Jumalan varoitus valtamediaa seuraaville kristityille: ”Älkää kuunnelko Baalin valheprofeettoja!”

USA:n vaaliyöstä on kulunut jo yli kaksi viikkoa ja monet kristityt alkavat käydä kärsimättömäksi, kun media syöttää ihmisten mieliin ajatusta Bidenin vaalivoiton laillisuudesta ja uutiskanavat ja sosiaalinen media sensuroivat Trumpin lakitiimin menestyneet lakitoimet useissa osavaltioissa. Eräs naispuolinen ystäväni Facebookissa kirjoitti minulle eilen: Minulla alkaa kohta toivo mennä kun ei vieläkään mitään todisteita ole pystytty esittämään. Uutisissa läyhätään ja ihmetellään Trumpia ja toistellaan ettei mitään todisteita ole. Milloinkahan näitä todisteita tuodaan esiin vai onko niitä kuitenkaan? On tämä turhauttavaa…  Jos ei kohta ala tapahtua niin taisi olla kupla koko juttu.” Raamattu sanoo: Mutta usko on luja luottamus siihen, mitä toivotaan, ojentautuminen sen mukaan, mikä ei näy. Sillä sen kautta saivat vanhat todistuksen.” (Heb. 11:1-2) Ajauduin vaalien jälkeen riitaan erään veljen kanssa, jonka kanssa minulla oli siihen asti ollut vielä hyvät välit. En olisi halunnut, että politiikka tulisi rikkomaan kristittyjen uskonyhteyttä. Näen asian kuitenkin niin, että valtamedian patologinen Trump-vastaisuus on eräänlaista myrkkyä, joka on päässyt salavihkaa jopa Kristuksen seurakuntaruumiin keskuuteen aiheuttamaan hajaannusta ja eripuraa.

Media syyttää Trumpia usein siitä, että hän on aiheuttanut Amerikan yhteiskunnan polarisaation kärjistymisen. Tosiasia on kuitenkin se, että media itse lietsoo tätä yhteiskunnan pahentuvaa kahtiajakaantumista. Kristittyjen ei tarvitse olla samaa mieltä Donald Trumpista. Meidän tulisi oppia suvaisemaan toinen toisiamme erilaisista mielipiteistämme huolimatta eikä antaa politiikan tulla ystävyytemme tai uskonyhteytemme väliin. Jeesus Kristus on seurakunnan yhteinen pää ja Hänen tulisi olla se tärkein kaikkia kristittyjä yhdistävä asia. Mutta on syytä ihmetellä mikä on median vuosia jatkuneen manipuloinnin vaikutus, kun pelkkä Trumpin puolustaminen median valheilta nähdään hänen palvomisenaan, tai kun asialliset vastaukseni nostavat kristityissä seuraavanlaisia tunteen purkauksia:

Biden voitti! Trumpilla ei ole todisteita vaalivilpistä. On totta että Trump on hullu ja diktaattori. Se äijä on täys idiootti..en voi mitään että uskot hänen hyvyyteensä… Mitä vitun palvomista jossain Amerikassa on, kun kristityt uskoo kaiken mitä sieltä sanotaan! Se ei ole sen parempien ihmisten maa kuin mikään muukaan! Suom. Uskovat on ihan aivopesty amerikkalaisuudella. Mä ihailen siellä niitä paikkoja mutta ihmiset on ihan outoja… Se on puheidensa perusteella mielenvikaisin presidentti, koko Usan historiassa..antikristuksen paha edelläkävijä..mä en lue sun juttujas..en jaksa..ne on aika outoja.. Ja aina jauhat vain negatiivisia asioita ja pelkkiä sensaatio uutisia kuten Meller. Jos vastaat tähän menee lukematta roskikseen. Hoidata pääsi ja hanki lääkitys oikeesti..vaikka en ole terve, et ole sinäkään..ja et edes huomaa ite miten sekasin oot.

Enkä syytä yllä lainattua henkilöä tämän kaltaisesta purkauksesta. Syytän siitä mediaa, joka sylkee ihmisten mieliin päivästä toiseen tällaisen reaktion nostavaa myrkkyä. Yksi syy siihen miksi käsittelen blogissani niin paljon Donald Trumpia on siinä, että uskon vahvasti – kuten olen väittänyt jo neljän vuoden ajan -, että valtamedian takana vaikuttava antikristillinen henki, joka parjaa nyt Trumpia ja aiheuttaa hajaannusta jopa kristittyjen keskuuteen, tulee ylistämään Antikristusta ja saamaan koko maailman palvomaan häntä (Ilm. 13:8). Jeesus ennusti, että yksi Antikristuksen nousun tuntomerkkejä olisi lisääntyvä vihamielisyys ihmisten keskuudessa ja kristittyjen lankeaminen uskosta: ”Ja silloin monet lankeavat pois, ja he antavat toisensa alttiiksi ja vihaavat toinen toistaan. Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta. Ja sentähden, että laittomuus pääsee valtaan, kylmenee useimpien rakkaus.” (Matt. 24:10-12)

Ajattelemme väärien profeettojen olevan yleensä jotain uskonnollisia johtajia, jotka antavat Jumalan nimessä profetioita, jotka eivät koskaan toteudu, mutta joita ihmiset seuraavat siitä huolimatta. Mutta väärät profeetat voivat olla myös noita vaikutusvaltaisia henkilöitä nykyajan sekulaarissa mediassa, joiden auktoriteettiin monet luottavat enemmän kuin Jumalan Sanaan. Tämä on selvää kun katsomme kuinka monta väärää profetiaa he ovat jo antaneet esimerkiksi Donald Trumpista viimeisen 4-5 vuoden ajalta, kun taas Jumalan profeetat ennustivat hänen valintansa ja saavutuksensa jo vuosia tämän maailman viisaita edellä. Tämä ajatus vahvistetaan myös Sid Rothin, messiaanisen juutalaisen, haastattelussa, jonka hän julkaisi viimeviikon keskiviikkona. Tuossa haastattelussa Chris Reed-niminen profetoinnin armolahjan omistava kristitty, kertoi Jumalan puhuneen hänelle ja varoittaneen seurakuntaa, että heidän tulisi uskoa enemmän Jumalan Sanaa ja Hänen profeettojaan tässä ajassa kuin valehtelevan median ns. asiantuntijoita, ”jotka ovat moderni versio Baalin valheprofeetoista”. Chris Reed kertoo samassa haastattelussa kuinka hän sai USA:n vaaaleja koskevan näyn Herralta 20. elokuuta tänävuonna.

Tuossa näyssä hänelle oli avattu koko USA:n kartta ja jokaisen 50 osavaltion sisällä seisoi mies, joiden kaikkien katseet olivat kääntyneet Chris Reedia kohden. Tämän jälkeen hänen eteensä avautui kalenteri, jonka kuukaudet etenivät elokuusta marraskuuhun. Juuri tuolloin Chris näki kuinka näiden kaikkien miesten katseet kääntyivät kohti Pennsylvanian osavaltiota. Pennsylvanian suurin kaupunki on Philadelphia, jolla oli merkittävä rooli Yhdysvaltain perustamisen historiassa. Toinen mannermaakongressi, jossa Yhdysvaltain itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin, pidettiin juuri Philadelphian kaupungissa vuonna 1775. Tämän jälkeen Chris näki kuinka Pennsylvanian osavaltiosta nousi esiin Yhdysvaltain ensimmäinen presidentti George Washington, joka laski kätensä presidentti Trumpin päälle ja sanoi hänelle nämä sanat: ”Sinä johdat Amerikan toista vallankumousta vapauttaaksesi Amerikan sosialismin otteesta. Koko maa katsoo Pennsylvaniaan jälleen kerran julistaakseen itsenäisyyden sosialismin, radikaalin ideologian ja antikristus-agendan kasvavasta vaikutusvallasta, jotta maa palaisi jälleen sen perustuksilleen pitämään Amerikan todellisesti suurena.”

Hieman myöhemmin Chris kertoo kuinka hieman ennen vaaleja hän koki hengessään levottomuutta ja epävarmuutta tulevista vaaleista, vaikka hän uskoi monien profeettojen lupaukseen siitä, että Trump tultaisiin valitsemaan toiselle virkakaudelle. Kuusi päivää vaalipäivän jälkeen – samana päivänä, kun julkaisin artikkelin otsikolla Miksi olen edelleen 97 prosenttisen varma Donald Trumpin uudelleenvalinnasta ja mitä Suomen media jättää sinulle kertomatta? – Chris rukoili Herralta selkeyttä siihen mitä oli tapahtumassa ja mitä olisi odotettavissa. Rukoillessaan tätä hän koki elämänsä vaikuttavimman ja todentuntuisimman näyn, jossa hän oli itse sisällä. Tuossa näyssä hän näki valkoiseen viittaan pukeutuneen ja valkoista ja kultaista valoa säteilevän Herramme laskeutuvan kukkulalta alas. Hän kuuli myös Herran jylisevän äänen, jota hän osasi kuvailla vain sekoituksena ukkosta ja pasuunaa. Chris kuuli Herran puhuvan hänelle täysin korvinkuultavalla tavalla seuraavan asian:

Kuten sanoin sinulle jo aiemmin, niin sanon sinulle jälleen. Katso Pennsylvaniaa, etenkin Philadelphiaa. Kuten sanoin Filadelfian (Philadelphian) seurakunnalle Ilmestyskirjassa, niin sanon seurakunnalleni tällä ajalla Philadelphian kaupungista ja kansakunnasta tulevina päivinä.

Havahduttuaan näystä hereille, Chris sanoi kokeneensa välittömästi Herran pyhyyden ja Herran pelon tunteen. Hän meni heti tarkistamaan tuon Ilmestyskirjan kohdan Filadelfian seurakunnasta:

Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: ’Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa: Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt. – Ilm. 3:7-8

On mielenkiintoista, että tähän samaan raamatunkohtaan viitattiin myös äskeisessä Million MAGA marssissa Washington D.C.:ssä (johon osallistui ainakin satojatuhansia eikä tuhansia kuten mediassa raportoitiin hyvin väheksyvästi), kun tapahtuman johtajat rukoilivat: ”Taivaallinen Isämme armahda meitä antamalla Donald Trumpille, meidän presidentillemme, neljä lisävuotta. Paljasta kaikki korruptio ja vilppi näissä vaaleissa ja näytä kaikille Sinun tahtosi. Avaa ovet, joita yksikään ihminen ei voi sulkea. Jeesuksen nimessä me rukoilemme. Aamen.”  Jumala näytti Chrisille kuinka Daavidin avain liittyi 1. Kuningasten kirjan 1. luvusta löytyvään kertomukseen missä Adonia korotti itsensä kuninkaaksi ja Daavidin seuraajaksi vastoin Daavidin ja Jumalan omaa tahtoa. Kuten jakeet 20-25 kertoo:

Sinua kohti, herrani, kuningas, ovat nyt koko Israelin silmät tähdätyt, että ilmoittaisit heille, kuka on istuva herrani, kuninkaan, valtaistuimella hänen jälkeensä. Muuten käy niin, että kun herrani, kuningas, on mennyt lepoon isiensä tykö, minua ja minun poikaani Salomoa pidetään rikollisina.” Ja katso, hänen vielä puhutellessaan kuningasta tuli profeetta Naatan. Ja kuninkaalle ilmoitettiin: ”Katso, profeetta Naatan on täällä.” Ja tämä tuli kuninkaan eteen ja kumartui kasvoillensa maahan kuninkaan eteen. Ja Naatan sanoi: ”Herrani, kuningas, sinäkö olet sanonut: ’Adonia on tuleva kuninkaaksi minun jälkeeni; hän on istuva minun valtaistuimellani’? Sillä hän on tänä päivänä mennyt ja teurastanut paljon härkiä, juottovasikoita ja lampaita ja kutsunut kaikki kuninkaan pojat, sotapäälliköt ja pappi Ebjatarin; ja katso, he syövät ja juovat hänen edessään, ja he huutavat: ’Eläköön kuningas Adonia!’

Chris ymmärsi tämän kertomuksen rinnastuksen USA:n vaaleihin. Adonia on Joe Bidenin, joka on korottanut itse itsensä siirtymäkauden presidentiksi (hän esiintyy viralliselta kuulostavan ‘Office of the President Elect’ -nimikkeen alla) vastoin Jumalan ja Hänen profeettojensa tahtoa. Todellinen laillinen kuningas oli kuitenkin Salomo (presidentti Trump), jonka Daavid voiteli Israelin kuninkaaksi ja Adonia joutui kumartumaan lopulta Salomon edessä. Näin käy myös USA:n vaaleissa. Joe Biden joutuu myöntämään lopulta tappionsa ja presidentti Trump valitaan toiselle kaudelle. Pennsylvanian osavaltio ja Philadelphian kaupunki tulee siis näyttelemään ratkaisevaa osaa Trumpin vaalivoiton kannalta. Mielenkiintoisesti monet Trumpin kannattajat, kuten Alex Jonesin (joka puhui äsken massiiviselle väkijoukolle Washingtonissa) Infowars -sivusto, kutsuu Trumpin laillista taistelua useissa vaa’ankieliosavaltioissa, ”Amerikan toiseksi vallakumoukseksi, joka tullaan telvisioimaan”. Muista kuinka Chrisin näyssä George Washington sanoi Trumpille: ”Sinä johdat Amerikan toista vallankumousta vapauttaaksesi Amerikan sosialismin otteesta.” Liitän kaikille englantia osaaville Sid Rothin haastattelun alle muutaman muun videon, joissa puhutaan Trumpin vaalivoiton puolesta. Amerikan vaalitilanteesta kiinnostuneille suosittelen seuraamaan uutiskanavia kuten NewsmaxTV, One American News ja NTD. Tucker Carlson on edelleen loistava ankkuri FOX:illa, mutta muilta osin FOX on alkanut muistuttaa viimeaikoina yhä enemmän CNN:ää.

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s