittisen spektrin kummastakin päästä.

Valtamedia esitti kaikki patsaan säilyttämisen puolesta protestoineet oikeistolaiset uusnatseina vaikka paikalla oli hyvin monenkirjava joukko libertaareista konservatiiveihiin ja valkoisiin nationalisteihin. Samalla patsaan poistamista vaatineet radikaalit vasemmistoryhmät, kuten niin kutsutut ”antifasistit” eli lyhemmin Antifa ja Black Lives Matter, esitettiin median taholta ainoastaan positiivisessa valossa, vaikka heidän toimintatapansa on usein poliittista terroria, jonka päämääränä on pelotella ja hiljentää poliittiset toisinajattelijat. Näiden ryhmittymien toiminta on itsessään hyvin fasistista huolimatta antifasismin ja antirasismin ulkokuoresta. Alla transkriptio siitä mitä Trump sanoi Charlottesvillen tapahtumia seuranneessa lehdistötilaisuudessa elokuussa 2017:

Nuo ihmiset — kaikki nuo ihmiset — anteeksi. Olen tuominnut uusnatsit. Olen tuominnut monet eri ryhmät. Mutta kaikki nuo ihmiset eivät olleet uusnatseja, uskokaa minua. Ei kaikki noista ihmisistä olleet valkoisen ylivallan kannattajia, millään muotoa.  Nämä ihmiset olivat siellä, koska he halusivat protestoida Robert E. Leen patsaan poistamista vastaan… Joten tällä viikolla se on Robert E. Lee. Huomioin, että Stonewall Jackson on tulossa alas. Ihmettelenkin, että onko George Washington vuorossa seuraavalla viikolla? Ja Thomas Jefferson sitä seuraavalla? Tiedättehän – teidän täytyy kysyä todella itseltänne, että mihin se päättyy?…

Trump: Uskon, että syy oli molemmissa osapuolissa. Sinun täytyy katsoa molempia osapuolia… Mutta sinulla oli myös joitan todella hienoja ihmisiä molemmin puolin. Siellä oli ihmisiä tässä ryhmässä… [toimittaja yrittää keskeyttää presidentin] – anteeksi, anteeksi – Näin samat kuvat mitkä sinäkin. Siellä oli ihmisiä protestoimassa hyvin tärkeän patsaan poistamista vastaan ja puiston uudelleennimeämistä Robert E. Leestä joksikin toiseksi.

Toimittaja: George Washington ja Robert E. Lee eivät ole samoja…

Trump: George Washington oli orjanomistaja. Eikö George Washington ollutkin orjanomistaja? Joten tuleeko George Washington menettämään nyt hänen statuksensa? Otammeko alas – anteeksi – otammeko alas, otammeko alas George Washingtonin patsaat?

Trump: Entäpä Thomas Jefferson? Mitä ajattelette Thomas Jeffersonista? Pidättekö hänestä?

Trump: OK. Hyvä. Otammeko nämä patsaat alas? Koska hän oli merkittävä orjan omistaja. Nyt, otammeko alas hänen patsaansa? Joten tiedättekö mitä? Se on ihan hienoa. Te olette muuttamassa historiaa. Olette muuttamassa kulttuuria. Sinulla oli ihmisiä… enkä puhu nyt uusnatseisita ja valkoisista nationalisteista, koska heidät tulisi tuomita täysin. Mutta sinulla oli monia ihmisiä tässä ryhmässä muita kuin uusnatseja ja valkoisia nationalisteja ja lehdistö on kohdellut heitä hyvin epäreilusti. Nyt, toisessa ryhmässä myös oli joitan todella hienoja ihmisiä, mutta siinä oli myös häiriköitä ja näet heidän tulevan mustissa puvuissa kypärien ja pesäpallomailojen kanssa. Sinulla oli paljon pahoja ihmisiä tässä ryhmässä…Kuten Trump huomioi aivan oikein, historiallisten patsaiden tuhoamisessa ei ole kyse rasismin vastaisuudesta vaan länsimaiden historian uudelleen kirjoittamisesta. Se muistuttaa hyvin läheisesti Talibanin tai Maon punakaartilaisten toimintaa. Se on avoin yritys hävittää ihmisten muistista koko länsimaiden historia ja sen kulttuuriperinnön juutalaiskristilliset juuret. Historia on tärkeä säilyttää jälkipolville myös sen kaikkine rumine puolinensa, koska vain sitä kautta voimme oppia tekemään asiat paremmin kuin menneet sukupolvet. Historia on myös hyvin kirjava ja monisyinen narratiivi, jota ei tulisi pelkistää koskaan jonkin mustavalkoisen ideologian palvelukseen. Esimerkiksi Etelävaltioiden komentaja Rober R. Lee oli todellisuudessa orjuuden vastustaja, joka kirjoitti kerran abolitionistivaimolleen: ”Tässä valistuneessa ajassa on monia jotka tunnustavat, että orjuus instituutioina on moraalinen ja poliittinen paha missä tahansa maassa. On tarpeetonta kirjoittaa laajasti sen haitoista.” Jos lähdemme tuhoamaan tai poistamaan historiallisia merkkihenkilöitä esittäviä patsaita, jotka nykyajan postmoderni kulttuurimarxistinen narratiivi leimannut muistutukseksi lännen kolonialistisesta ja rasistisesta menneisyydestä, on kysyttävä, että mihin vedämme tällöin rajan. Esimerkiksi Rooman nykyinen paavi on syyttänyt Jeesusta Euroopan kolonialistisesta menneisyydestä. Paavi Franciskus sanoi toukokuussa 2016 LaCroix -lehden haastattelussa:

Kun kuulen puheen Euroopan kristillisistä juurista, pelkään joskus äänensävyä, mikä voidaan nähdä voitonriemuisena tai jopa kostonhaluisena. Sitten se ottaa kolonialistisen yläsävelen… On totta, että ajatus valloituksesta on luontaista Islamin sielussa. Kuitenkin, on myös mahdollista tulkita tavoitetta Matteuksen evankeliumissa, missä Jeesus lähetti hänen opetuslapsensa kaikkiin kansakuntiin, samanlaisen valloitus idean muodossa.

Monet traditionalistiset katolisetkin ovat panneet muuten merkille, että presidentti Trump puolustaa paljon voimakkaammin kristinuskoa, lännen juutalaiskristillisiä juuria ja syntymättömien lasten oikeuksia kuin katolisen kirkon nykyinen johtaja, joka on huolestuneempi ilmastonmuutoksesta ja kapitalistisen maailmanjärjestyksen tuomasta taloudellisesta eriarvoisuudesta. Tästä syystä jopa jotkin roomalaiskatoliset pitävät häntä Ilmestyskirjan vääränä profeettana, joka valmistaa maailmaa Antikristuksen esiintuloa varten (ks. Paavi Franciskus ylistää Lontoon ensimmäistä muslimipormestaria ja rinnastaa maailman evankelioinnin islamilaiseen terrorismiin. Kuinka Paavi Franciskus valmistaa maailmaa Antikristuksen valtaannousulle?). Prinssi Charlesilla ja paavi Franciskuksella on lopulta täysin yhdenmukainen poliittinen ja hengellinen sanoma. Äsken paavi kutsui pandemian jälkeiseen uuteen taloudelliseen maailmanjärjestykseen – samoin kuin Charles teki kesäkuun alussa isännöimässään kansainvälisessä virtuaalikokouksessa.

Yllä mainittu seikka on johtanut muuten Yhdysvalloissa konservatiivisten katolisten – vaikka itsessään hyvin protestantismin vastaisia – ja konservatiivisten evankelisten protestanttien odottamattomaan ekumeeniseen lähentymiseen. Onkin siis mahdollista, että lopun ajan kristitittyjä ei jaeta vuohiin ja lampaisiin sen perusteella mihin kirkkokuntaan he kuuluvat, vaan sen perusteella pysyvätkö he uskollisina Jumalan Sanalle ja Jeesukselle Kristukselle tämän maailman antikristillisten arvojen ja kaikkiin kirkkokuntiin salavihkaa soluttautuvan sekularisaation edessä. On huomionarvoista, että Franciskus ei ole puhunut mitään lännen historiallisten patsaiden hävittämistä vastaan, samalla kun presidentti Trump on jo uhannut näitä vandaaleita kymmenen vuoden vankeustuomiolla. Sen sijaan hän kiitti äsken henkilökohtaisesti amerikkalaista piispa Mark Seitzia, joka polvistui Texasin El Pasossa George Sorosin rahoittamille Black Lives Matter aktivisteille, ryhmälle, joka vaatii koko poliisivoimien lakkauttamista ja jonka kaksi perustajaa ovat paljastaneet innoittajikseen Kuubassa maanpaossa asuvan, FBI:n etsintäkuuluttaman tuomitun poliisin tappajan ja terroristin Assata Shakurin.

200605160046-el-paso-diocese-kneels-exlarge-169
Piispa Mark Seitz sai henkilökohtaisen tuen paavi Franciskukselta polvistuttuaan Black Lives Matter -ryhmän poliisivoimien vastaiselle sanomalle.

Poliisien, poliitikkojen ja nyt myös katolisten piispojen polvistuminen BLM -aktivistien edessä, on tullut solidaarisuuden symboliksi tämän radikaalin vasemmistolaisen ryhmän maailmankuvalle ja päämäärille. Saman ryhmän merkittävä puhemies Shaun King vaatii nyt Jeesusta esittävien historiallisten patsaiden ja lasimaalausten tuhoamista. Hän kirjoitti äsken Twitterissä: ”Kyllä, ajattelen että valkoisen eurooppalaisen patsaat, jota he väittävät Jeesukseksi, tulisi tuoda myös alas. Ne ovat valkoisen ylivallan muoto. Ovat olleet sitä aina… Repikää ne alas.” Toisessa tviitissään hän kirjoitti, ”Kyllä. Kaikki valkoisen Jeesuksen ja hänen eurooppalaisen äitinsä seinä- ja lasimaalaukset tulisi tulla myös alas. Ne ovat valkoisen ylivallan ällöttävä muoto. Luotu sorron työkaluksi. Rasistista propagandaa. Niiden kaikkien täytyy tulla alas.” Se että Rooman paavi antaa tukensa tälle ryhmälle, jonka ääneen lausuttu päämäärä on hävittää kaikki Jeesukseen Kristukseen viittaavat kirkolliset symbolit, kertoo kaiken tarvittavan siitä millaisessa ajassa me todella elämme.

prince_charles_statute
Vuonna 2002 julkistettu patsas, joka esittää Prinssi Charlesin taivaasta laskeutuvana ”maailman pelastajana”. Epäilen, että Black Lives Matter aktivistit vaativat tämän patsaan alasrepimistä.

Paavi Franciskus ja Prinssi Charles tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa maaliskuussa 2017, vain muutama päivä myöhemmin siitä kun Euroopan johtajat kokoontuivat Roomaan EU:n 60 -vuotisjuhlia varten (ks. Euroopan johtajat kokoontuvat Roomassa Euroopan Unionin 60 -vuotisjuhliin nostamaan Paavin EU:n moraaliseksi johtajaksi vain päiviä ennen kuin Franciskus tapaa Prinssi Charlesin Vatikaanissa. Kruunaako paavi pian ”uuden Kaarle Suuren”, Rooman viimeisen keisarin, Saksan johtaman yhdistyneen Euroopan hallitsijaksi?). Charles vieraili Vatikaanissa viimeksi lokakuussa 2019. Tapaamisen videojulkaisussa näiden kahden miehen voidaan kuulla imartelevan toinen toisiaan ja Charlesin toivottavan paaville ”suurta menestystä taistelussa ympäristön puolesta”. Olemmeko kulkemassa kohti aikaa, jossa Rooman paavi vihkii käyttöön patsaan, jossa Charles kuvataan taivaasta maanpäälle saapuvana jumalankaltaisen maailman pelastajana, samaan aikaan kun hän antaa siunauksensa vandaaleille, jotka töhrivät ja repivät maahan maailman ainoaa todellista Vapahtajaa esittävät patsaat?

Onko USA toisen sisällissodan partaalla?

Patsaiden vandalisoinnin ohella George Floydin kuolema on johtanut myös rauhanomaisiin protesteihin ja väkivaltaisiin joukkomellakoihin monissa USA:n kaupungeissa, jotka ovat levinneet nyt jo kansainväliseksi ilmiöksi. Myös Helsingin Senaatintorilla tuhannet protestoivat Black Lives Matter -kylteillä rasismia ja poliisiväkivaltaa vastaan. Vielä muutama kuukausi sitten terveys- ja hallitusviranomaiset varoittelivat ulkonaliikkumisen ja joukkotapahtumien vaaroista koronaviruksen leviämisen pelossa, mutta nyt he oikein rohkaisevat siihen. Ihmetystä on herättänyt esimerkiksi 1200 terveysviranomaisen allekirjoittama vetoomus siitä, että BLM -asialle tukea osoittavia joukkoprotesteja olisi rohkaistava, koska rasismi on vaarallisempi virus kuin itse korona ja suurempi uhka kuin Covid-19. Sama kirje väitti myös, että tämä ei koskenut aiempia USA:n konservatiivien johtamia koronaprotesteja, jotka vaativat pienyritysten liiketoiminnan avaamista, koska sellaisten protestien juuret olivat kuulemma ”valkoisessa nationalismissa”.

Perheensä toimeentulosta huolissaan olevat republikaanit ovat siis suurempi riskiryhmä viruksen levittämisessä kuin demokraatteja äänestävät vähemmistöt. Kuka olisi arvannut, että koronakin oli poliittisesti puolueellinen ”wokevirus”? Valtamedia ja demokraatit (jotka ovat nykyisin lähinnä toistensa synonyymeja) tuomitsivat myös isoon ääneen Trumpin kannattajien rauhanomaiset protestit oman elinkeinonsa säilyttämisen puolesta, mutta nyt he sitten ylistävät vuolaasti vasemmistoanarkistien väkivaltaisia joukkomellakoita, joissa ryöstellään ja tuhotaan pienyrittäjien elinkeinoa, sytytetään rakennuksia tuleen ja hakataan sivullisia henkihieveriin. Kaaottinen tilanne on alkanut muistuttaa jo sisällissotaa, sillä anarkistit kaappasivat Seattlen kaupunginosan haltuunsa Capitol Hillillä ja julistivat sen itsehallinnolliseksi autonomiseksi alueeksi, jossa valtaa pitää Seattlen poliisin sijasta joukko narkkareita ja työttömiä rikollisia. Presidentti Trump on uhannut hajottaa itsehallintoalueen kansalliskaartin avulla ellei Seattlen demokraattipormestari tekisi asialle pian jotain.Olen ennustanut blogissani tämän suuntaista kehitystä jo siitä lähtien kun Tump valittiin presidentiksi marraskuussa 2016. Ennustin blogissani esimerkiksi seuraavaa vain viisi sen jälkeen kun Trump valittiin presidentiksi:

Yhtä mahdollinen näköala on se, että globalistit aiheuttavat ennennäkemättömän finanssikriisin ja syyttävät siitä sen jälkeen Trumpin politiikkaa. Tai sitten he lietsovat Amerikassa Trumpin vastaisia massaprotesteja, jotka johtavat lopulta maan ajautumiseen täydelliseen anarkiaan ja kaaokseen. Tämä ei ole pelkkää spekulaatiota sillä olemme nähneet tästä jo esimakua. Paul Joseph Watson raportoi heti Trumpin vaalivoittoa seuraavana päivänä kuinka ympäri Amerikkaa esiintyi mellakoita missä ”Hillaryn tukijat polttivat Amerikan lippuja ja uhkasivat tappaa Trumpin hävittyään vaalit”.Nämä samat ihmiset jotka marssivat koko vaalien ajan iskulauseilla kuten ”Love Trumps Hate” ja varoittivat siitä kuinka Trumpin kannattajat eivät voisi hyväksyä rauhanomaista vallanvaihtoa jos Hillary Clinton voittaisi vaalit, mellakoivat nyt ympäri Yhdysvaltoja ja kirjoittivat sosiaalisessa mediassa, ”Joku, Kuka tahansa, PLEASE, ottakaa tarkkuuskivääri ja tappakaa Trump; ampukaa häntä päähän mielijohteesta.” Toinen taas kirjoitti, ”Kuolema Trumpille ja kaikille hänen tukijoilleen”…

Näitä USA:n lippuja jihadistien tapaan polttavia Trumpin-vastaisia mellakoitsijoita rahoittaa Watsonin yläpuolisen videon mukaan miljardööri George Soros, joka on Elisabet II:n johtaman 300:n Komitean johtava jäsen (johon kuuluu myös Bill Clinton ja George H.W. Bush) ja eräs Hänen Majesteettinsa huumepomo. Jerusalem Postin mukaan Soros – vaikka itse juutalainen – rahoittaa myös Israelin vastaisia vasemmistolaisia järjestöjä, jotka lietsovat mielikuvaa Israelista rasistisena apartheid valtiona. Tämän lisäksi hän on rahoittanut hallituksen vastaisia vallankaappauksia mm. Ukrainan oranssivallankumouksessa ja arabikevään mellakoissa myötävaikuttaen siten suuresti nykyisiin jännitteisiin Venäjän ja USA:n välillä. Nyt hän yrittää kaataa myös Yhdysvaltain hallitusta rahoittamalla sadoilla-tuhansilla dollareilla Black Lives Matter -liikettä, joka on yllyttänyt poliisin vastaista väkivaltaa ja lietsoo rotusotaa mustien ja valkoisten välille…

George Soros, joka oli Clintonin vaalikampanjan suurin yksittäinen tukija, on messiaaninen mielipuoli, joka on sanonut”Se on eräänlainen sairaus, kun pidät itseäsi jonkinlaisena jumalana, kaiken luojana, mutta siitä lähtien kun aloin elää sitä todeksi, aloin tuntea sen ihan mukavaksi.” Sorosin kaltaisille globalisteille ei koidu omantunnontuskia sytyttää koko Amerikkaa palamaan jos USA:n johtaja kääntyy heidän päämääriään vastaan. Nyt kun globalistien vastainen Trump on voittanut vaalit Sorosin tukemalta Clintonilta, on hyvin todennäköistä että voimme odottaa Amerikkaa kohtaavan pian hyvin vaikeat ajat. Maa saattaa ajautua esimerkiksi väkivaltaiseen rotusotaan mistä globalistit ja heidän kontrolloima valtavirranmedia tulee syyttämään ”rasistista” Trumpia ja hänen valkoisia tukijoitaan…

Trumpin vastaisia ennakkoluuloja lietsoneen median ja George Sorosin rahoittaman Black Lives Matter -liikkeen johdossa USA saattaa ajautua toiseen sisällissotaaan, mikä jakaa Trumpin tukijat ja vastustajat kahteen eri ryhmään. Sisällissodan seurauksena globalistit joko pakottavat Trumpin eroamaan virastaan tai sitten hänet salamurhataan tämän kaaoksen keskellä aivan kuin Abraham Lincoln joutui salamurhaajan luodin uhriksi Amerikan sisällissodan päätyttyä huhtikuussa 1865….

Esimerkiksi edellä näytetyssä Paul Joseph Watsonin videossa eräs Trumpin vastaisiin protesteihin osallistunut nainen lietsoo CNN -kanavalla Hillaryn tukijoita väkivaltaan: ”Emme voi vain osoittaa mieltä. Meidän täytyy taistella vastaan. Tulee olemaan tappioita molemmin puolin. Tappoita tulee, koska ihmisten täytyy kuolla ja tehdä muutos tähän maailmaan.” Uskon, että tämän kaltaiset fanaatikot ovat kasvualustana sille liikkeelle, minkä Antikristus nostaa esiin pian kaikkilla maailmassa. He ovat ensimmäisenä niiden joukossa, jotka toivottavat tervetulleeksi sen globaalin vallankumouksen mitä Prinssi Charles ajaa hänen poliittisessa manifestissaan nimeltä Harmony. Tämä liike tulee hyökkäämään kaikkia niitä konservatiivisia arvoja vastaan mitä Trump ja hänen kansallismieliset tukijansa edustavat. He hyökkäävät myös demokratiaa itseään vastaan, koska Trumpin voitto todisti heille, ettei demokratia ehkä olekaan niin hyvä ajatus, kuin he ensin luulivat. Heistä on parempi, että maan korkein valta luovutetaan tyrannimaisen maailmanhallituksen kuin Donald Trumpin käsiin.

He ovat ihmisiä, jotka yhtyvät Prinssi Charlesin sanomaan siinä että ilmastonmuutos on niin suuri koko planeettaa kohtaava uhka, että kansojen itsemääräämisoikeus ei ole enää vaihtoehto. Ennen kuin ”kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot” voivat luovuttaa kansojen suvereenisuuden yhdelle maailmanhallitukselle, Antikristus tarvitsee kansalaisista muodostuvan poliittisen liikkeen, joka kannattaa tätä ajatusta. Raamattu ei ennusta, että vain poliitikot ja maailmanjohtajat olisivat mukana kansojen suvereenisuuden uhraamisessa globalisaation alttarilla. Ilm. 13:8 sanoo hyvin selvästi, ”Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä [Antikristusta], jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta. ” Tulee siis syntymään globaali liike, joka palvoo Antikristusta samalla tavoin kuin Saksa palvoi Hitleriä 30 -luvulla. Tämä liike pitää hyvänä ajatuksena sitä, että tämän yhden miehen valtaan annetaan ”kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot”.

Johtopäätös

Liitin blogiini tämän vuoden alussa Project Veritasin salakuvaaman videon Bernie Sandersin presidenttikampanjalle työskennelleen kenttäorganisoija Kyle Jurekin radikaalista marxilaisesta maailmankuvasta. Tässä videossa Kyle uhkaili, että ”kaupungit palaisivat” jos Donald Trump valitaan toiselle virkakaudelle. Samassa videossa hän sanoi myös, että ”jos Bernie ei saa nimitystä [demokraattien presidenttikandidaatiksi] tai se menee toiselle kierrokselle demokraattipuolueen kokouksessa, v—n Milwaukee tulee palamaan. Se alkaa Milwaukeessa, ja sitten kun he v—n, ja kun poliisi taistelee vastaan, toiset kaupungit tulevat v—n (Kyle tekee räjähdysäänen). Ole valmis Milwaukeessa demokraattipuolueen kokouksessa [pidetään tämän vuoden elokuussa]. Se on ainoa asia mitä aion sanoa. Tulemme saamaan vuoden 1978 [Kyle tarkoittaa vuotta -68] näyttämään kuin joltain v—n tyttöpartiolta. Muistatko mitä tapahtui kun McGovern tuli kusetetuksi Chicagossa vuonna 1978 [1968]? Mellakat. V—n ihmiset tulivat hakatuiksi poliisin taholta. Poliisit ovat niitä, jotka tulevat v—n hakatuiksi Milwaukeessa. He tulevat kutsumaan kansalliskaartin tähän p—–n. Lupaan sinulle sen.” Samassa yhteydessä Kyle uhkailee konservatiivien ja vastahakoisten liberaalien pakkokuljetuksilla gulageihin, vallankumouksen vastustajien joukkoteloituksilla ja TV-toimittajien raahaamisella kaduille missä heidät sytytettäisiin palamaan.

On siis mahdollista, että George Floydin kuoleman varjolla lietsottuja mellakoita on suunniteltu Kyle Jurekin kaltaisten henkilöiden taholta jo useiden kuukausien ajan.  Viimekädessä tällaisten väkivaltaisten joukkoprotestien rahoituksen lähde palaa tätä maailmaa hallitsevalle eliitille työskenteleviin globalistimiljardööreihin kuten George Sorosiin, joka on ylpeillut usein julkisesti hänen keskeisellä panoksellaan viimeisen 20 vuoden aikaisissa kansannousuissa ja joukkomellakoissa, joita on esiintynyt entisen Neuvostoliiton maissa, Lähi-Idässä ja nyt myös lännessä. Vaikka en väitä, että Prinssi Charlesin vuonna 2010 julkaistu kirja Harmony olisi ollut innoittamassa näitä joukkomellakoita, on syytä huomoida, että sen avauslause kutsuu ihmisiä kaikkialla maailmassa liittymään siihen mitä hän kutsuu ”kestävyyden vallankumoukseksi”. Vasemmiston viimeisimmät mellakat ovat itseasiassa jatkoa samaan yhteiskunnalliseen ilmiöön, joka on kehittynyt ja radikalisoitunut asteittain 90 -luvun lopun globalisaation vastaisista joukkomielenosoituksista Seattlessa, Irakin sodan vastaisiin mielenosoituksiin vuosina 2002 – 2011 ja 2010 -luvun alussa syntyneeseen kapitalismin vastaiseen Occupy -liikkeeseen.

Termi ”Uusi maailmanjärjestys” liitetään usein Yhdysvaltain hallitsemaan kylmän sodan jälkeiseen kapitalistiseen maailmanjärjestykseen. Tämä on kuitenkin juuri se maailmanjärjestys, jota vastaan lännen juutalaiskristillisille arvoille avoimesti vihamielinen vasemmisto on noussut, yhdessä lännen muiden vihollisten kuten islamistien ja äärioikeiston (todellisen äärioikeiston) kanssa. Jos jonkun olisi määrä ilmestyä tämän lännen historialliset viholliset yhteenkokoavan poliittisen liikkeen puhemieheksi ja ideologiksi, niin Prinssi Charles olisi täydellinen kandidaatti tähän virkaan. Hän ei ole puhunut vain globalisaatiota (millä hän viittaa siis lähinnä amerikkalaiseen monokulttuuriin), mutta myös kapitalismia, amerikkalaistumista, Irakin sotaa, Putinia sekä Trumpia vastaan. Hän ei vastusta globalismia samassa merkityksessä missä esim. Trump ja Euroopan oikeistopopulistit vastustavat sitä. Hän haluaa kokonaan uudenlaisen poliittisen, taloudellisen ja uskonnollisen maailmanjärjestyksen, jota hallitsee islamin kanssa liittoutunut pakanallinen äitimaanpalvonta Amerikan evankelisen oikeistokristillisyyden sijasta, jota hän on kertonut pelkäävänsä, kuten Robert Jobson paljastaa kirjassaan Charles at Seventy Thoughts, Hopes & Dreams.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s