Profetiapäivitys Trumpin pian alkavaan (?) toiseen kauteen.

Blogiani seuranneet tietävät, että olen ennustanut Trumpin toista kautta jo ainakin heinäkuusta 2020 lähtien, kun julkaisin videon Profetoiko Kim Clement presidentti Donald Trumpin ensimmäisen ja toisen virkakauden? Lokakuusta 2020 lähtien olen ennustanut Trumpin toista kautta tasaiseen tahtiin. Olen ottanut tässä suuren riskin, koska jos Biden hallitsee Yhdysvaltoja seuraavat neljä vuotta, se on iso kolaus myös uskottavuudelleni profetiantutkijana, vaikka suurimmalla osalla tutkimuksistani ei ole mitään tekemistä sen kanssa kuka tulee hallitsemaan Amerikkaa tulevina vuosina. Jos olen väärässä, niin sitten kadun että lähdin tähyilemään lainkaan tällaisten profetioiden perään ja yritän jatkaa ajan arviointia tutkimusteni alkuperäisen fokuksen kanssa, joka koskee Prinssi Charlesin roolia lopun ajassa. Mainittakoon, että käynnistin tämän blogin jo parisen vuotta ennen presidentti Trumpin virkaanastujaisia. Alunperin (siis vuoden 2016 alkupuoliskolla) en edes laskenut Trumpia mukaan arvioihini tulevista tapahtumista. Aloin ennakoida Trumpin voittoa vain hieman ennen vuoden 2016 vaalien vaalipäivää ja siitä lähtien olen ennustanut melko tarkasti monia Trumpin ensimmäisen virkakauden saavutuksia.

Monien kristittyjen usko Trumpin toista kautta koskevien profetioiden oikeellisuuteen saattaa alkaa ehkä jo murentua, kun virkaanastujaisiin on enää alle viikko aikaa, maa valmistautuu Joe Bidenin vihkimiseen presidentiksi, ja jopa Trump itse on jo käytännössä luovuttanut taistelunsa demokraattien vaalipetosta vastaan ja tunnustanut Bidenin hänen seuraajakseen (äskeisessä puheessaan Texasissa hän puhui ”Bidenin hallinnosta”). Trumpin presidentinviran jatkumiselle ei näytä olevan juuri muuta reittiä kuin kapinalain (vuonna 1807 säädetty presidentin perustuslaillinen valtaoikeus) tai sotatilalain julistaminen. Lisäksi kongressi äänesti juuri Trumpin asettamisesta virkarikossyytteeseen jo toiseen kertaan hänen presidentinvirassaan. Asiat eivät siis näytä menevän kovin hyvin juuri nyt presidentti Trumpille, jonka kieli on myös katkaistu kun Twitter poisti hänen tilinsä teknologiajättiläisten Orwellilaisessa päätöksessä, jota ovat kritisoineet monet maailmanjohtajatkin aina Saksan liittokansleri Angela Merkeliä myöten.

En ole pyytänyt kuitenkaan vielä anteeksi väärien profetioiden levittämistä, sillä uskon edelleen näiden profetioiden toteutumiseen. Olen julistanut tätä vakaumustani Facebookissa lähes päivittäin täysin julkisesti omalla nimelläni, vaikka monet valtavirran uutisia kuluttavat lukijat reagoivat siihen yleensä ivallisilla nauruhymiöillä. Monet heistä uskovat, että olen pahojen harhojen vallassa, kun uskon yhä Trumpin mahdollisuuksiin jatkaa vallassa toiselle virkakaudelle. Erään Iltalehden uutisen alle panemaan kommenttiini sain esim. seuraavan sarkastisen vastauksen: ”Mielenkiintoista. Miten jatko olisi mahdollinen, kun Bidenin valinta on vahvistettu? Älä pidä meitä jännityksessä, vaan kerro! Osataan henkisesti valmistautua.”  Jaan epäilijöille näiden profetioiden aitoutta puoltavan kommentin, jonka julkaisin juuri Facebookissa:

Iltalehti eilen: ”Keskiviikkona USA:n kongressin alahuone äänesti Donald Trumpin virkarikossyytteen nostamisen puolesta. Syyte oli käytännössä varma, sillä demokraateilla on edustajainhuoneessa enemmistö ja yksinkertainen enemmistö riittää syytteen nostamiseen. Donald Trump joutui jo toista kertaa virkarikossyytteen kohteeksi kautensa aikana. Siinä hän tekee historiaa, sillä näin ei ole käynyt aiemmin vielä yhdellekään USA:n presidentille. Trumpia syytetään ’kapinaan kiihottamisesta’ viime keskiviikon kongressirakennuksen väkivaltaiseen valtaukseen liittyen… Edustajainhuoneen puhemies Nancy Pelosi avasi virallisen debatin virkarikossyytteestä sanomalla, että Trump aiheuttaa ’selvän ja yhä olemassa olevan vaaran maalle, jota rakastamme’.”
Katsoimme tämän 5. marraskuuta julkaistun Sid Rothin lähetyksen perheeni kesken, kun veljeni oli vielä elossa. En kiinnittänyt asiaan tuolloin huomiota, mutta katsoin sen nyt uudelleen ja kuuden minuutin kohdalla Kevin Zadai ennusti tapahtumat, jotka toteutuvat juuri nyt:
”Tänä aamuna, kun heräsin, en edes tiennyt että oli vaalit, koska olin jo tulevaisuudessa ja näin presidentti Trumpin voittaneen prosessin kautta, jota koemme juuri nyt. Mutta vaalien tila ei tullut edes mieleeni tänäaamuna. Joten asia minkä näin oli, että heti kun tämä kaikki on asettunut, he menevät töihin ja demokraatit kongressissa alkavat työskennellä presidentti Trumpia vastaan taas kerran ja aloittavat välittömästi menettelyt virkarikossyytteestä. Tämä tulee olemaan heidän suunnitelmansa. Tämän asian kanssa heräsin, Sid, Nancy Pelosin nimi ja virkarikosyyte. Ja tiedätkö mitä, en edes tiennyt että voit syyttää presidenttiä kahdesti virkarikoksesta. En tiennyt sen olevan edes käytettävissä. Mutta tämän minä näin.”
Englantia osaaville liitän alle myös tuon aasialaisamerikkalaisen kristityn videot viimepäiviltä, jotka vahvistavat yllä kerrottua. Huomaa kuinka mies painottaa videoissaan, että Trump ei ole jokin messias johon kristittyjen tulisi panna toivonsa, vaan pelkkä Jumalan välikappale globaalin herätyksen ja sielujen viimeisen elonkorjuun ajan käynnistämiseksi.

Trump kutsui kristityt laulamaan ylistyslauluja Valkoisessa Talossa.

 

Advertisement

5 vastausta artikkeliin “Profetiapäivitys Trumpin pian alkavaan (?) toiseen kauteen.

 1. Hei hei!
  Kiva kuulla sinusta ja että kykenet jatkamaan kirjoittamista perheessäsi tapahtuneen tragedian jälkeen! Siunausa ja Pyhän Hengen lohdutusta ja johdatusta sinun ja perheesi elämään!
  Itse olen Twitterissä tehnyt samaa kuin sinä Facebookissa eli julistanut kommenteillani ja videolinkeillä tuota samaa eli Trumpin voittoa ja ihan omalla nimelläni, tosin niitä ei moni luekaann. Se on kuitenkin ollut tapa selkeyttää itselleni mihin uskon ja mitä uskon Jumalan puhuneen ja mitä Hän on tekemässä. Toivoisin, että vilkaisisit ihan vaikka nähdäksesi, ettet ole yksin ja että Jumala on tällaisia reppanoita laittanut puhumaan, niin että vain yksin Hän saa kunnian suvereenista työstään, johon on ottanut mukaan niitä, joilla on uskoa. Twitter tililläni on myös noita mielenkiintoisia videoita. Muistatko kun kommentoin meidän olevan kuin Joosua ja Kaaleb, vaikka olemme kuin heinäsirkkoja jättiläisten (mainstreet media, BigTech, kovat Trumpin vastustajat ja pilkkaajat ynnä muut) edessä muiden mielestä. Sydämestäni olen tätä julistusta kuitenkin tehnyt, profeetat, joihin olen nyt tutustunut innostavat. Deep Staten pulpahtelu esiin siellä sun täällä, lopun ajan kongkretisoituminen lähes kaikessa tässä maailmassa tapahtuvassa on myös vahvistanut uskoani siihen, että todella suuria asioita muhii pinnan alla, joista Baalin profeetoilla (mainstreet media) ei ole hajuakaan tai jotka se kätkee antikristuksen hengen vaikutuksesta, hengen, joka ei ole totuuden henki, vaan valheen henki.
  Yhden profetoijan katumuskirjoituksen jo löysin netistä, pyysi anteeksi että oli julistanut Trumpin presidenttiyttä myös seraavaksi neljäksi vuodeksi. Oli varmaan kova paikka tuntea olevansa väärässä ja koko julistustyönsä olevan kriisissä. Eli vakavaahan väärä profetointi on. Liian aikaisin kuitenkin lopetti uskomisen. Mitä jos Goljat olisi voittanut, mitä josFaarao olisi napannut Israelin kansan eikä Punainen meri olisi auennutkaan, mitä jos tuli ei olisikaan langennut Elian alttarille vaan Baalin profeettojen alttarille – niin, mitä jos Jumala ei olisikaan Jumala eikä hänellä olisi suunnitelmaan maailman pelastamiseksi eikä Hän nostaisikaan seurakuntaa ylös voittavana vaan lyötynä morsiamena – niin, mitä jos. Me olemme hulluja, niin olivat kaikki pyhät, jotka uskoivat, apostoleja myöten, pitäköön Jumala hulluistaan huolen. ”Jos nämä olisivat vaiti, kivet huutaisivat”, ”Lasten ja imeväisten suusta sinä perustit voiman vastustajaisi tähden, että kukistaisit vihollisen ja kostonhimoisen.” ”kylvetään alhaisuudessa, nousee kirkkaudessa; kylvetään heikkoudessa, nousee voimassa”. Uskon, että tämä mitä nyt tapahtuu, kun Trump sittenkin jatkaa presidenttinä, on maailmaa syvästi koskeva tapahtuma ja Jumalan teko, Hänen voimansa osoitus ja armon osoitus ja varoitus maailmalle, sillä kun Hän nyt tuomitsee valhetta, Hän osoittaa pian tulevansa tuomitsemaan lopullisesti valheen, joka on nousemassa kaikella voimallaan eksyttämään maailmaa. Jumala on ja hän hallitsee, se on nähtävissä Hänen pelastusteoissaan ja tuomioissaan.
  ”Aivanko tahallanne te, Sadrak, Meesak ja Abednego, ette tahdo palvella minun jumalaani ettekä kumartaen rukoilla kultaista kuvapatsasta, jonka minä olen pystyttänyt?
  ”Nyt, jos te siinä silmänräpäyksessä, kun kuulette torvien, huilujen, kitarain, harppujen, psalttarien, säkkipillien ja kaikkinaisten muiden soittimien äänen, olette valmiit lankeamaan maahan ja kumartaen rukoilemaan kuvapatsasta, jonka minä olen teettänyt, niin hyvä! Mutta ellette kumarra, niin teidät heti paikalla heitetään tuliseen pätsiin; ja kuka on se jumala, joka pelastaa teidät minun kädestäni?”
  Sadrak, Meesak ja Abednego vastasivat ja sanoivat kuninkaalle: ”Nebukadnessar! Ei ole tarpeellista meidän vastata sinulle tähän sanaakaan.
  Jos niin käy, voi meidän Jumalamme kyllä pelastaa meidät tulisesta pätsistä, ja hän pelastaa myös sinun kädestäsi, kuningas.
  Ja vaikka ei pelastaisikaan, niin tiedä se, kuningas, että me emme palvele sinun jumaliasi emmekä kumartaen rukoile kultaista kuvapatsasta, jonka sinä olet pystyttänyt.” Daniel 3
  Mekään emme kumarra valhetta emmekä petosta, jotka USA:n vaaleja ovat hallinneet ja seuraamme vilpittömin sydämin mitä Herra on meille julistanut! Herra on Jumala!

  Tykkää

  1. Aamen. Kuten Jouko Piho (olen mukana hänen perustamassaan Trumpin kannattajat -ryhmässä postaamassa ajatuksiani) sanoi minulle: ”Ei kannata pyytää vielä anteeksi tai joudut pyytämään pian anteeksipyyntöäsi anteeksi.” Onhan tällaisessa profetoinnissa aina riskinsä, mutta tässä kutsumustyössä olen oppinut arvostamaan ihmisiä, jotka panevat itsensä likoon ja julistavat rohkeasti sitä mihin uskovat vaikka koko maailma pitäisi heitä täysin hulluina. Osa kristityistäkin haluaa säilyttää maineensa ja arvovaltansa eivätköä uskalla ottaa tuollaista riskiä ja alistua ihmisten pilkattavaksi. Koko kutsumustyöni on ollut yhtä suurta uhkapeliä. Entä jos olenkin väärässä Antikristuksen henkilöllisyyden suhteen? Minut tullaan muistamaan loppuelämäni narrina, joka tuhlasi elämänsä mielettömyyteen ja johdatti uskovia harhaan. Mutta sen riskin olin valmis ottamaan, koska asia oli niin tärkeä ja kiireellinen, ja koska halusin olla uskollinen sille tehtävälleni, johon uskoin Jumalan kutsuneen minut jo hyvin nuorella iällä. En julista Trumpin toista kautta siksi, että voisin sanoa sitten pilkkaajilleni, ”lällällää, mites suu nyt pannaan? Enkös ollutkin oikeassa kaiken aikaa? Alkaako nauru jo hyytyä?” Julistan niitä siksi, että ihmiset heräisivät niistä valheista, jota valtamedia – nuo Baalin valheprofeetat – ovat heille syöttäneet ja oppisivat tuntemaan Hänet, joka hallitsee aikaa ja avaruutta ja tuntee tulevaisuutemme edeltä. Kun profetiat tulevat toteen, silloin kunnia niistä ei kuulu yhdellekään profeetalle tai viestinviejälle vaan yksin Jumalalle. Juuri tästä syystä Hän on ilmoittanut meille historian edeltä myös Raamatun profetiassa. Kuten Jesaja 46:9-10 sanoo: ”Muistakaa entisiä ikiajoista asti, sillä minä olen Jumala, eikä toista ole; minä olen Jumala, eikä ole minun vertaistani. Minä ilmoitan alusta asti, mitä tuleva on, ammoisia aikoja ennen, mitä ei vielä ole tapahtunut; minä sanon: minun neuvoni pysyy, kaiken, mitä tahdon, minä teen.” Mutta tapahtui sitten mitä tahansa – ja minulla on edelleen luottamus siihen, että Jumala toteuttaa sen minkä on luvannutkin -, niin arvostan sinun kaltaisia kristittyjä, jotka uskaltavat panna itsensä likoon ja julistaa vilpittömästä sydämestään sitä minkä me uskomme tulevan Jumalasta. Jos näin ei tapahdu, niin ehkä meillä kaikilla on silloin jonkilainen itsetutkiskelun paikka.

   Tykkää

 2. Hei. Onpa hienoa lukea blogiasi ja ajatuksiasi siitä, ettet anna periksi missään tilanteessa ja pidät uskosi. Jumalahan pyytää meitä uskomaan Häneen. Ihmeiden aika ei ole ohi niin kauan kuin me jaksetaan rukoilla ja olla nöyriä Jumalan palvelijoita.

  Minäkin pidän uskostani kiinni aina ja uskallan myöntää tyhmyyteni ja nöyrryn jos olen ollut väärässä jossain asiassa. Olenkin kannustanut ihmisiä pitämään päänsä ilman ylpistymistä ja häpeää, jos sydän niin neuvoo tekemään. Sillä jos käytät päätäsi tai silmiäsi todistaaksesi asioita, olet alttiina pimeyden voimille kaikissa sen käyttämistä mahdollisuuksista. Ihmisen ego(viisaus yms.) on yksi pahimmista saatanan työkaluista joka ei anna ihmisen alentua ja nöyrtyä. Mutta jos hiljennyt kuuntelemaan sydäntäsi ja sieluasi olet yhteydessä luultavimmin parhaiten Jumalaan ja totuuteen. Olen monet kerrat nuoruudessani jättänyt kuuntelematta sydämmen ääntä ja olen joutunut katuen sitten nöyrtymään ja pyytämään anteeksi Jumalalta koska en kuunnellut.

  Tykkää

  1. Tähän asti moni tapahtuma on kyllä edennyt niin kuin nämä profeetat tai profeetallisen näkyjen näkijät ennustivat. Tästä yhtenä esimerkkinä tämä Trumpin toinen virkarikossyyte (kuinka hän olisi voinut arvata sen jos ketään presidenttiä ei ennen Trumpia ole syytetty kahteen kertaan virkarikoksesta?). Toisaalta monet aikataulut joita nämä näyt ovat antaneet ovat menneet pieleen. Eräs nainen puhui esim. 70 päivän takarajasta sen jälkeen kun Biden julistetettiin mediassa vaalien voittajaksi 7. marrraskuuta. Tämä takaraja umpeutui jo 16. päivä. Voihan olla, että kulissien ja median parrasvalojen takana on voitu päättää jotain ratkaisevaa juuri tuona päivänä, mutta se olisi tällä hetkellä pelkkää spekulointia. Vaikka aika näyttää kuluvan loppuun, niin jaan vielä yhden mahdollisen skenaarion Trumpin voitolle, jonka jaoin juuri Facebookissa:

   USA:n pääkaupungissa on nyt jo 25 000 sotilasta – viisi kertaa enemmän kuin Irakissa ja Afganistanissa yhteensä – varmistamassa rauhanomaista vallansiirtoa Trumpilta Bidenille. Trumpilla on enää tämä päivä aikaa estää vaalien varastaminen kapinalain tai sotatilalain julistamisella. Sotatilalain julistaminen tekisi USA:n presidentistä käytännössä väliaikaisesti diktaattorin. Kysymys kuuluu nyt, että haluaako Trump antaa demokraateille ja medialle sitä iloa, että he saisivat tällä kertaa todellisen syyn syyttää häntä diktaattoriksi ja yksinvaltiaaksi? Entä jos asia eteneekin täysin päinvastoin?

   Bidenin vannoessa virkavalansa 20. päivä, miljoonat Trumpin tukijat käynnistävät joukkoprotestit ympäri maata Bidenin hallinnon laittomuudesta ja vaalien varastamisesta. Koska media ja demokraatit ovat lietsoneet hysteriaa Trumpin tukijoiden kapinallisesta käyttäytymisestä 6. päivän tapahtumien jälkeen Capitolilla, Joe Bidenin vastavalittu hallinto tulee ylireagoimaan ja julistamaan maahan sotatilalain suurimmalta osin rauhanomaisten protestien nujertamiseksi. Tällöin myös Trumpin tukijat ja republikaanit ympäri maata ryhtyvät vastatoimiin ”seniiliä diktaattoria” Joe Bidenia vastaan. Texas eroaa Yhdysvalloista, kuten se on jo tätä uhkaillutkin.

   Pian sen perässä seuraa joukko muitakin punaisia osavaltioita. Nämä osavaltiot tulevat julistamaan Bidenin hallinnon laittomaksi ja vaativat vallan palauttamista presidentti Trumpille. Tämän kaaoksen keskellä, Joe Biden joutuu luopumaan vallastaan ja valta siirtyy takaisin Donald Trumpille. Tässä olisi yksi skenaario Veronica Westin viimeisellä näylle, jossa Biden ja Harris onnistuivat kiipeämään horjuen uuden maailmanjärjestyksen eliitin heille valmistamalle kolmionmuotoiselle valtaistuimelle, mutta juuri kun he ovat istahtaneet siihen, ote heidän pitelemästään kruunusta herpoaa ja vierii takaisin vaalien lailliselle voittajalle.

   Tykkää

  2. Lisään myös 15. päivä julkaisemani kommentin videoon (ja kanavaan), joka on jo sensuroitu YouTubesta: Tästä et kuule Maikkarin tai Ylen uutisista. Tämä mies väittää lähteidensä USAn tiedustelussa ja armeijassa vahvistavan että Trump suunnittelee vuoden 1807 kapinalain tai jopa sotatilalain julistamista maahan, estääkseen demokraattien Kiinan ym. USAn vihollisvaltojen kanssa suorittaman maanpetoksen Bidenin kruunaamiseksi valtaan. Jos Trump ei ryhdy näihin radikaaleihin toimiin, hän syyllistyy itse virkavalansa rikkomiseen. Miehen mukaan Trumpin suunnitelmien takana on jo 40 kenraalia ja lisäksi Trump on muodostanut kansainvälistä liittoumaa (mukana mm. Venäjä, Turkki ja Israel), koska Pelosi ja demokraatit tulisivat kutsumaan YK:n avuksi ja julistamaan Trumpin laittomaksi vallananastajaksi. Aika dramaattista jos miehen puheet tulevat toteen. Siitähän syntyisi jonkin sortin kansainvälinen selkkaus. Tumpilla myös B-suunnitelma missä Texas eroaisi liittovaltiosta. Ympäri Yhdysvaltoja on jo tällä hetkellä kymmeniätuhansia sotilaita, puolet enemmän kuin Irakissa ja Afganistanissa, tankkeja ja muuta sotilaskalustoa. Moni amerikkalainen ihmetellyt mitä on oikein meneillään.

   Tuossa myös tuollainen video: https://tokentube.net/v/1799841088/Tilannep%C3%A4ivitys-Trumpin-jatkosta-%E2%80%93-Dr–Steve-Pieczenik—Rapsodia-fi–tekstitys?fbclid=IwAR0OSK_1uG0uemIF-FKcshCIxfZXfhyyrFxKOOfHmSqvdn4Dn4UdMjmniM8

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s