Uusi videoni: ”Profetoiko Kim Clement presidentti Donald Trumpin ensimmäisen ja toisen toimekauden?

Tein taas suomeksitekstitetyn englanninkielisen 20 -minuuttisen YouTube videon. Tällä kertaa Kim Clementin todella hämmästyttävästä profetiasta, jonka hän antoi presidentti Trumpista vuosina 2007 ja 2014. Kim Clement ei ollut ainoa, joka ennusti Trumpin presidenttikauden (liitin blogiini toukokuussa 2016 kristityn palomiehen Mark Taylorin profetian, joka sai sanoman Trumpin presidenttikaudesta vuonna 2011). Clementin vuoden 2014 profetiassa on ihmeellisen tarkka kuvaus Trumpin ensimmäisen kolmen ja puolen vuoden virassaolonaikansa tapahtumista ja saavutuksista. Vuoden 2007 profetiassa hän näyttäisi ennustavan myös Trumpin toista toimikautta presidenttinä. Tämä ei kyllä yllätä minua lainkaan, kun katsoo vain demokraattien vastaehdokkaan Joe Bidenin persoonaa. 

Katso myös: Ennustaako Raamattukoodi Donald Trumpin salamurhan?


Advertisement

One thought on “Uusi videoni: ”Profetoiko Kim Clement presidentti Donald Trumpin ensimmäisen ja toisen toimekauden?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s